Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ez így nem teljesen igaz. Honvéd-Újpest kiemelt biztonságú meccs, gondolom fordított esetben örülne ha pl Újpestre nem lenne szervezett megérkezés és szétvernék a fél kerületét.....
Semennyire!
Ezt olvastam én is és igazán nem értem miért háborogsz. Valamikor igazi fellegvár volt a labdarúgásban Balmazújváros. Megszámlálhatatlan játékost adott a válogatottba. Ott még a tehetségek is állítólag sokkal jobbak, mint az ország másik részén.hank1ee írta:Balmazon (Mennyei 2 utolsó helyezett) már bejelentették a termálvizes-pályafűtésű új szuperarénát.Azt akasztanám fel, aki ezeknek a felépítéséből tovább gazdagszik. Itt Magyarországon ezt a színvonalat salakpályán is lehetne tartani...
Balmazon (Mennyei 2 utolsó helyezett) már bejelentették a termálvizes-pályafűtésű új szuperarénát.Alcantara írta:Nem csoda, hogy nekik nem jutott új stadion!hank1ee írta:Tavalyi vagy tavalyelőtti szezonban Pakson hatvan valahányan voltak, az az abszolút negatív csúcs.![]()
Egyelőre...
Nem csoda, hogy nekik nem jutott új stadion!hank1ee írta:Tavalyi vagy tavalyelőtti szezonban Pakson hatvan valahányan voltak, az az abszolút negatív csúcs.
Régebben emlékszem, hogy Tarcal ellen megye 2-ben fociztunk és kb 350 néző vett jegyet, emellett voltak a 14 éven aluliak is, akiknek ingyenes + a családtagok, akik ingyen mehetnek be + az ifisták. Aztán már megye 1-ben játszottunk Tiszaújváros ellen, 600 néző volt beírva a jegyzőkönyvbe. A többi meccsen a 200 és 250 néző volt a jellemző, megye 1-ben és 2benAlcantara írta:Pécs-Puskás Akadémia 0:1.
Nem az eredmény miatt írtam ide, hanem annak apropóján, hogy egy magyar bajnokit, 200 !!! néző tekintett meg a helyszínen.
Arra vonatkozólag nincs információm, hogy ez lenne-e a negatív csúcs a magyar labdarúgás történetében, de közelében állhat az biztos.
Van ettől lejjebb?
Ezen nem kell csodálkozni... Szinte az összes klub ultracsoportja nem jár már meccsre , tiltakoznak a szurkolói kártya ellen . Az MLSZ sztem a leghülyébb szövetség... Még a szurkolói kártya előtt is kevés volt a nézettség aztán bevezették a szurkolói kártyát és ez a kevés nézőszám is drasztikusan leredukálódott.defender3 írta:Még egy megye 2-es szomszédvári derbin is többen vannak főleg ha nagyobbak a településekAlcantara írta: Nem az eredmény miatt írtam ide, hanem annak apropóján, hogy egy magyar bajnokit, 200 !!! néző tekintett meg a helyszínen.![]()
Azért az elég gáz, hogy ennyi néző van az első osztályban. Ha Feröer lennénk még nem is lenne annyira rossz de így tiszta szégyen
Még egy megye 2-es szomszédvári derbin is többen vannak főleg ha nagyobbak a településekAlcantara írta: Nem az eredmény miatt írtam ide, hanem annak apropóján, hogy egy magyar bajnokit, 200 !!! néző tekintett meg a helyszínen.
legyen annyi elég, hogy a derbit megelőző este/éjszaka nem sportemberhez méltó módon készült a mérkőzésre.MQuC írta:http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... lt-2366703
Erről tud valaki valami konkrétabbat? Van valaki, aki közel van a tűzhöz?
Nem értem miért kritizálod, volt egy kis pártatlanság és megtudtuk, hogy "Dibusz a magyar Nájer". Hát mi ez, ha nem minőségi közvetítés?visca el barca írta:ez a mezei még crazynél is gusztustalanabb. remélem depresszióba esik és felhagy a kommentálással.