Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igaz. Szerintem akkor izguljunk a 7.-8. helyért és talán továbbjutunk a BL-csoportkörből, de az EL is jó lesz.crixus írta:
Visszatérve a Barca-ra. Ezt a taktikát meg tudja ellenünk csinálni bármelyik nagy- illetve középcsapat. Ezt meg tudja csinálni hátul pl.: a Chelsea, PSG, Real Madrid, Atletico, Man City, de még a Bilbao, Valencia, Sevilla, Sociedad is. És ezek a csapatok vannak olyan jók, hogy maradjon erejük pár kontrára is. És akkor mi lesz?
Szervezett felállt végtelenségog fegyelmezet védekező jól kontrázó csapatok. Nekünk se fekszenek. Ennyiből. De menet közben persze ez mind változhat. Azok a csapatok még odébb vannak. Most itt kel a szerdai fiaskó után rendet tenni a fejekben.Chino írta: Az pedig, hogy mi is buktuk volna azokat a meccseket amiket a Real honnan gondolod.
Pedig volt ilyen komment.Feast4 írta:
Nem olvastam még végig minden hozzászólást tegnapról de bízom benne senki nem mondta még hogy vissza Martinot.Mint a korábbi hozzászólásom elején mondtam én sem érzem, hogy akkora tragédia történt volna. Kijött, hogy több ponton is vannak gyengénk, ezeket szerintem orvosolni kell és szerintem a jelenlegi keretből lehet is.
Most fog kijönni, hogy LE milyen edző mennyire gyorsan reagál le egy-két nyilvánvaló bajt. Jó irányba halad a csapat azt hiszem, de az hogy még nem kaptunk gólt és az hogy csak néha pár percig volt ilyen hullámzóan mélyen a játék mint tegnap az a szerencsének köszönhető. Sőt meg merem kockáztatni mi is buktuk volna azokat a meccseket amiket a Real. Össze kell még ennek a dolognak érni elvégre még egyik csapatrészünk se tökéletes. Ha a PSG ellen így játszunk akkor baj lesz ez tuti. Jelengeg még nincs. Nem kell egyből vészharangokat húzogatni.
Chino írta:Ennek ellenére én nem gyászolok, mint sokan. 3 nap alatt akkorát tud fordulni a világ.Ezen már csak röhögni tudok. A Levante után, Messi király, LE király, a csapat király! Most, vissza Martinot, Messi nem változott semmit stb.
A Granada ellen kíváncsi leszek a produkcióra. Nagyon remélem kárpótolják a szurkolókat.
Értem én, hogy tegnap nem a védekező középpályáson ment el. Viszont mivel nincs megfelelő rotáció a középpályán, így ha a Rakitic-Iniesta-Busi-trió játszik folyamatosan szerda-szombat ritmusban annak nem lesz jó vége, mert fásultan és lagymatagon játszanak. A középpályán eddig talán csak Xavi és Robi játszott alternatívaként, Rafinha amikor játszott, akkor épp a támadó hármasban alkalmatlankodott.gg86 írta:Igaz ami igaz, Mascherano bizonyított, hogy mit tud védekező középpályásként, de a tegnapi meccs inkább az előrejáték miatt volt ilyen vérszegény. Mivel tudott volna ott pluszt jelenteni? Tudom, hogy sokan szeretnék a középpályán látni, de szerintem a védekezésre berendezkedett kiscsapatok ellen pont, hogy nem indokolt az ő középpályán való szerepeltetése.Balinho írta:A tegnapi nap szerintem a középpályán ment el. A Busi-Ini-Rakitic hármasnak nincs alternatívája jelenleg. Mascherano a VB-n megmutatta mit tud ott, de valamiért nem hajlandó egyik Barca-edző sem ott játszatni.
Ez egy olyan meccs volt, ahol a ritka alkalmakkor, amikor a Malaga fellazult, egyből, gyorsan és hatékonyan kellett volna végigvinni a támadásainkat. Ebbe Xavi nem nagyon illett volna bele. És igazából pont ez a baj! Az olyan taktikájú csapatok ellen - talán helyesebb ha azt mondom, hogy olyan meccsszituációkban - szenvedünk meg, akik ellen Xavi hatástalan. Ha az ellenfél beparkolja a buszt, akkor hiába ül a padon a passzkirály Xavi. Hiába a legnagyobb kedvenc, sajnos az idő neki se visszafele pörög, arról nem is beszélve, hogy pont attól a stílustól léptünk egyet ellenkező irányba (egyébként helyesen), amiben ő a legjobb.visca el barca írta:ez mondjuk örök törvényű, h mindig az lett volna a legjobb aki a padon maradt. lehet h nyugodtságot hozott volna a csapatba, de sztem az ő középpályás tötyörészésével ugyanugy nem mentünk volna semmire...MOF írta:Xavival jobb lett volna a játék
Persze, az is benne van, hogy semmi eredménye nem lett volna.visca el barca írta:ez mondjuk örök törvényű, h mindig az lett volna a legjobb aki a padon maradt. lehet h nyugodtságot hozott volna a csapatba, de sztem az ő középpályás tötyörészésével ugyanugy nem mentünk volna semmire...MOF írta:Xavival jobb lett volna a játék
ez mondjuk örök törvényű, h mindig az lett volna a legjobb aki a padon maradt. lehet h nyugodtságot hozott volna a csapatba, de sztem az ő középpályás tötyörészésével ugyanugy nem mentünk volna semmire...MOF írta:Xavival jobb lett volna a játék
Gyorsabb, direktebb támadások, kapuralövéssel befejezve, ha az ellenfélnél van a labda, visszaállni a félpályáig és ott letámadni, hogyha labdát szerez a csapat, legyen terület, mélységi indításra, kontrára.A Real is sokkal jobb kiengedi a kisebb csapatokat, pont azért, hogy legyen területük és sokkal több helyzetük is van, ezáltal. Na meg ott Ronaldo, Bale, James nem szarik be, ha 25-30-ról el kell ereszteni egy-két lövést.Vakmacska írta:Szerintem azért volt tanácstalan, mert látta a játékosokon ezt a bénultságot, unottságot, kedvtelenséget.visca el barca írta: LE: szegény Titonál láttam sokszor olyat mint tegnap LE-nél. állt/ült ott bambán, és fogalma nem volt mit csináljon. egy rutinos tréner már a 20. percben látta volna mi merre hol hány óra, de ő semmi. ami viszont tetszett hogy már a 60. percben lehozta a két nullát elölről, az már más kérdés h a 2 tininek ugyanugy momentuma sem volt.
mostanában csak akkor károgok ha van rá okom, tegnap volt, de szerencsére már csak kettőt kell aludni és egy granada elleni gála remélhetőleg gyorsan el fogja feledtetni a tegnapi borzalmat.
Alapvetően jól cserélt, azért Adrianoval élénkebb lett a jobb oldal.
Én reméltem, hogy Messi kimegy jobbra, ahogy eddig. Hihetetlen, hogy 4-5 ember figyelt folyton rá. Talán így a többiek középen több levegőhöz jutnak.
A szörnyű az, hogy minden csapat ezt játssza ellenünk, és mégis egy nagycsapattal könnyebb dolgunk van. Talán azért, mert pl egy Real mer támadni is, és akkor hátul csak egy Pepe-Ramos páros figyel.
Tegnap a 2. félidőben próbáltunk kontrára játszani, de az ellennek nem volt sok kedve támadni, hátul maradt mindig 4-5 ember. És ha labdához jutottunk, legtöbbször lefaltoltak, vagy megállított az 5 védő.
Sajnos erre nehéz ellenszert találni, és kérdés, hogy ezek a játékosok átnevelhetőek-e egy másik taktikára.
Hiányoztak a távoli lövések számomra.
Adrianonak pl jó a lövőkéje, Rakiticnek szintúgy, mégis csak egyszer próbálkozott, mikor négyen álltak előtte.
A bunkerfocira nem jó válasz az, hogy mégtöbbet legyen nálunk a labda.
De hogy mi az ellenszere, az jó kérdés. Mert nehéz úgy focizni, ha az ellenfél nem akar semmit csinálni.
uh, jár egy virtuális sördanianevem írta:Látom neked is van mazochista hajlamodvisca el barca írta:- pedro: remélem mire du. visszajövök, valaki beteszi a gif-et arról a fantasztikus cseléről:
https://vine.co/v/O7ETjX9zuid" target="_blank
Miért?! CR-nek erre 11est fújtak volna, lehet nézte a Real meccsetdanianevem írta:Látom neked is van mazochista hajlamodvisca el barca írta:- pedro: remélem mire du. visszajövök, valaki beteszi a gif-et arról a fantasztikus cseléről:
Zenével:danianevem írta:Látom neked is van mazochista hajlamodvisca el barca írta:- pedro: remélem mire du. visszajövök, valaki beteszi a gif-et arról a fantasztikus cseléről:
Igaz ami igaz, Mascherano bizonyított, hogy mit tud védekező középpályásként, de a tegnapi meccs inkább az előrejáték miatt volt ilyen vérszegény. Mivel tudott volna ott pluszt jelenteni? Tudom, hogy sokan szeretnék a középpályán látni, de szerintem a védekezésre berendezkedett kiscsapatok ellen pont, hogy nem indokolt az ő középpályán való szerepeltetése.Balinho írta:A tegnapi nap szerintem a középpályán ment el. A Busi-Ini-Rakitic hármasnak nincs alternatívája jelenleg. Mascherano a VB-n megmutatta mit tud ott, de valamiért nem hajlandó egyik Barca-edző sem ott játszatni.
Szerintem azért volt tanácstalan, mert látta a játékosokon ezt a bénultságot, unottságot, kedvtelenséget.visca el barca írta: LE: szegény Titonál láttam sokszor olyat mint tegnap LE-nél. állt/ült ott bambán, és fogalma nem volt mit csináljon. egy rutinos tréner már a 20. percben látta volna mi merre hol hány óra, de ő semmi. ami viszont tetszett hogy már a 60. percben lehozta a két nullát elölről, az már más kérdés h a 2 tininek ugyanugy momentuma sem volt.
mostanában csak akkor károgok ha van rá okom, tegnap volt, de szerencsére már csak kettőt kell aludni és egy granada elleni gála remélhetőleg gyorsan el fogja feledtetni a tegnapi borzalmat.
Látom neked is van mazochista hajlamodvisca el barca írta:- pedro: remélem mire du. visszajövök, valaki beteszi a gif-et arról a fantasztikus cseléről