palesz77 írta:Chino írta:...
Ha jól olvastam Adama show volt, tényleg jól tolta a srác? Meg hogy játszik egész szezonban? Nekem nem volt a szívem csücske az előszezonban, önzőbb volt mint Deu, de tehetsége azért láthatóan van.. Szóval aki nézi a meccseket, az leírhatná, hogy hogy játszik. Meg az is érdekelne, hogy a mostani B-ből kikre lesz érdemes odafigyelni? Grimaldo és Samper az előszezonban meggyőzött, Ié-t is komálom, ki hogy teljesít?

Plusz Dongou ha jól vettem észre idén megtalálta a góllövőcipőjét.
Adama tényleg nagyot játszott és nem ez volt az első a szezonban. Néha úgy szlalomozott a az ellenfél játékosai között, hogy csak néztem. Nem tartozik a kedvenceim közé, de nem lehet elvitatni, hogy nagyon tehetséges. Ritka, hogy valakinek ilyen hihetetlen indulósebessége legyen, emellett a labdával is elég jóban van.
Dongou-n én is csodálkozom. Eddig csalódás, persze pozitív értelemben. Tavaly hihetetlen, hogy mennyire nem ment neki a góllövés, szerencsére idén már jönnek a találatok.
Edgaron én azt vettem észre, hogy nagyon rapszodikus a teljesítménye. Néha iszonyatosan magabiztos, olykor pedig kész életveszély hátul. Kíváncsi vagyok melyik irányba húz majd el.
Ezzel a kicsik feljöttek a 8. helyre.
Ami külön érdekes, hogy a másodosztályban a Mallorca-val holtversenyben mi lőttük a legtöbb gólt, szám szerint 17-et.