kristop írta:céronaldo nagyon durva, úgy termel az elmúlt hetekben, mint messi amikor csúcsformában volt (ami nem kis szó). persze gonoszkodásból muszáj hozzátennem, hogy csak a gólmennyiség van meg, mutatott játékban, mezőnyben feleannyit nem tesz hozzá, csak bepofozza a labdákat, meg a tiziket. de ez még így is durva, megkockáztatom, hogy ők ketten a futballtörténelem legjobb befejezői között vannak úgy, hogy igazából nem is csak befejezők. habár talán cé már igen.
Pont erre gondoltam, hogy úgy termel Cé mint Messi fénykorában, aztán kicsit gondolkoztam hogy hogy is van ez és rájöttem, hogy Messi kb harmad-negyed annyi gólt lőtt büntetőből mint Ronaldo, plusz ő kicselezett úgy 6-7 embert aztán elfektette a kapust, vagy elképesztő csapatjáték után szerzett gólt, Cé pedig inkább szerencsésebb, jó persze itt is csapatjáték, de azért más (legalábbis számomra) az az "összjáték" amikor az a taktika hogy a középvonalról megindítom az meg majd lefutja a védőt és bepasszolja középre , mint a tiki-taka.
A történelem legjobb befejezői között vannak? Igen, kétségtelen. De azért a jelenlegi játékosok közül idevenném Ibrát is (aki szvsz jobb befejező mint Ronaldo), aki csak azért lő ilyen "kevés" gólt hozzájuk képest mert ő viszont tényleg egy 100%-ban befejező ember akinek kell a labda a lábára meg a kapu vele szembe hogy belője. Kivéve ha szabadrúgás van 35 méterről vagy 40 méterről kell ollózni vagy a kipattanót kell belőni 32-ről

bocs egy kicsit offos lett.