gránit írta:Én nem látok nagy mentális problémákat, Munirra viszont haragudtam. Önző és túlhájpolt, utóbbiról persze nem ő tehet. Szerencséje, hogy az első fordulóban lőtt gólt, így máris mindenki felkapta a fejét, és ebből egy ideig meg is fog még tudni élni. Sok helyzetet elszórakozik, a tegnapi döntése meg nem hiszem, hogy a korán múlott. Önző volt, ne szépítsük.
a baj nem az, hogy munir még egyáltalán nem kész játékos, ezt eddig is tudtuk, nem is kell sietni vele, inkább az, hogy vitán felül ő a harmadik számú támadónk. pedro egyszerűen semmi. ez a 19 éves srác ugyanazt a mennyiséget ledolgozza a pályán, de emellett veszélyes helyzeteket tud teremteni, és helyzetekbe is kerül, még ha ezekben sokszor rossz döntést is választ.
és ez nem csak most rossz ám, hogy nincs még suarez, akkor is ugyanígy probléma lesz pedro formája, ha már lesz, mert legalább egy tapasztalt játékos, aki hozzá tud tenni a játékhoz kellene. de a spanyol nem csak a pep érás teljesítményétől van messze, de a tavalyi korrekt évéhez képest sincs sehol.
egyébként szerintem munir nem olyan vészesen önző, inkább az egészséges önzőség jellemző rá, az, hogy megmeri csinálni a dolgokat, rámeri durrantani, ha jó helyzetben van. nyilván ezt most lekellett volna adni neymarnak, ez egyértelmű, mintahogy szerintem az is, hogy utána viszont jól oldotta meg, csak a kapus elérte a lábát.
Barcaman1993 írta:Mert 5 ziccerből jó ha 1-et belövünk... Nyilván kis túlzással, de teljesen nyilvánvaló, hogy sokkal rosszabb a helyzetkihasználásunk, mint korábban.
addig sosincs baj, amíg az az öt ziccer ott van, csak nem rúgjuk be őket. amikor messi ennyire lazán tud helyzetbe kerülni folyamatosan, amikor a nagyobb gólkülönbség csak azon múlik, hogy munir még nem olyan tapasztalt (meg hogy messi mindent kihagy, ami nem jellemző rá). ez azt mutatja, hogy a játék működik, mert helyzeteink vannak. persze ezen mehetnek el meccsek, amikor mindenki szomorkodik, meg bosszankodik után, de az igazi probléma, akkor van, amikor nincsenek helyzeteink csak maszatolunk. mint a malaga ellen, na ott tényleg valami nagy cink volt.