Leon írta:...
Hát mondjuk én azért tartok tőle, hogy CR mit fog alkotni, mert mostanában mezőnyben is jól teljesít, és ha lendületből ráviszi Danira, vagy Matyira, ott komoly gondjaink lehetnek.. Jelenleg Baletől annyira nem tartok, mert idén annyira egysíkú, hogy még lehet én is levédekezném. Vagy futóverseny, vagy visszahúzza - ezek után evidens, hogy ellenünk lendül formába

-, de Ronaldo azért nem kis formába van, minden össze is jön neki, otthon is lesznek.. Én azért komolyan tartok a meccstől - főleg a kontráiktól. Suarezben meg annyira nem bíznék azért, szerintem max fél órát ha játszik majd.
Meg olvasom itt ezt a "CR csak 11-esekből lövi a góljai javát, meg bepofozza üres kapura" szövegeket.. Mintha Messi mind a 91 gólját úgy lőtte volna anno, hogy a védők feküdtek, ő meg még a kispadot is kicselezte miután a kapust 3-szor beesernyőzte a gólvonalon.. Leonak is voltak szép góljai, meg voltak rutinmunkái, CR-nek is van mindkettő. És ha ilyen egyszerű lenne csak bepofozni a lasztikat, akkor miért nem lő senki más ennyi gólt? És most félre ne értsetek, nem istenítem CR-t, de ha valaki jó, akkor el kell ismerni. Leo is lőhetett volna szombaton legalább 4 szimpla bepofozós gólt, mégsem sikerült neki.. Ronaldo jelenleg jobb formába van - kapu előtt mindenképp -, nem tudom ez miért fáj egyeseknek.
A El Classicotol meg mint már mondtam eléggé tartok, hogy őszinte legyek, a Realnal nem sok csapat kontrázik jelenleg jobban - ha van ilyen -, nálunk meg Dani a jobbhátvéd, lehet Matyi és Pique is játszani fognak - akik a kontrák ellen nem túl nagy életbiztosítások -, e mellé alapból olyan a játékunk, hogy egy jól kontrázó csapat simán a kapunkig mehet egy-egy ellentámadásból, csak most nem a Rayo játékosai fognak puffogtatni Bravo kapujára.. Ha sikerül megfogni őket a középpályán, akkor meglehet a meccs, hál istennek a védelmük nem a legjobb - a túloldali beszámolók alapján Ramos nagyon nincs formában, ez jó hír -, de nagyon oda kell tenni majd magunkat. Amúgy az utóbbi évek egyik legnyíltabb El Classicojának ígérkezik ez a mostani, nem csodálkoznék rajta, hogy ezen is lenne 7 gól, mint az előzőn.
P.Kluivert9 írta:
De csak kíváncsiságból mégis számszerűleg mennnyire lehet a 91től?
CR 2014-ben: 42 meccs, 44 gól, 12 gólpassz
Messi 2014-ben: 49 meccs, 39 gól, 18 gólpassz