Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem most már csak egyben fogom ledarálni az 1. évadotmessideco írta:Csabi:
folytasd a Knick-et, atomjó az utolsó pár rész.![]()
Már tűkön ülök!palesz77 írta: De Supernatural már tényleg lesz a héten!Valaki várja rajtam kívül? Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebben az évadban, az előzőt eléggé várósan hagyták abba..
Pont ők a lényegek!MQuC írta:Palesz én nagy Supnat fan vagyok, kb minden napomat kitölti, hogy várom, mikor kezdik végreKicsit megint sok sorozat gyűlt össze, nem is lesz időm mindre, néhányat talonba teszek megint, és a SOA, SUPNAT duo mellett próbálom a többit pörgetni, amiket nézek (ezek többnyire régebbi évadok, amikről lemaradtam anno.)
soadroli írta:Várjál még azzal, majd 12-én lesz az (Amerikában)
Hát ennél nagyobb fail hsz-t még sosem írtam szerintem..hajnesz írta: Amúgy már nem kell,hogy tovább várj a 8. részre
Örülök,hogy tetszikpalesz77 írta:Na, hát tegnap éjjel klántag lettem, amíg asszony aludt bedaráltam a maradék 5 részt..messideco írta:Üdv a klánban!Jól fogsz szórakozni!
![]()
Marha jó kis sorozat, köszi Hajnesz az ajánlást, eléggé megfogott a hangulata meg a világa. Már várom a 8. részt!![]()
Kedden meg Walking Dead, kezd beindulni végre a sorozatmaraton..
Várjál még azzal, majd 12-én lesz az (Amerikában)palesz77 írta: Kedden meg Walking Dead, kezd beindulni végre a sorozatmaraton..
Na, hát tegnap éjjel klántag lettem, amíg asszony aludt bedaráltam a maradék 5 részt..messideco írta:Üdv a klánban!Jól fogsz szórakozni!
http://tvstore.me" target="_blankbarcadams írta:Sziasztok! Valaki nem tud ajánlani olyan oldalt ahol spektrum/national geographic filmeket lehet letölteni /megnézni?
(ncore-t már néztem)
Előre is köszönöm!
Jóbarátok, Amerikai fater, KaliforgiaS.Agüero írta:Tudnátok ajánlani jó sorozatokat?
Ezekhez hasonló stílusút: HIMYM, TBBT, BMS, Dokik, FG.
visca el barca írta:jah ami még kimaradt a soaból
Első rész kivégezve, kezdem is a következőt.hajnesz írta:...