Deptusac írta:Na ilyen hülyeségeket olvasni azért elég gáz!!!
Egy tömörülő csapattal szemben ugyanis vannak eszközök, amelyet minden profi csapatnak illene jól alkalmazni. Ilyen eszköz pl. a begyakorolt kontratámadás.
Na már most mikor láttál egy kontrát a csapattól? Akárki alatt. Nagy véletlen 3-4 meccsenként egy-egy de az is csak véletlen, a játékunk stilusából nem jön a kontra.Nálunk van a labda mire kontrázzunk?
Deptusac írta:
De vannak más eszközök is egy "tömörülő csapattal" szemben. Pl. a sokmozgásos jelenlét. Nem akkor kell sokat mozogni, amikor az haszontalan, hanem akkor, amikor valamelyik játékostárs nem tudja kinek adni a labdát. Békésen ácsorogni az ellenfél hátvédjei mögött, az orrunkat piszkálva, esetleg keresni a szabad helyet a füvön, ahová még nem sikerült még a köpetünket elhelyezni ezt bármelyik rokkantnyugdíjas meccsenként 1000 ft-ért megtehetné.
Na erre mondott egy edzőm annak idején egy dolgot. Mindenki annyit játszik amit a másik megenged. Tök jó, hogy nem a védők mögé kéne állni, de ehhez kell egy olyan védő is aki megeszi a vonalból indulást és nem állít egyből lesre. Ezért van ellenfél a pályán és ezért foci nem fallabda. Ezért nincs még kész a csapat és a játékunk, mert a játékunk még ilyenkor megáll. De könyörgöm új edző egy raklap új játékos, ne várjuk már, hogy minden egyből gördülékenyen megy. Lessz ennél még rosszabb meccsünk is a szezonban nyugi! Had idézzek egy klasszikus mondást: „Üdv a klubnál! Fogsz még sírni többször is!”
Másrészt a pofon jobb ha hamar jön mint mondjuk egy egyenes kieséses szakaszban a BL-ben mint szegény Titonál annó. Egész szezonban nem volt egy igazi próba, aztán a Bayern bedöngölte az egész csapatot!
Deptusac írta:A bambán elnéző hozzászólásokat olvasni azonban kinek jó? Ugyanezt tettétek Tata ideje alatt is.
Ne ezt ha olyan lennék magamra veszem. Sose vagyok elnéző és itt sok fórumozó akik most nyugalomra intenek se azok, sőt ha veszed a fáradtságot akkor láthatod, hogy igen kritikus itt mindenki. De ne egy meccs alapján ítéljünk már! Majd ha 3-4 meccs egyhúzamba így lett akkor majd már lehet azt mondani, hogy bambán elnéző valaki aki még olyankor sem kritizál senkit és azton abajog jaj de jó ez így.
És hogy ne legyek off néztem a keretet:
A keret tagjai:Ter Stegen,C. Bravo,Montoya,Rakitic, Busquets, Xavi, Pedro, Iniesta,Messi, Neymar,Mascherano,Bartra, Sergi Roberto, Adriano, Dani Alves, Mathieu, Sandro,Munir.
Én szívem szerint etgy Ter Stegen-Montoya-Barta- Mathieau-Adriano-Iniesta-Mascherano-Rakitic-Neymar-Messi-Munri kezdőnek örülnék a legjobban.
Ahogy néztem a legtöbb sansz ilyesmi kezdőre lesz: Bravo-Alves(Montoya)-Mascherano-Mathieu-Adriano-Xavi(Iniesta)- Busquets-Rakitic-Neymar-Messi-Munri.
Vermaelen játszahatott volna egy húsz percet. Jó lett volna látni, hogy mozog a csapattal élesben. És neki se ártana. Elég nagy meccshiánya lehet. Az Arsenalban se sokat volt az utolsó korszakában pályán. A Granada pont jó lett volna hazai környezetben debütálásra.