Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.09.26. 20:15:50

gránit írta:De hat lejátszott meccs után nem nyer semmi értelmet.
gránit írta:Túl sok lényegi változást nem látok
ha hat meccs alapján nem lehet megítélni semmit, akkor hol várod a változást?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
gránit
Director del Fútbol

2014.09.26. 20:13:18

Különben a Rakitic-dologban egyetértünk, eddig kifejezetten tetszik, hogy olykor elvállal egy-egy átlövést. Ha nem megy be, hát nem megy be, de több értelme van, mint negyvenhetedjére vonaltól vonalig körbepasszolni a védelmet.

De azért az egész csapatot tekintve óvatosabb lennék, főleg Alba szerepének felerősítésével. Jó futó, be tud kapcsolódni a támadásokba, de a beadások erőltetése nem sok pozitívumot jelentett az elmúlt mérkőzéseken. Véletlenszerű, esetleges a játékunk elől.
"I may be wrong, but I doubt it."

(Charles Barkley)
crixus
Entrenador del Barça

2014.09.26. 20:10:33

Chino írta:
Gondolom az életkorral arra célzott, hogy nem tudja mióta követed a Barcat, de ez lényegtelen.

Az a gond, hogy sokan, veled az élen, a szerdai produkciót azonosítják az idei csapattal. Mindenki tudja milyen volt, olvashattad is a véleményeket, de nem ez volt a jellemző a szezonra. Voltak nyögvenyelős meccsek, de a Villarreal is kb. 3x annyi helyzetünk volt, mint a hazaiaknak, a Bilbao ellen is simán benne volt 3-4 gól legalább.
A hétvégén még érdekes minden happy volt, mostmár meg előre temetitek a csapatot. Grat.
Arról meg hogy még nem játszottunk PSG-szintű csapat ellen is úgy írtok, mintha az ő hibájuk lenne.
Az, hogy mióta követi valaki a Barca-t, az azért életkor függvénye is. Attól, hogy valaki 3-4 évvel korábban vagy később kezdi a szurkolást még nem fogja jobban érteni a játékot stb.

Az idei csapatot a Nicosia, Villareal, Bilbao, Málaga elleni meccsel lehet azonosítani. gyengék vagyunk elöl. Ez tény. Csak a nevek vannak.
gránit
Director del Fútbol

2014.09.26. 19:55:49

De hat lejátszott meccs után nem nyer semmi értelmet. Várd ki még a tavaszt, hogy mi lesz majd a Rakitic-témával, nyugtával dicsérd a napot. Tavaly félévkor 8 gólnál állt Cesc, és ő volt az assziszt-király. Nagyon is van köze az általam leírtaknak a dologhoz, tavaly ilyenkor azt harsogták, hogy direktebb futballt játszik a Barca -.- Játszunk még két olyan meccset, mint a Malaga ellen, és te leszel a legelső - képletesen értsd, ne szívd mellre -, aki már látja az apokalipszist.

Túl sok lényegi változást nem látok, a labdatartásunk erős, és leginkább ennek, a nagy számok törvényének köszönhetjük, hogy behúztuk a meccseinket. Sok kósza labda, sok helyzetfoszlány, egy majd csak beakad. A Malaga ellen meg nem akadt be... A tizenhatos előterében már véletlenszerű, esetleges a játékunk, nem látok túl nagy koncepciót, sokkal inkább állóháborút, ötlettelenséget, amolyan "magabiztos tanácstalanságot".
visca el barca
Presidente del Barça

2014.09.26. 19:48:04

gránit írta:...
ez amit leirtál, semmi köze ahhoz annak amit idéztél tőlem. igenis van változás. rakitic teljesen uj poziciot hozott az eddigi szisztémában, messi sokkal hátrébb játszik stb stb. ehhez nem kell egy teljes idény h megállapítsuk...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
gránit
Director del Fútbol

2014.09.26. 19:38:38

"a tavalyi apátiához képest bőven van változás a játékunkban"

Ezzel nem értek egyet.

Tavaly ilyen időtájban már játszottunk nem egy gálameccset, a Levantét kivégeztük - még jobban, mint múlt hétvégén -, és egészen más volt a nyitómeccsünk a BL-ben az Ajax ellen is. A szezon elején volt még bőven gálahangulat. Az emberek hajlamosak a szezonokat utólag egyoldalúan kezelni, miközben egy szezon borzasztóan hosszú. Hogy is kezdődött a Guardiola-korszak? Emlékszem anno, még a myvipen hogy ment a fanyalgás az első meccsek után, hogy még a 2008-as tavaszhoz képest is visszalépés, nem őt kellett volna, tapasztalatlan edző még Pep, nem is volt még felnőtt csapata stb. Ez ment, én emlékszek rá. Tavaly ilyenkor mi volt? Hogy megújult a csapat, "DIREKTEBB" (!!!!) futballt játszunk stb. Vagy akár az elmúlt hetekben, néhányan már azt írogatták itt, hogy milyen az új Barca, mi várható majd az elkövetkezendő 40-50 mérkőzésen :D :D :D

Ez nevetséges. Láttunk hat mérkőzést, ami még mindig semmi, de azért páran próbálják az eddig látottakat kivetíteni egy egész szezonnyi időtávra. Ilyen nincs. Fogalmunk sincs, mi lesz majd tavasszal, hogy bírja majd a csapat, amikor orrba-szájba jönnek a BL-playoff meccsek, felváltva a bajnokikkal, kupameccsekkel. Ennek ellenére az emberek gyakran a pillanat hatását próbálják előrevetíteni, így fordulhat elő, hogy a hétvégén még minden überkirály volt, most meg már **** a csapat :D Kíváncsi vagyok, mi lesz, ha most kitömjük a Granadát, megint jön-e hurráoptimizmus + Leo megújult, LE micsoda reformer stb :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gránit 2014.09.26. 19:50:30-kor.
"I may be wrong, but I doubt it."

(Charles Barkley)
Petr
Entrenador del Barça

2014.09.26. 18:37:36

Túlzás már most temetni a csapatot, gyakorlatilag még el sem kezdődött az idény. Igen, a szekér még döcög, de a bajnokságból még 33 meccs hátravan, bármi történhet.
Tény, a támadójáték hagy maga után kívánnivalót, de nekem ne mondja senki, hogy a többi csapatnál minden klappol. Elég megnézni a Real védelmét, vagy az Atletico játékát. Elfogadom, hogy a csapat az elvárt alatt teljesít, de amíg nincs vége az évnek ne vonjunk le konzekvenciát, teljesen felesleges. A játékot pedig lehet szidni, de volt ez sokkal rosszabb is.
Azt még hozzátenném, hogy sok klub örülne - topklubok is -, ha 4 győzelemmel és 1 döntetlennel állna az élen. Ezenfelül volt ennél sokkal-sokkal rosszabb Barca is, akinek pedig a Pep-korszak az etalon annak keserű évei következnek több évtizeden keresztül.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.09.26. 17:35:27

S.Agüero írta: Komolyan jobban tetszik a mostani játékunk, mint mondjuk 08/09-ben?
Az egy tökéletes év volt, minden működött elől-hátul nem is ahhoz hasonlítottam össze. Ez a csapat szintén elérhet olyan magasságokban, mert szintén nagyon együtt van. Mindenki xy meccsre emlékszik, hogy jaj ezt így vertük meg, meg az a gól stb...Mikor bőven voltak szétesős meccseink, most viszont úgy érzem megint kemények vagyunk. Erre írtam jobban tetszik ez a csapat mint mondjuk egy 4-5 évvel ezelőtti.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.09.26. 17:25:34

crixus,

nem érted miről beszélek, sztem nem is akarod, de baj, jobb ez így.
csababarca írta:...
én már 120x leírtam, de sajnos vannak itt páran akik nem képesek felfogni a lényeget. (ez nem neked szól hanem csak ugy általánosságban)

nem az a baj h valaki kritizál, én is kiosztok pár játékost ha kell (lásd a 7végi meccs, mindegyiket ott fikáztam ahol csak lehetett), hanem az, hogy h feljön ide és megállás nélkül okádik, mert ez az élete. mi lesz ezekkel az emberekkel ha majd a mu meg a milan sorsára jutunk és küzdünk a deporral a 6. helyért?

és hogy ne legyek offolós

holnap lehet vermát meg rafinhát suhintani a kezdőbe. szokják csak. a belgát szívesen megnézném bartrával, bár gyanítom sok dolguk nem lesz. (és innentől garantált h matyi+masch kezdő lesz :D )
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2014.09.26. 17:18:29

crixus írta:
Nem tudom, hogy Te hány éves vagy, de lényegtelen is, mert attól, hogy fiatalabb vagy nálam x évvel vagy idősebb még nem tesz olyan futballszakértővé, hogy leszóld a másikat. Sőt éppenséggel ló...-t nem számít... :roll: Az pedig, hogy egy Barcelona alig tud gólhelyzetet kialakítani, veszélyeztetni is csak rögzített helyzetből képes, az nem éppen jó jel. Rijkaard alatt sem hoztunk veretlen szezonokat, de ameddig az akarás megvolt addig a gólveszély is megvolt meccsről meccsre. Ha pedig te élvezted a hétvégi meccset, akkor nem szereted a futballt.... :roll:
Gondolom az életkorral arra célzott, hogy nem tudja mióta követed a Barcat, de ez lényegtelen.

Az a gond, hogy sokan, veled az élen, a szerdai produkciót azonosítják az idei csapattal. Mindenki tudja milyen volt, olvashattad is a véleményeket, de nem ez volt a jellemző a szezonra. Voltak nyögvenyelős meccsek, de a Villarreal is kb. 3x annyi helyzetünk volt, mint a hazaiaknak, a Bilbao ellen is simán benne volt 3-4 gól legalább.
A hétvégén még érdekes minden happy volt, mostmár meg előre temetitek a csapatot. Grat.
Arról meg hogy még nem játszottunk PSG-szintű csapat ellen is úgy írtok, mintha az ő hibájuk lenne.
Forca Barca!!!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.09.26. 16:53:12

PCsabi írta:
Bob_Marley írta:Akik meg egyfajta szentimentalizmussal tekintenek erre csapatra a Pep korszak révén, nagyot fognak csalódni. Lesz itt még "hőzöngés", de lehet én vagyok a mazochista de nekem ez pl jobban is tetszik, hogy csapatjáték van sok meló, tudatos dolgok és kemény brigád.
Kép

Csak tipikus Bob, meg sem lepődöm :)

Amúgy veb! Pl nekem sem a Pep féle csapat a viszonyítási alap, pedig sokat morgok a mostani játék miatt.
De pl élveztem nagyon a Rivaldo féle barcát, a 03/04 tavaszi csapatot, 04/05-t is,pedig csak egy bajnokság esett le...05/06 már kevésbé tetszett,pedig BL is érkezett.
Szóval ez nem csak a sikerességen múlik, egyszerűen jobb,élvezhetőbb meccseket játszottunk ekkor, meg a Pep-érában is, mint most, illetve az utóbbi 1-2 évben.
Ez szerintem nem vita tárgya, tök egyértelmű.
Persze vannak csodabogarak,akiknek egy tolódás, vagy egy területszűkítéstől lesz élvezetes egy meccs, de 100ból 2 ember ha ilyen.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MatyiG
Adminisztrátor

2014.09.26. 16:42:35

Bob_Marley írta:Akik meg egyfajta szentimentalizmussal tekintenek erre csapatra a Pep korszak révén, nagyot fognak csalódni. Lesz itt még "hőzöngés", de lehet én vagyok a mazochista de nekem ez pl jobban is tetszik, hogy csapatjáték van sok meló, tudatos dolgok és kemény brigád.
Komolyan jobban tetszik a mostani játékunk, mint mondjuk 08/09-ben?
PCsabi
aka Game90

2014.09.26. 16:39:10

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
crixus
Entrenador del Barça

2014.09.26. 16:36:19

visca el barca írta:
el kellene már engedned a mindenki ellen gálázunk és 20at rúgunk guardiola féle barcát. nem tudom hány éves vagy meg miota szurkolsz a csapatnak, de ne az legyen a viszonyítási alap, mert különben soha nem fogod élvezni a szeretett csapatod játékát és jobb ha nem is nézed a meccseket.

új edzővel volt eddig vagy 5-6 meccsünk, nem tudom mit vársz. a tavalyi apátiához képest bőven van változás a játékunkban, a kezdőben is van hol 2 hol 5 új ember, 5 meccs alatt senki nem fog csodát tenni, akármennyire is szeretnéd.

legyél már legalább egy picit türelmes meg megértőbb a jó ég áldjon meg. soha egy jó szavad nincs...az állandó morgolódás helyett meg legalább egy kicsit örülnél mondjuk annak h gólt sem kaptunk, tabellán elől vagyunk, van 4 pont fórunk a madriddal szemben, a védelem aránylag jól áll a lábán, munirnak, rakiticnek vagy bármi másnak.

a psg-től meg csak azután rettegjél ha megnézted az idei produkciójukat mondjuk az evian ellen...
:lol:

Nem tudom, hogy Te hány éves vagy, de lényegtelen is, mert attól, hogy fiatalabb vagy nálam x évvel vagy idősebb még nem tesz olyan futballszakértővé, hogy leszóld a másikat. Sőt éppenséggel ló...-t nem számít... :roll: Az pedig, hogy egy Barcelona alig tud gólhelyzetet kialakítani, veszélyeztetni is csak rögzített helyzetből képes, az nem éppen jó jel. Rijkaard alatt sem hoztunk veretlen szezonokat, de ameddig az akarás megvolt addig a gólveszély is megvolt meccsről meccsre. Ha pedig te élvezted a hétvégi meccset, akkor nem szereted a futballt.... :roll:

Nem csodát várna az ember, hanem azt, hogy ne álmosan menjünk ki a pályára, főleg nem idegenben. Mert ez a szerdai ez ugyanaz a hulladék játék volt, mint a tavalyi. A csapat sem lett normálisan összerakva. Ha idén ugyanis középcsatárral akarunk játszani, akkor rakjuk be Munir-t arra a helyre, ahová Suárez-t igazoltuk, ha pedig nem akarunk középcsatárral játszani akkor nem értem, hogy minek kellett Suárez... Pedro ráadásul már meccsek óta borzasztó gyenge. A másik pedig a csodajobbhátvédünk, akivel kb. emberhátrányban voltunk. Nem egy ilyen keménynek ígérkező meccsre kellett volna betenni. Tulajdonképpen a jobboldalunkat ezzel Lucho ki is csinálta. =D>

Örülni pedig szeptemberben felesleges, elég ha visszaemlékszel a tavalyi pontelőnyre, amiből pillanatok alatt ponthátrány lett. Na most is pont ugyanott vagyunk. Az, hogy nem kaptunk gólt az nem rajtunk vagy mondjuk Mathieu-n múlott. Rakitic remek lenne, ha Iniesta többet tudna a támadásokkal foglalkozni, mert az építkezés a horvátnak annyira nem megy. Várhatjuk Suárez-t, mint a Messiást elöl, mert Messi és Neymar úgy tűnik, hogy ketten elöl kevesek. És örülnék, ha nem botlanánk ugyanúgy a kisebb csapatok ellen, mint tavaly, mert erre ugyanúgy rámegy majd a bajnokság. Tudom, hogy még változhat a dolog, de ezzel a játékkal megint pont ugyanannyi kupát nyerünk a szezon végén, ahányat tavaly. Ja, nem, mert tavaly egy szuperkupa mégis becsúszott... :roll:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.09.26. 15:56:53

Lehetőségek azért voltak, igazán veszélyes viszont tényleg nem. Ugyanaz, ami eddig is volt, csak most álmoskásabb volt a csapat. Valóban a pálya sem a mi kezünkre játszott, de nyilván idegenben mindent megtesznek ellenünk. Szóval én egyáltalán nem lepődtem meg és nem is kell gyászhangulatnak lennie idén rengeteg ilyen meccsünk lesz. Mint már korábban írtam ez egy stabil jó csapat. Itt nem lesznek gólzáporok, de nem is fog nekünk könnyen bárki betalálni. Sokkal jobban egyben van a csapat mint tavaly, ezt ezalatt a pár meccs alatt lelehet szűrni. Akik meg egyfajta szentimentalizmussal tekintenek erre csapatra a Pep korszak révén, nagyot fognak csalódni. Lesz itt még "hőzöngés", de lehet én vagyok a mazochista de nekem ez pl jobban is tetszik, hogy csapatjáték van sok meló, tudatos dolgok és kemény brigád. Ez egy tavalyi Atletico lehet csak több puskával Iniesta-Messi-Suarez és stb-k miatt. Szóval én egyáltalán nem aggódok, mert pozitív jelei vannak az együttesnek még ha pontokat is vesztettünk szerdán.
Kép
Kép
Kép
Leon
Director del Fútbol

2014.09.26. 15:50:07

A 0 kapott gól rendkívül impozáns,Európában már csak a Juve az aki nem kapott de ők 4 meccsnél vannak. Eddig engem a csapat kicsit az elmúlt szezonok Atletico Madridjára emlékeztet:alig kaptak gólt de alig is rúgtak és a meccseik nagy részét behúzták.A Real meg a 12-13as Barcára:mindenkit megszórnak de ők is sokat kapnak. (Azt a Depor-Barca 4-5ös meccset sosem fogom elfelejteni :) ).
A bekkelős focigyilkos csapatok (Malaga,Appoel meg még sok kicsi) ellenszere meg remélem Suarez lesz.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Erxy
Entrenador del Barça

2014.09.26. 15:04:36

visca el barca írta:a psg-től meg csak azután rettegjél ha megnézted az idei produkciójukat mondjuk az evian ellen...
+ nem lesz Lavezzi sem ( nem mintha túl sok vizet zavarna) + Thiago Silva sem.

nade holnap megint bajnoki, remélem elkalapáljuk a granadát több góllal, Vermaelen is bemutatkozhatna végre és jó lenne megtartani a clean sheetet is. csak ennyi kérésem van. :D
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.09.26. 13:56:56

crixus írta:...
el kellene már engedned a mindenki ellen gálázunk és 20at rúgunk guardiola féle barcát. nem tudom hány éves vagy meg miota szurkolsz a csapatnak, de ne az legyen a viszonyítási alap, mert különben soha nem fogod élvezni a szeretett csapatod játékát és jobb ha nem is nézed a meccseket.

új edzővel volt eddig vagy 5-6 meccsünk, nem tudom mit vársz. a tavalyi apátiához képest bőven van változás a játékunkban, a kezdőben is van hol 2 hol 5 új ember, 5 meccs alatt senki nem fog csodát tenni, akármennyire is szeretnéd.

legyél már legalább egy picit türelmes meg megértőbb a jó ég áldjon meg. soha egy jó szavad nincs...az állandó morgolódás helyett meg legalább egy kicsit örülnél mondjuk annak h gólt sem kaptunk, tabellán elől vagyunk, van 4 pont fórunk a madriddal szemben, a védelem aránylag jól áll a lábán, munirnak, rakiticnek vagy bármi másnak.

a psg-től meg csak azután rettegjél ha megnézted az idei produkciójukat mondjuk az evian ellen...
Kép
crixus
Entrenador del Barça

2014.09.26. 13:07:06

Chino írta:
crixus írta:
Visszatérve a Barca-ra. Ezt a taktikát meg tudja ellenünk csinálni bármelyik nagy- illetve középcsapat. Ezt meg tudja csinálni hátul pl.: a Chelsea, PSG, Real Madrid, Atletico, Man City, de még a Bilbao, Valencia, Sevilla, Sociedad is. És ezek a csapatok vannak olyan jók, hogy maradjon erejük pár kontrára is. És akkor mi lesz? :roll:
Igaz. Szerintem akkor izguljunk a 7.-8. helyért és talán továbbjutunk a BL-csoportkörből, de az EL is jó lesz.

Könyörgöm. Idáig 6 meccsből nyertünk ötöt és lett egy döntetlenünk. Ne úgy könyveljük már itt el a dolgokat, mintha világvége lenne. Ezeket a meccseket be szoktuk húzni. Most nem sikerült. A játékunk tényleg kritikán aluli volt, de ez nem azt jelenti, hogy ez lesz az összes csapat ellen, márpedig itt olyan a hangulat. Nézd meg a nagy PSG-t. Abban a hullagyenge francia bajnokságban kökemény 3 győzelemmel állnak hét forduló után. A Realt sem egy bunkervédekezésű Sociedad verte meg, ha már itt arra céloztak. Ilyen csapatok ellen kicseszett nehéz játszani, mert tudják, hogy ha felveszik a kesztyűt úgy járnak, mint a Depor.
Az első gólt begyötörni, mindig nehéz, de vannak több olyan játékosunk, aki klasszisból meg tudja oldani és lehet azzal jönni, hogy nem volt kapuralövésünk, több olyan helyzet volt, amikor éppen, hogy csak lemaradtak a támadók a labdáról vagy az utolsó passz nem sikerült. Ezek jobb napokon sikerülnek, most nem. Átlövésünk pedig volt, de egyszerűen annyian állnak középen, hogy folyamatosan blokkolják ezeket és még 20-25 méterről sem könnyű lövőhelyzetet kialakítani, mert ott csüngenek a nyakakon.

Nem kell eret vágni. Engem is ugyanúgy idegesít a dolog, mint a többi szurkolót, de valahogy képes vagyok távlatokban gondolkodni és emlékezni a biztató, jó teljesítményekre. Neymartól, Messitől, Rakitictől stb. Ráadásul mégiscsak egy X lett, de olyan a hangulat és a hirtelen pálfordulat a csapattal kapcsolatban, mintha gurítottak volna nekünk egy ötöst.
Valóban, hat meccsből nyertünk ötöt. Kik ellen és hogyan? Tulajdonképpen a megnyert 5 meccsből hármat épphogy csak behúztunk veszélytelen játékkal. Ezek közül az egyik a Nicosia hazai pályán... Az egyetlen kihívást jelentő meccsen pedig ugyanazt csináltuk, mint tegnap, csak ott éppen Sandro jó helyen volt jókor. Ennyin múlott, hogy nem lett abból is pontvesztés, mint most. A Bilbao ellen is nagyon rezgett az a bizonyos léc, a támadójátékunk gyenge volt. És a Bilbao idén eddig kifejezetten gyengének számít, főleg idegenben.
Ha arról lenne szó, amiről te beszélsz, az azt jelentené, hogy helyzetek tucatja maradt ki, éppen megúszta az ellenfél. Itt viszont nem erről van szó, hanem arról, hogy az eddig gyengébb támadójátékunk egy keményebb pályán, keményebben bekkelő ellenféllel szemben (újfent) csődöt mondott. Ellenfélbe lőtt labdából maximum Messi tud felmutatni egyet...
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.09.26. 11:24:04

Léfe írta:Tegnap megnéztem az ismétlést és fenntartom, hogy nem volt motivált a csapat.
Te mazochista vagy??? :lol: Még egy összefoglalót sem lennék képes megnézni arról a meccsről, nem hogy az egészet újra.. :D

Amúgy nekem az nem tetszik, hogy állóháborút folytat a csapat 1-2 játékos kivételével, szinte senkin nem próbálja meg megbontani az ellenfél védelmét. Ha ezen változtat LE, akkor megint jönni fog a játék szerintem - na meg ugye gyorsabb, pontosabb labdajáratás kellene mellé, mint most volt szerdán.

De én még bőven nem temetném a csapatot, LE csinált jó dolgokat is eddig, a támadást még finomhangolni kell, de hát ez várható is volt szerintem..
Res
Jugador d'estrella

2014.09.26. 11:13:05

Ez a jó az igazi szurkolókban: egyik pillanatban még hurráoptimizmus, a következőben meg világvége. Egy meccs elég is hozzá, hogy a hangulat változzon. :-)
Léfe
Entrenador del Barça

2014.09.26. 10:34:49

Nincsen világvége, de ki lehet akadni. Miért is ne lehetne ? Nem az eredményen, mert küzdve kikapni is lehet. De itt nem küzdöttek és nem tették oda magukat, hanem lassan és pontatlanul játszott a csapat. Tegnap megnéztem az ismétlést és fenntartom, hogy nem volt motivált a csapat. Tavaj 1 ponton mult, hogy nem arany lett a vége. Ki tudja, hogy hol fog hiányozni ez a kettö?
Feast4
Director del Fútbol

2014.09.26. 10:33:13

crixus írta: Visszatérve a Barca-ra. Ezt a taktikát meg tudja ellenünk csinálni bármelyik nagy- illetve középcsapat. Ezt meg tudja csinálni hátul pl.: a Chelsea, PSG, Real Madrid, Atletico, Man City, de még a Bilbao, Valencia, Sevilla, Sociedad is. És ezek a csapatok vannak olyan jók, hogy maradjon erejük pár kontrára is. És akkor mi lesz? :roll:
Egyenlőre semmi nem történt! Lett egy X-ünk ami előferdül. Szerintem mindenkit bosszant de ha minden minden 6 meccsünket X-re hoznánk és a többin 4-eket 5-öket rúgunk mindenkinek akkor egy szavam se lenne. Bajnokság is BL is kijönne így.

Azt aláírom aggasztó, hogy nem találtunk kaput... De van hogy semmi sem sül.
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2014.09.26. 10:26:13

Chino írta: Könyörgöm. Idáig 6 meccsből nyertünk ötöt és lett egy döntetlenünk. Ne úgy könyveljük már itt el a dolgokat, mintha világvége lenne. Ezeket a meccseket be szoktuk húzni. Most nem sikerült. A játékunk tényleg kritikán aluli volt, de ez nem azt jelenti, hogy ez lesz az összes csapat ellen, márpedig itt olyan a hangulat.
Szerintem se kell még a kutba ugrani. Volt egy rossz meccsünk. Inkább ennek az okait kell kideríteni, hogy 3 nap alatt hogy változott ekkorát a játék. Nem temetni mindenkit. Ha 3-4 meccsünk egyhuzamban ilyen na akkor máj gondok lesznek.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.09.26. 10:22:28

crixus írta:És akkor mi lesz? :roll:
A, majd rájön LE h mást is kell csinálni edzésen nem csak körben állva passzolgatni egymásnak.

B, kijátszva a teansferbant megveszi mangalat vagy benatiat
Kép
Válasz küldése