Rivaldo11 írta:Gyenge csapattól gyenge játékkal kaptunk ki, kb sima 2 góllal hozni kellett volna. Még elég ingadozó a teljesítmény, ettől függetlenül ezeket szétcsapjuk majd otthon, a végén a seggükön vették a levegőt, de ezt sem tudtuk kihasználni. Pár emberke teljesítménye ma nagyon kevés volt.
Pedro játszatása teljesen kilátástalan próbálkozás.
Ez a PSG sok minden csak nem gyenge csapat. És akkor sem lenne gyenge ha történetesen mi jól játszottunk volna ma mert akkor sem lett volna könnyű dolgunk. Arról már nem is beszélek, hogy ha ma Cavani helyett aki iszonyúan indiszponált volt és döntő helyzetekben mindig rossz megoldást választott Ibra van a pályán akkor lehet kapunk 4-et, de akár 5-öt is.
Alakulhatott volna máshogy, 1-1 után szerintem volt egy nagyon jó 15 percünk mikor nem nagyon jöttek ki a térfelükről sem, de akkor nem sikerült újabb gólt lőni, végén a két fiatal is közel állt a gólhoz, de nem érdemeltünk volna ma igazából talán egy pontot sem.
Náluk az új középső védőpáros rendkívül jól muzsikált, nálunk nem igazán. Írtam ez lesz az első komoly vizsga ennek az újjáalakult Barcának, egyelőre megbuktunk, de lesz jobb. Én nem érzek akkora bajt, jó nyilván látom én is, hogy Dani Alves már nem oldja meg a jobboldalt komoly ellenfél ellen, hajmeresztő labdaeladásai voltak amit ilyen szinten megbüntetnek egyből ( ide veszem a kezezését is ami megelőzte az első párizsi gólt ). Ter Stegen
szintén olyat követett el amit nem bír el ilyen szinten semmilyen csapat. A védelemben látom a legnagyobb problémákat, de ez várható is volt, azokat akiket igazán szerettünk volna oda tudjuk, hogy nem sikerült megszerezni nyáron, lásd a ma éppen az ellenfélnél játszó Marqhinos és David Luiz pl., de mondhatnék másokat is. + jobb oldali védő problémája, de meglátjuk majd Douglas beválik-e, reméljük igen.
Ahogy LE is nyilatkozta, sok munkára lesz még szükség. Ez egy meccs volt egy olyan csapat ellen amelyik könnyen lehet a négyben a végén, tavaly is csak saját hülyesége miatt nem került oda. Én nem vonnék le egyelőre végletes következtetéseket ebből, bár gondolom most temetői hangulat lesz egy ideig