Fifa, PES, FM
Bocsi sracok én màr nagyon türelmetlen vagyok nagyon vàrom a jàtékot
azt olvastam, hogy 25en jon ki PC-re, de még nem làtom ncoron. Aki mar jatszik vele az honnan toltotte le? Illetve tudja valaki, hogy ki jön- magyarul?

- frost86
- Jugador del Barça
Itthon is kijött tegnap óta megvan a 15!!!!bence-barca írta:USAban már kijött a '15 és van egy bug, amit nagy számmal bejelentettek már többen.
https://www.youtube.com/watch?v=hv0IWN1GCSo" target="_blank
A handful of FIFA 15 players have found a rather irritating, yet funny, bug in their copies of the game. Released on Tuesday (September 23) in North America, a number of players have reported a strange issue in which all of the players run to the halfway line.
Remélem ezt kijavítják majd ill. az itthoni példányoknál ez nem lesz gond. De nem valami biztató...
Minél több meccset megnyersz annál közelebb kerülsz a következő vereséghez- Johan Cruyff
Térdre imára Barcelona itt a világ legjobbja - Horti Messiről a Valencia ellen
Forza Barca!!!
Térdre imára Barcelona itt a világ legjobbja - Horti Messiről a Valencia ellen
Forza Barca!!!
-
- Llegenda del Barça
USAban már kijött a '15 és van egy bug, amit nagy számmal bejelentettek már többen.
A handful of FIFA 15 players have found a rather irritating, yet funny, bug in their copies of the game. Released on Tuesday (September 23) in North America, a number of players have reported a strange issue in which all of the players run to the halfway line.
Remélem ezt kijavítják majd ill. az itthoni példányoknál ez nem lesz gond. De nem valami biztató...
Valaki tud nekem mondani jó minőségű de nem túl drága kontrollert PC-hez?
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Nyugi, ez az eltiltás csak a karrier módban lesz! 

Ez komoly???bence-barca írta:Luis Suárezt, az FC Barcelona támadóját nemcsak a FIFA, a FIFA15 gyártója, az EA Sports is eltiltotta október 26-ig Giorgio Chiellini megharapásért, így a Magyarországon szeptember 25-én megjelenő játékban egy hónapon át nem bevethető az uruguayi csatár.
Meri ilyet nem nagyon szoktak csinálni , a sérüléseket sem rakják be mint pl Gündogan sérülése.
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Igen, jót nevettem ezenbence-barca írta:Luis Suárezt, az FC Barcelona támadóját nemcsak a FIFA, a FIFA15 gyártója, az EA Sports is eltiltotta október 26-ig Giorgio Chiellini megharapásért, így a Magyarországon szeptember 25-én megjelenő játékban egy hónapon át nem bevethető az uruguayi csatár.

De Pedro jól pótolja, viszont Messinél gólerősebb Suárez, legalábbis az én stílusomnak jobban fekszik, Neymar és Suárez fej-fej mellett vezetik a góllövőlistát, remélem élőben is ekkora állat lesz mint a játékban...
-
- Llegenda del Barça
Luis Suárezt, az FC Barcelona támadóját nemcsak a FIFA, a FIFA15 gyártója, az EA Sports is eltiltotta október 26-ig Giorgio Chiellini megharapásért, így a Magyarországon szeptember 25-én megjelenő játékban egy hónapon át nem bevethető az uruguayi csatár.
- neobarca
- Director del Fútbol
Ez alapján kövesd a videót és jó játékot: http://www.fifahungary.hu/hirek/FIFA_15 ... megoldasok" target="_blankMessiCesc írta:Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Leszeretném tölteni a Fifa 15 demoját (originem van) le is jön, minden szép is jó, megnyitom, és amikor rámegyek a play-re, ezt kapom:
http://kepfeltoltes.hu/view/140924/1104 ... es.hu_.jpg" target="_blank
Veletek is megtörtént ez? Ha igen akkor hogy léptetek túl rajta, mert akármit nyomok, itt mindenhol az van, hogy nem történik semmi.

Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Sziasztok!
Leszeretném tölteni a Fifa 15 demoját (originem van) le is jön, minden szép is jó, megnyitom, és amikor rámegyek a play-re, ezt kapom:
Veletek is megtörtént ez? Ha igen akkor hogy léptetek túl rajta, mert akármit nyomok, itt mindenhol az van, hogy nem történik semmi.

A fifa 15-ben játékoskarrier módban 8 gólnál járok a bajnokságban, de csak kettőt kaptam meg az "accomplishments" vagy mik között, de ez így van mindennel, pl. még a 10 rövid passz sincs meg ami 10 meccs alatt érdekes lenne...
Így elég nehéz lesz fejlődnöm, valami ötlet?
Így elég nehéz lesz fejlődnöm, valami ötlet?
Kezdtem a napokban egy menedzser módot '14-ben, erről írnék egy kicsit...
Az elképzelésem az volt, hogy egy olyan keretet minél gyorsabban összerakni, ahol nagyon nagy potenciálú, fiatal kezdők vannak, és hogy ő velük minél tovább dominálni Európában. Ez a Celtic-kel korábban már sikerült úgy ahogy (3x egymás után BL), most gondoltam megpróbálok egy hosszabb sorozatot összehozni, végül a Barcát választottam, mert ott elég pénz volt hozzá, hogy össze lehessen szedni a keretet...
Gyakorlatilag 7 (vagy 6, attól függ ,h Bartra minek számít) új játékossal kezdtem a kezdőben(!), a védelmet, és a kp-t forgattam fel, volt, hogy sikerült a "ballaszt"-tal csökkenteni (MAts-VV, Kondogbia-Song, Alba-Alaba csere), de ez ritka volt, legtöbbször perkálnom kellett kérdés nélkül... Végül is ezzel a kezdővel mentem neki a szerzonnak:
MAts-De Sciglio,Bartra,Zouma,Alaba-Kondogbia,Pogba,Iniesta-Messi,Pedro,Neymar
Cserék között nem volt új, egyedül csak Bonera, akit az elvágyódó Piqué helyére vettem meg gyorsban az utolsó nap, így nézett ki a cserecsapatom:
Pinto-Alves,Bonera,Puyol,Adriano-Busquets,Xavi,Fabregas-Sanchez,Tello,Afellay
Az első félév az majdnem tökéletes lett (17-2-2-es mérleg a kupát is beleértve), aztán januárban jött egy sérüléshullám + Ini-t is eladtam (40M-t adott a City), és a helyette jött Coutinho-nak még szoknia kellett a rendszert, ezért volt egy kisebb hullámvölgyem( Madrid 4-3-mal ki is ejtett a kupából), de most március van, és úgy néz ki kezdek kijönni belőle, és a bajnokságot még mindig vezetem...
Az új fiúk közül De Sciglio-Zouma-Bonera nagyon sérülékeny MAtS-Alaba-Kondogbia szépen fejlődik, Bartra és Pogba pedig egy állat, de Coutinho is nagyon jó lesz...
Jövőre valószínű új védők kellenek, mert a meccsek 50%-án Adriano a kezdő kh, ami azért a BL-ben aggasztó lenne, és valószínű kell valaki Pinto és Puyol helyére is...
Majd jövök, ha lezavartam a keretfiatalítást!

Az elképzelésem az volt, hogy egy olyan keretet minél gyorsabban összerakni, ahol nagyon nagy potenciálú, fiatal kezdők vannak, és hogy ő velük minél tovább dominálni Európában. Ez a Celtic-kel korábban már sikerült úgy ahogy (3x egymás után BL), most gondoltam megpróbálok egy hosszabb sorozatot összehozni, végül a Barcát választottam, mert ott elég pénz volt hozzá, hogy össze lehessen szedni a keretet...
Gyakorlatilag 7 (vagy 6, attól függ ,h Bartra minek számít) új játékossal kezdtem a kezdőben(!), a védelmet, és a kp-t forgattam fel, volt, hogy sikerült a "ballaszt"-tal csökkenteni (MAts-VV, Kondogbia-Song, Alba-Alaba csere), de ez ritka volt, legtöbbször perkálnom kellett kérdés nélkül... Végül is ezzel a kezdővel mentem neki a szerzonnak:
MAts-De Sciglio,Bartra,Zouma,Alaba-Kondogbia,Pogba,Iniesta-Messi,Pedro,Neymar
Cserék között nem volt új, egyedül csak Bonera, akit az elvágyódó Piqué helyére vettem meg gyorsban az utolsó nap, így nézett ki a cserecsapatom:
Pinto-Alves,Bonera,Puyol,Adriano-Busquets,Xavi,Fabregas-Sanchez,Tello,Afellay
Az első félév az majdnem tökéletes lett (17-2-2-es mérleg a kupát is beleértve), aztán januárban jött egy sérüléshullám + Ini-t is eladtam (40M-t adott a City), és a helyette jött Coutinho-nak még szoknia kellett a rendszert, ezért volt egy kisebb hullámvölgyem( Madrid 4-3-mal ki is ejtett a kupából), de most március van, és úgy néz ki kezdek kijönni belőle, és a bajnokságot még mindig vezetem...
Az új fiúk közül De Sciglio-Zouma-Bonera nagyon sérülékeny MAtS-Alaba-Kondogbia szépen fejlődik, Bartra és Pogba pedig egy állat, de Coutinho is nagyon jó lesz...
Jövőre valószínű új védők kellenek, mert a meccsek 50%-án Adriano a kezdő kh, ami azért a BL-ben aggasztó lenne, és valószínű kell valaki Pinto és Puyol helyére is...
Majd jövök, ha lezavartam a keretfiatalítást!

"A tundra-tél nem tetéz, ez itt Mediterránia,
egy mecseki terápián nem kell hezitálnia"
- szarvasember
- Barça B
Olyan problémám lenne, hogy miután feltelepítettem a fifa 15 demot, játékbeállíatásokban csak 1280x720 felbontást engedélyez nem hoz ki mást a listábol valamint nem engedi a teljes képernyőt csak egy ablakban.Ha elindítom a játékot kb 10fps-el ha megy:(
- Castiel
- Capitá del Barça
Nekem olyan kérdésem volna, hogy ennél a 15 demonál a gomkiosztás személyreszabása után hogy tudom a kívánt beállítást megtartani? mert amint kilépek a menüből, és indítanám a játékot, elveszik a beállításom... valaki tudna valamit ami ezt javítja? vagy valamit nem vettem észre a "nyugtázáskor"?

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
- Deeperintodark
- Barça B
FIFA 15 soundtrack-hez szólva, 2-3 hete volt egy oldal, rajta szavazással ki melyik zenét várj a az új fifába https://www.youtube.com/watch?v=5JAP9C-fgY4&hd=1" target="_blank ez volt toronymagasan az első valami 67%-al utánna jött Elliphant - All or Nothin , meg még jó pár ami benne is van a hivatalos listában. Az Olympic Ayers valahogy nem került be sajnálatosan. 

- neobarca
- Director del Fútbol
Nem használt ez se, de köszönöm. Megvárom a teljes játékot, és ha az se akarja majd az igazat, akkor fejlesztve lesz a gépem RAM és Vidikártya szempontjából.daffy írta:http://support.amd.com/en-us/download
Akinek mikroszaggatások vannak.neobarca írta:Ezt nekem szántad Uram? Sajnálom az értetlenségemet, sajnos nem figyeltem eléggé oda számtek órán.daffy írta:Direct3D overrider program letölt,telepít.
Bal alsó sarokban + jelre kattint,fifa.exe hozzáad. A táblázatban fifa.exe kikeres,rámegy,majd application detection level HIGH,force triple buffering és VSync ON.
Oszt jónapot!![]()
http://support.amd.com/en-us/download" target="_blankFrissíteni amúgy hol tudom? Abban tudtok segíteni
- neobarca
- Director del Fútbol
Ezt nekem szántad Uram? Sajnálom az értetlenségemet, sajnos nem figyeltem eléggé oda számtek órán.daffy írta:Direct3D overrider program letölt,telepít.
Bal alsó sarokban + jelre kattint,fifa.exe hozzáad. A táblázatban fifa.exe kikeres,rámegy,majd application detection level HIGH,force triple buffering és VSync ON.
Oszt jónapot!

Direct3D overrider program letölt,telepít.
Oszt jónapot!
Oszt jónapot!
XBOX360 FIFA15 DEMO
Tegnap haverokkal 2v2-ben játszottunk pár meccset.
Grafikailag maximum minimális javulást vettem észre, inkább a next gen konzolokon jön ki jobban, hogy mennyit is javult.
A hangulat nem rossz, tetszett, hogy a szurkolók el kezdtek énekelni (Liverpool hazai pályán).
Ami leginkább és észrevehetően más lett az a mozgás, játékmenet. Nekem eddig nagyon tetszik, de várjuk a teljes játékot.
Tegnap haverokkal 2v2-ben játszottunk pár meccset.
Grafikailag maximum minimális javulást vettem észre, inkább a next gen konzolokon jön ki jobban, hogy mennyit is javult.
A hangulat nem rossz, tetszett, hogy a szurkolók el kezdtek énekelni (Liverpool hazai pályán).
Ami leginkább és észrevehetően más lett az a mozgás, játékmenet. Nekem eddig nagyon tetszik, de várjuk a teljes játékot.
- neobarca
- Director del Fútbol
Akkor a pontos típus: Sapphire Ati Radeon HD 4870 1GB GDDR5

Sztem olyan keletőség nincsen. Frissíteni amúgy hol tudom? Abban tudtok segíteni?Daweed írta:Próbáld meg frissíteni a drivert szerintem, mert az amd kártyáknak a driverek a legnagyobb gyengéje, vagy ha lehet olyat állítani a driverben, hogy minőség vagy teljesítményre menjen a kártya, húzd át teljesítményre. (nem, tudom h amd kártyáknál van-e ilyen lehetőség, nekem nvidiánál van)
Király ez az oldal, nem is ismertem, köszi! Igen, ezek szerint elvileg jónak kellene lennie.Petr írta:Elvileg elégnek kell lennie. http://www.hwcompare.com/1163/radeon-hd ... n-hd-5770/

Nekem az a fura, hogy mostanában amivel játszottam: Assasin Black Flag, Far Cry 3, F1, stb majdnem kivétel nélkül ment mindegyik full grafikán. Akkor ez meg miért nem?Petr írta:szerk.: Lejjebb görgettem, és láttam a géped neobarca, simán elégnek kell lennie. Nem értem.

-
- Entrenador del Barça
Azt pont, hogy 30-ra kéne tenni, úgy szórakozik a legkevésbé. Valamelyik FIFA fórumon láttam megoldást a szaggatásra, majd ha ráérek megkeresem.Daweed írta:fps limitet kikapcsolni
szerk.: Lejjebb görgettem, és láttam a géped neobarca, simán elégnek kell lennie. Nem értem.
szerk.2: Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem nem engedi testreszabni a grafikát. Ha a teljes játékban lejjebb tudod venni szerintem nem lesz para, de tény, ez kockázatos.
Ez a gépigény dolog hülyeség. A gépigény szerint nekem lowon 800x600ban is neccesen kéne menniePetr írta:Elvileg elégnek kell lennie. http://www.hwcompare.com/1163/radeon-hd ... n-hd-5770/neobarca írta:Radeon 4870 HD 1GB
ATI Radeon HD 5770 kell a minimális gépigényhez. Azt a szintet pedig látszólag megüti, bár annyira nem mélyedtem bele. Egyéb paramétereket tudnál adni?
Szerk.: esetleg próbáld meg a fifa beállitásoknál (mielőtt inditod a játékot settings) bepipálni hogy az aero témát kapcsolja ki valamint az fps limitet kikapcsolni