Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.09.25. 11:32:26

nem olvastam még vissza, most nem is fogok, de egy-két gondolat így aludva egyet a dolgokra.

életem talán leggyengébb barcelonáját láttam tegnap. mindenki álldogált, semmi mozgás, teljes ötlettelenség. a labdát nem tudtuk megtartani (max az utolsó 10 percben), már a 30. percben láttam h ebből baj lesz, de reménykedtem h a malaga sok más csapathoz hasonlóan majd elfárad. nem tette. a középpályáról hiányoztak a háromszögelések, semmi ritmusa nem volt a játékunknak. ritka az ilyen, de a sztárjaink közül mind nulla volt, és ennyi gyenge teljesítményt nem bír el a csapat.

- neymar borzalmas volt. neki ez az álló foci a halála. olyan mint bale, ha nincs lendülete meghal. megkapja a labdát, ugrabugrál, azután A, visszapasszol hátra B, belevezeti a védőkbe C, jobb esetben elindul az alapvonal felé és lesz egy szöglet. egyszerűen nem tudja a kaput támadni, centerezése nagyon kevés van.

- messi, szerencsétlen eddig előrébb játszott és általában csak a két belső védővel kellett küzdenie, most rendre a nyakára kapja a két szűrőt is. oké h összeránt ott mindenkit, de ha kipasszol A, pedro elkhúrja B, neymar lásd előbbi pont. neki suarez megváltás lesz, az az ember nem bénázik. agresszív, van ereje, tudja fedezni a labdát, nem ugy mint a két nyikhajt akik a legkisebb kontakttól is borulnak.

- pedro: remélem mire du. visszajövök, valaki beteszi a gif-et arról a fantasztikus cseléről =D> kezdőnek gyenge, ő arra jó 70. percben bejöjjön rohangálni, meg a kiscsapatokat megszórja. 5. számú csatárnak jó kb.

- rakitic-busi: egy kalap alá veszem őket, mert mindkettő szürke volt. a horvátnak rengeteget kellett melózni douglas helyett is, teljesen eltűnt, busi meg nem tud érvényesülni ha nincs nálunk tartósan a labda.

- inistea: talán az egyik leggyengébb volt és megint rájött a "tekergő-kór". bizonyos helyzetekben képtelen szabadulni a labdától. 2 ember a nyakán van, de ahelyett h passzolna megvárja, hogy még 3 odaérjen és szereljék.

- alba: ő az egyetlen aki hozta amit tud, jött ment, aránylag jól védekezett, kb az egyetlen akit lehet dicsérni

- bartra-piqué: orbitális hibájuk nem volt, de valljuk egy kicsit combosabb csapat ellen a tegnapi teljesítményük kevés lett volna. néha össze-vissza forogtak, volt egy csomó szituáció amikor nem jól váltottak, simán bennük volt a gól, csak hát a malaga annyit bénázott h nem igaz. egyiknek sem ez volt élete meccse.

douglas: semmit nem csinált. állt a végig az oldalvonalon, többnyire lesen. majd mikor megkapta a labdát: A, visszapasszolta rakiticnek B, visszapasszolta rakiticnek, C visszapasszolta rakiticnek. Ezenkívül volt két vagy három homály beadása, meg talán egyszer megpróbált az alavonal vagy befelé menni, leszerelték. ezenkívül védekezésben rendre nem ért vissza, piqué is meg rakitic is csomószor helyette melózott. a malaga egyértelműen játszott rá, mert javi gracia mind látta ezt.

az meg hogy még mindig nem kaptunk gólt (bravonak, állítom 2x ha kellett védeni az 5 meccsen!) kicsit csalóka.. a csapatvédekezés az kezd összeállni, de a védelemben kellene találni egy álladó párost, mert az, hogy minden meccsen más játszik, az nem biztos h jó lesz. bár amíg nem kapunk meccsenként 2-3 gólt, ez a döntés LE-t igazolja.

LE: szegény Titonál láttam sokszor olyat mint tegnap LE-nél. állt/ült ott bambán, és fogalma nem volt mit csináljon. egy rutinos tréner már a 20. percben látta volna mi merre hol hány óra, de ő semmi. ami viszont tetszett hogy már a 60. percben lehozta a két nullát elölről, az már más kérdés h a 2 tininek ugyanugy momentuma sem volt.

mostanában csak akkor károgok ha van rá okom, tegnap volt, de szerencsére már csak kettőt kell aludni és egy granada elleni gála remélhetőleg gyorsan el fogja feledtetni a tegnapi borzalmat.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Res
Jugador d'estrella

2014.09.25. 11:05:11

Vannak rossz meccsek és kész. Alvesnek van igaza, mindenki Tata meg az ő nyakába akarta varrni a tavalyi szezont, pedig abban mindenki benne volt... Sokat kell még fejlődni és fogunk is, de ehhez elsőként tanulni kellene az elmúlt évek hibáiból. Nem arról kellene beszélni, hogy eladjuk-e Messit, hanem, hogy miért játszik végig minden meccset, mikor mindenki mást érint a rotáció? Van annyi csatárunk, mint a hajderménkű ő pedig nem lesz már újra 17 éves. A VB-n is teljesen egyértelmű volt, hogy már nem bírja úgy a sorozatterhelést. A döntőben szinte az egész meccs alatt csak a kezdőkörben sétálgatott. A gyerekkorában kapott csomó hormoninjekció előbb-utóbb visszaüt, de ezért mondjuk nem őt kellene hibáztatni. Amikor ennyi meccs van egymás után várható, hogy a minisorozat végére lenullázódik mindenki aki mindegyiken játszik...
Léfe
Entrenador del Barça

2014.09.25. 10:44:11

Ledöbbenek amikor olyat olvasok mint most is, hogy milyen undoritó volt a Malaga. Jó, hogy nem mi mondjuk meg mit kellene tenniük, hogy győzzünk. De a kiscsapatok szerte a világon zömmel ezt teszik. Aztán az is jó szöveg, hogy most igy sikerült, meg a ló két oldala. Először
4 győzelem -elég gyenge csapatok ellen őszintén- most meg a vereség. És ki hiányzott ? Hát a Suarez. Először is nem vagyunk olyan jók, mint a 4 győzelem alapján hittük. Másodszor, ha a
vezéregyéniségek nem hozzák magukat - főleg igy egyszerre - lassuak,körülményesek,
gyengék, akkor baj van. Most Messi-Neymár-Iniesta-Rakitics is leültek. És elsétálták a meccset. Messiről -akkor csak tátottam a szám - Crujff azt mondta el kellene adni, biztosan mások is emlékeznek erre. Hát félő, hogy tul van a csucson. Lelassult, alig fut, sok a rossz
megoldása, egész évben nem a régi. Micsoda elevenség volt benne. Nem láttam azt a fene nagy küzdést, elszántságot. Ne legyen igazam lesznek még gondok. Kérem ne cáfoljon senki, én igy látom, ne legyen igazam.
pep71
Entrenador del Barça

2014.09.25. 10:29:11

Yokozuna írta:Gólképtelen középpályával nem lehet! Öt mérkőzés, és három embertől egyetlen gól! Emellé társul egy formán kívüli, B csapatos csatársor, az újra bénultságban szenvedő Messivel.
Csak hát nincs helyettük senki. A kispadot kiűrítették, maradt nekünk Sergi Roberto és Xavi, aki tényleg nem tudom hogyan viseli el ezt a helyzetet.
Nem volt véletlen a Ciprusiak ellenni játék. Nem emlékszem ilyen gyenge Barcára, és ilyen tehetetlen vezető edzőre.
Iniesta sosem volt egy gólvágó, Busi évente rúg egyet, Rakitic az, akiben bent van a gól.
Xavi is gólerősebb Ininél, Fabregasról nem is beszélve, nem a középpálya góljaival fogjuk hozni a meccseket, ezután sem.
mess2009
Director del Fútbol

2014.09.25. 10:24:08

azért az meg mosolyogtat, hogy itt van a világ öt legjobb támadójából kettő és a harmadiktól várjuk a nagy áttörést....
én nem tudom mi volt ez a meccs... egy gürcös idegenbeli, egy kedvetlen, motiváció hiányos futkosás, vagy amitől igazán félek: egy massziv csapat ellen (ha nem kapunk gólpasszt az ellenféltől?!) csak ennyire futja.
a szomorú az hogy ez a meccs még unalmas és alacsony színvonalú is volt de milyen is legyen egy kaput eltaláló lövés nélkül...?!
zsoltfree
Capitá del Barça

2014.09.25. 09:41:50

Mint ahogyan az örömnek sem szeptemberben van még itt az ideje, így még a bánatnak sem. 1 meccs alapján pedig pláne. A tegnapi meccsben csak az volt jó, hogy végre lefújták.

Nem tudtam eldönteni hogy az új jobbhátvédünk most tényleg ilyen gyenge vagy csak beleolvadt a tegnapi mezőnybe. Neveket nem sorolnék mert csapatként voltunk rosszak.

Bár ez egy olyan baleset volt, amihez nagyon sok tényező kellett. Kellett például egy undorító ellenfél. A Malaga mellett sem szabad elmenni, mert gyakorlatilag az volt a céljuk az elejétől kezdve hogy fújják le gyorsan a meccset és a játékot tördeljék szét minden lehetséges eszközzel. A félidő lefújásánál úgy örültek mint ha BL-t nyertek volna. Kameni egész végig húzta az időt. Letámadásban jók voltak ugyan, de csak azért kellett nekik a laszti, hogy ne nálunk legyen. A Wellington pedig már évek óta azon dolgozik, hogy megszerezze a legaberráltabb védő címet Pepétől. És persze az ilyenek mindig megússzák sárgával, tegyenek bármit is. Persze, kis csapatként ellenünk az az egyetlen hatékony módszer ha megölik a játékot mint tegnap, de ez persze visszaüthet. Tegnap bejött. Készülni kell a hétvégére.
krisztiantobias
Barça B

2014.09.25. 09:38:16

Annyi pozitívum volt tegnap, hogy Bartra jól játszott. Remélem összeáll a Bartra - Mascherano kettős tartósan, mert akkor nem csak a véletlen műve lenne a kapott gól nélküli széria
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.09.25. 08:36:46

Ébresztőnek jó volt...
Kép
barlacy
Jugador del Barça

2014.09.25. 08:27:34

Lesz ennél jobb. Sőt, csak jobb.Ilyen gyengén még nem láttam Neymart futballozni.Pedro sem volt nála sokkal jobb...
Az egész csapat csak állt, s nem tudta mit kellene csinálni.Ezt a taktikát amit a Malaga csinált a Mourinho csapatai játsszák ellenünk.DE mások is eltanulták...
Változtatni kell. Fogunk is, Hajrá Barca!!
Pampalini
Jugador del Barça

2014.09.25. 08:08:47

Rinku írta:Ezért kell ide Suárez. Hogy amikor a nulla felét produkálja a csapat, a semmiből gólt lőjön. Fizikai fájdalom volt ezt a hervadt semmit nézni. Egyetlen egy összehangolt támadás, pontos előre passzt nem tudok felidézni, semmi egyéni akció. 90 perc langymeleg lábvíz, borzasztó.
JanPieterzoon írta:Az viszont mennyire durva, hogy 6 meccs után még kapott gól nélkül állunk a szezonban :shock: Sok mindenre gondoltam szezon előtt, de erre nem.
Ez is egy olyan statisztika, amit szintén nem tartok nagyra. Tipikus bikini-eset, sok mindent megmutat, csak a lényeget nem. A Villarreal kis szerencsével megszórhatott volna minket. Az Apoellel borzasztó impotens meccset játszott a csapat, a mai teljesítményt nem is lehet mérni semmihez. Csak higgadtan ezekkel, veszélyes támaszkodni rájuk.

Nem tudom elfogadni, hogy fáradtak. Szeptember van, mi lesz így novemberben? 3-4x kellett volna odatenniük magukat és van 2 gólunk és köszönjük. Iniesta, Messi, Neymar a totális szürkeség. Fájó lesz, ha egy kis terheléstől így fog kinézni a csapat az egész szezonban.
Én is így vagyok vele, pláne azok után, hogy elméletileg nagyon kemény volt az alapozás, a csapatot pedig rotálta LE!
papek89
Jugador d'estrella

2014.09.25. 08:04:59

Gyászhangulatnak helye nincs, nem lehet minden meccset megnyerni. Nézzük a pozitívumokat. Nem kaptunk gólt megint, volt 1-2 jó teljesítmény is. Előbb-utóbb várható volt, hogy lejön egy ilyen meccs is.
trey88
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2014.09.25. 08:04:26

Ami még kulcs volt az impotens támadójátékunkban, az a lecsorgó labdák begyűjtése, illetve nem begyűjtése. Egész meccsre nincs statom (ha valaki talál ilyet linkelje már be), de a 85. perctől a saját harmincunkon belül konkrétan 0 (nulla, tegnapikapuralövésünk, zéró, nuku,) labdát sikerült megszereznünk. Vártam hogy majd a végét meghúzzuk, de ahelyett hogy nyomtunk volna, kergettük a labdát a saját térfelünkön.

LE lekapta Neymart (így kell!), hogy aztán a brazil tesztelhesse a malagai vendég kispad körüli gravitációt egy galacsinnal. Persze Jr. tett róla hogy működjön, jól földhöz sz@bta.

13 szabálytalanságból a fele szinte teljesen felesleges és elkerülhető lett volna.

Aztán itt van ez a jobb támadó szélső területe a pályának. Én nem tudom mi van ezzel, de bárki arra téved, egyszerűen nem tud beadni se bepasszolni. Pedig tegnap sokan tévedtek arra. Rövid, hosszú, árnyék, blokk, már csak a luft hiányzott, szerencsére az nem volt. Kivéve a másik oldalon Pedrónál, ami nálam fixen a meccs megmozdulása. Mert azért valljuk be, ilyen kivételes kivitelezést nem minden hétvégén látni focipályákon, még az imádott MB1-ben sem.

Dougles barátunkon meg azt láttam, mint amikor 14 évesen elvittek junior csapattal. Felmentem pályára, néztem jobbra, néztem balra, néha jött egy laszti hát belerúgtam, de lényegében tippem nem volt mit kéne csinálnom.. Helyette inkább futottam egy csomót. Magyarul az első meccses lámpaláz tüneteit véltem felfedezni. És bízom benne hogy lámpaláz volt, mert ha ennyit tud akkor gáz van. Többször bevágták mikor Iniesta mondta neki egy eladott labda után hogy: "Dougles, rúgd fel inkább". Közben pedig mutogatott háta mögé Malaga kapu és kispadok közé felé. Aztán persze ki tudja.. Mivel nem olvasok szájról spanyolul, lehet ezt mondta: "Dougles, prego kérjél cserét izibe!"

Nem értek az ilyen stratégia hadműveletekhez (sem), de lehet Xavit meg lehetett volna próbálni hogy kicsit többet legyen nálunk a labda. Mármint minőségben, mert a 69% így is szép.

Két szögletünkből kontráztak le minket úgy, hogy az elvégzése után a laszti nem került beljebb oldalvonaltól mint öt méter. Ez a halálom, rendszeresen elbőgöm magam.. Gondolom a belső védőink meg ugyanilyen rendszerességgel anyáznak a 80 méteres visszasprint közben.

Bravo jó volt, ismét klín sit.

But all in all it was a big sit.

Tabellát vezetjük, ez a lényeg. Visca el Barca! :)
blupatrik
Jugador del Barça

2014.09.25. 07:39:54

Pedrot betenni a kezdőbe lassan akkora marhaság mint Douglast volt... Fut. És? Én is futok, igazoljon le a barca? Ezt az embert hiába hozzák ziccerbe 20-szor, képtelen berúgni a kapuba.
Nincs semmi bajom az emberrel , nagyon szimpatikus, de nem barcába való... Kellenek a munkások is tudom, de ez a barcelona, ahol a munkásnak is illene 20-ból 1szer eltalálni a kaput.
Léfe
Entrenador del Barça

2014.09.25. 07:03:38

Alig futottak, csak nézték a másikat. Nem az a baj, hogy Messi középpályás, hanem, hogy egy jó karban levő nyugdijas többet fut. Pedró tényleg gyenge volt de futott, hátra is járt. Ini és
Neymár is futott de hatástalanul. Lassan játszottunk. Elég rémitő volt.
danianevem
Entrenador del Barça

2014.09.25. 06:46:21

Ennyire nem vagyok borúlátó, mint páran. A támadójátékunkat saját magunk kasztráltuk ki azzal, hogy Messi nagyjából középpályást játszott, a Neymar-Pedro duó meg talán egyszer sem tudta megoldani a feladatát. A brazilra nem térnék ki, benne sokkal több van, meg eddig többnyire össze is jöttek a dolgai, de Pedrito...

Masszív emberhátrány volt, szinte valamennyi idei tétmeccsén. Erre még rátett egy lapáttal Douglas is, akinek a lámpalázától helyenként én éreztem magam rosszul...

Viszont, mint már írták is néhányan: pont az ilyen meccsek miatt jött az uruguayi. Suárezben a leggyengébb meccsén is benne van a gól, márpedig tegnap pont az kellett volna, hogy valaki a semmiből összehozzon egyet. Na meg ezúttal sem kaptunk gólt. :-D
Arról nem is beszélve, minden meccset nem lehet behúzni. Már bukott pontokat a Real, most rajtunk volt a sor...
trey88
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2014.09.25. 06:35:07

barcafacan írta:Úgy néztek ki, mint akikkel délelőtt közölték, hogy felfüggesztették az adószámukat. Nem volt egy jó teljesítmény se, senki nem próbálta felpörgetni a játékot.
Azért Bravo szépen tette a dolgát, és Bartra is a jó kategóriába került nálam.
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.09.25. 05:23:53

Úgy néztek ki, mint akikkel délelőtt közölték, hogy felfüggesztették az adószámukat. Nem volt egy jó teljesítmény se, senki nem próbálta felpörgetni a játékot.
gránit
Director del Fútbol

2014.09.25. 04:57:16

Helyes, nem csalódtam :D Hurráoptimizmus után gyászhangulat :D

Ami nekem nem tetszik, hogy mennyire bíznak Alba beadásaiban. Eddig inkább a jobbszárny volt az aktívabb Alvessel az elmúlt években, a Levante ellen már látványosan meghúzta magát, és egy katasztrofális, űrpályára állított "beadástól" eltekintve a súlypont áttevődött a balszélre, Albával a fedélzeten... Nagy futó a Jordi, jó gyerek ez, csak mintha az ő beadásai sem lennének az igaziak... És ott erőltetjük mégis, támadásról támadásra a szélen próbálunk meg kezdeni valamit. Fehér Gyurka majd beadja, oszt' valaki majd belerakja fejét/lábát/mellkasát, oszt' százból majdcsak bemegy egy. Hát nem ment be. Ezt be kéne fejezni, vagy legalábbis mérsékelni. Nincs lendület és elképzelés a tizenhatos előterénél, inkább a véletlenszerű, spontán helyzetkialakításban bíznak.
"I may be wrong, but I doubt it."

(Charles Barkley)
Yokozuna
Entrenador del Barça

2014.09.25. 01:11:46

Gólképtelen középpályával nem lehet! Öt mérkőzés, és három embertől egyetlen gól! Emellé társul egy formán kívüli, B csapatos csatársor, az újra bénultságban szenvedő Messivel.
Csak hát nincs helyettük senki. A kispadot kiűrítették, maradt nekünk Sergi Roberto és Xavi, aki tényleg nem tudom hogyan viseli el ezt a helyzetet.
Nem volt véletlen a Ciprusiak ellenni játék. Nem emlékszem ilyen gyenge Barcára, és ilyen tehetetlen vezető edzőre.
Rinku
Director del Fútbol

2014.09.25. 01:04:52

Ezért kell ide Suárez. Hogy amikor a nulla felét produkálja a csapat, a semmiből gólt lőjön. Fizikai fájdalom volt ezt a hervadt semmit nézni. Egyetlen egy összehangolt támadás, pontos előre passzt nem tudok felidézni, semmi egyéni akció. 90 perc langymeleg lábvíz, borzasztó.
JanPieterzoon írta:Az viszont mennyire durva, hogy 6 meccs után még kapott gól nélkül állunk a szezonban :shock: Sok mindenre gondoltam szezon előtt, de erre nem.
Ez is egy olyan statisztika, amit szintén nem tartok nagyra. Tipikus bikini-eset, sok mindent megmutat, csak a lényeget nem. A Villarreal kis szerencsével megszórhatott volna minket. Az Apoellel borzasztó impotens meccset játszott a csapat, a mai teljesítményt nem is lehet mérni semmihez. Csak higgadtan ezekkel, veszélyes támaszkodni rájuk.

Nem tudom elfogadni, hogy fáradtak. Szeptember van, mi lesz így novemberben? 3-4x kellett volna odatenniük magukat és van 2 gólunk és köszönjük. Iniesta, Messi, Neymar a totális szürkeség. Fájó lesz, ha egy kis terheléstől így fog kinézni a csapat az egész szezonban.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2014.09.25. 01:36:07-kor.
Football, bloody hell. /SAF/
pep71
Entrenador del Barça

2014.09.25. 01:04:37

kristop írta:
pep71 írta:Mind1, reméljük egyszeri alkalom volt, bár a Villareal ellen is igen nehézkesen hozták a meccset a fiúk(bár ott mindig megizzad a Barca).
ott azért volt húsz kapuralövésünk és 8 kaput eltaláló, most szinte semmi se volt. sok különbség van két szenvedős meccs között is. tőlem komolyan mondom ikszelhetünk vagy akár ki is kaphatunk ilyen idegenbeli meccseken (mintahogy fogunk is még), én nem szoktam sírni, ha közben ott vannak a helyzeteket, csak kapufa, kivédi, pont mellé. mintahogy pep első két meccsén is volt.
Teljes mértékben igazad van, én is így vagyok ezzel.
kristop
Entrenador del Barça

2014.09.25. 00:47:18

pep71 írta:Mind1, reméljük egyszeri alkalom volt, bár a Villareal ellen is igen nehézkesen hozták a meccset a fiúk(bár ott mindig megizzad a Barca).
ott azért volt húsz kapuralövésünk és 8 kaput eltaláló, most szinte semmi se volt. sok különbség van két szenvedős meccs között is. tőlem komolyan mondom ikszelhetünk vagy akár ki is kaphatunk ilyen idegenbeli meccseken (mintahogy fogunk is még), én nem szoktam sírni, ha közben ott vannak a helyzeteket, csak kapufa, kivédi, pont mellé. mintahogy pep első két meccsén is volt.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Gali
Capitá del Barça

2014.09.25. 00:42:04

pep71 írta: Mind1, reméljük egyszeri alkalom volt, bár a Villareal ellen is igen nehézkesen hozták a meccset a fiúk(bár ott mindig megizzad a Barca).
De a Madrigalban volt jó néhány helyzetünk, míg ma egy kaput eltaláló lövésünk sem volt.
Micsoda különbség! A végeredményről már nem is beszélve!
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
pep71
Entrenador del Barça

2014.09.25. 00:30:53

kristop írta:
pep71 írta: Ez annak az oka, ami már tavalyi is látszódott, Messi teljesen visszalép a kpályára, hogy elindulhasson egy akció, mert rajta kívül nincs aki, helyzetet teremtsen, ezáltal nincs mélysége a csapatnak, az egész csapat túl messze van a kaputól.
Mai meccsen is csak akkor ért fel a támadósor a kapu elé, amikor Messi visszajött és kitette Albának a szélre és ezután jött a centerezés vagyis a próbálkozás.
lehet csak annyi a baj, hogy hiányzik suarez a puzzleből

ő lenne az igazi gólfelelős (aki helyett most pedro játszik)
messi a 10es, az irányító, aki persze még így is sokat odaér a kapu elé
neymar meg inkább a játékot csinálja balról, megbontja a védelmeket, de ő annyi gólt nem ver

de lehet, hogy ez most csak egy ilyen meccs volt, amin semmi se ment és tök felesleges sokat elmélkedni rajta
Így van, ha Messi, ennyire visszajön mint a mostani meccseken, akkor kell egy gólerős center mint Suarez különben, látjuk mi történik. Mind1, reméljük egyszeri alkalom volt, bár a Villareal ellen is igen nehézkesen hozták a meccset a fiúk(bár ott mindig megizzad a Barca).
JanPieterzoon
Jugador del Barça

2014.09.25. 00:29:58

Az viszont mennyire durva, hogy 6 meccs után még kapott gól nélkül állunk a szezonban :shock: Sok mindenre gondoltam szezon előtt, de erre nem.
Válasz küldése