A Bartra-Pique páros szerintem ma tök jók voltak, rájuk nem lehetett panasz.. Alba beadásai nem voltak túl nyerőek - finoman szólva -, de amúgy jó volt. Douglas a második félidőre feljavult szerintem, de ezt már nála leírtam..
A csatársor nem zavart sok vizet, a középpálya szintúgy elég gyenge volt, az 1v1-eket szinte senki nem nyerte meg, nagyon sok volt a pontatlan passz.. Ez egy ilyen meccs volt, jobb is lesz minél előbb elfelejteni.
De az a 0 kaput eltaláló lövés azért elég gáz..
Fabregas mélységi labdái ma nagyon hiányoztak..
csababarca írta:nem tudom hogy az alapozás volt e extra kemény, vagy mi lehet, de mintha 10-10 kilós bokasúlyokkal játszanának a játékosaink. Sebesség senkiben nincs, nem hogy 20-30 méteren,de még 5 méteren se.
Ezt meg írtam én is, akkor nem csak nekem tűnt így. Neymaron és Alban kívül senkiben nincs meg a robbanékonyság a jelenlegi csapatból - még Pedroba megvan, de ő meg nem megy vele sokra..

Ez azért elég aggasztó.. Ini is mintha 3 évet öregedett volna annyival darabosabb, lassabb.
Yokozuna írta:Szánalmas ez az egész keret, és még ezek is formán kívül vannak. Vissza Tata Martinot!
Ez meg..

Tatával ezen a meccsen úgy kikaptunk volna mint a pinty.. Most legalább csak x lett!