Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát van benne valami, de én azért reménykedek.danianevem írta: Nem hinném, hogy egy ilyen karakterért adnának Oscart, az Akadémiánál polkorrektebb bagázst álmodni sem lehetne, szóval szerintem ismét egy halálfájdalmat, antirasszizmust és/vagy esélyegyenlőséget boncolgató filmből fogják kiválasztani a végső győztest.
Nem hinném, hogy egy ilyen karakterért adnának Oscart, az Akadémiánál polkorrektebb bagázst álmodni sem lehetne, szóval szerintem ismét egy halálfájdalmat, antirasszizmust és/vagy esélyegyenlőséget boncolgató filmből fogják kiválasztani a végső győztest.soadroli írta:Azt hiszem az Oscart végre odaadhatjuk Joaquin testvéremnek
Amúgy az a durva, hogy tényleg semmi extra nincs igazából a filmben - szerintem legalábbis -, mégis 10-ből 9 embernek bejön. Nekem pl idén szerintem eddig a legjobb moziélményem volt, azóta megnéztem újra, másodszor is nagyon tetszett. Lehet csak Emily miatt mondjuk..visca el barca írta:megnéztem a holnap határát és annak ellenére h egy brutálisan összelopkodott film, messze az utobbi évek legjobb popcornja volt. látványos, pörgős, nagyon egyben volt...nálam körökkel veri a tél katonáját
Szerintem meg az egyik legjobb romantikus film az utóbbi időben. Megható is, ugyanakkor én rengeteget nevettem is rajta. Nagyon hétköznapi volt, magávalragadó. nálam legalább 8/10The fault in our stars
Nem volt rossz. Annyi giccs van benne, amennyi még nem káros szerintem, bár a célközönség nem én vagyok, de azért átjött. Helyenként nagyon unalmas, és a játékidő is hosszú. Párszor nagyokat nyeltem, ott volt a gombóc a torkomban, könnyezni nem kezdtem, de sokszor volt pár alkalom, hogy tényleg elszorult a szívem.
palesz77 írta:Szerintem pont ez volt benne a jó, hogyAlfa írta:Kevesebb mint egy órája néztem meg.
Nagyon tetszett , de az elején egész ködös voltMások véleménye is érdekel .
Kevesebb mint egy órája néztem meg.palesz77 írta:Nekem eszméletlenül bejött. Egyik kedvenc drámám, valamiért nagyon megfogott az egész hangulata, csak ajánlani tudom. Te most néznéd, vagy láttad már és úgy érdekel mások véleménye?Alfa írta:Valaki látta már a Hét élet (Seven Pounds ) című filmet ? Ha igen akkor kiváncsi lennék a véleményére.
https://www.youtube.com/watch?v=ms17ILa3Tnc
Ez meg a kedvenc zeném belőle, az a hegedűrész.. Nagyon el lett találva.
Nekem eszméletlenül bejött. Egyik kedvenc drámám, valamiért nagyon megfogott az egész hangulata, csak ajánlani tudom. Te most néznéd, vagy láttad már és úgy érdekel mások véleménye?Alfa írta:Valaki látta már a Hét élet (Seven Pounds ) című filmet ? Ha igen akkor kiváncsi lennék a véleményére.
Muszáj volt beírnom a lista végére, gyerekkori kedvenc.visca el barca írta:fú az a twister nagyon kilóg a sorból. amugy nagyon klassz lista, mind brutálisan jó film, jó ízlésed van, gratulálok![]()
Alap!visca el barca írta: https://www.youtube.com/watch?v=HnEVN2yZxIQ" target="_blank
https://www.youtube.com/watch?v=tUFSY7Z3ZRE" target="_blank
harsányi gábor óriási, csak ezzel a szinkronnal szabad nézni
Egyetértek. Gagyi, B-kategóriás film, nagyon gyenge sztorival. 3/10.visca el barca írta:tegnap megnéztem ezt az uj godzilla vs óriásszöcske rettenetet. az egyik legrosszabb látványfilm amit valaha láttam. nonszensz h 1 órát kell várni godzilla feltünésére, ami utána jön meg inkább hagyjuk. a régi 1000x jobb volt
Sharknado 0 és 2S.Agüero írta:Tudnátok mondani jó, szinkronos vígjátékokat?
Förtelmes főnökök , Hogyan rohanj a veszTEDbe , TEDS.Agüero írta:Tudnátok mondani jó, szinkronos vígjátékokat?