Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért nem egészen mert a kapus poszt kicsit más. Én is egy kicsit a német felé hajlok de amíg Bravo magabiztosan játszik addig LE nem fogja sztem kispadra rakni. De örüljünk annak , hogy idén teljesen mindegy , hogy ki kezd nyugodtak lehetünk , hogy jó kezekben van a kapupalesz77 írta:Ennyi erővel Bartra jegelése is logikus, mert a Mathieu-Masc-Pique védőhármas ha játszott nem kapott még gólt a csapat..Alfa írta:Bartra mellőzését én sem értem , de ha esetleg Bravo kezdene azért nem lehet egy rossz szót sem szólni mivel eddig nem kapott gólt. Egy olyan kapust aki eddig hibátlan lerakni a kispadra elég nagy hiba lenne.
Ennyi erővel Bartra jegelése is logikus, mert a Mathieu-Masc-Pique védőhármas ha játszott nem kapott még gólt a csapat..Alfa írta:Bartra mellőzését én sem értem , de ha esetleg Bravo kezdene azért nem lehet egy rossz szót sem szólni mivel eddig nem kapott gólt. Egy olyan kapust aki eddig hibátlan lerakni a kispadra elég nagy hiba lenne.
Bartra mellőzését én sem értem , de ha esetleg Bravo kezdene azért nem lehet egy rossz szót sem szólni mivel eddig nem kapott gólt. Egy olyan kapust aki eddig hibátlan lerakni a kispadra elég nagy hiba lenne.Leon írta:Csak gratulálni tudok L.E. nek ha Bartra után Ter-Stegent is a padra száműzi.Kíváncsi vagyok,hogy Rakitic helyét majd mikor veszi át tartósan Sergi Roberto?![]()
Remélem majd Alba meg Messi helyére is talál "jobb" alternatívákat!
Ezt csak azért nem hiszem el, mert akkor a többi poszton miért nem készültek fel a banra és egy hosszú sérülésre? Többi posztra jó a hatalmas tehetség S.Robeto meg Douglas.barcafacan írta:Igaz lenne, ha nem lenne transferban. de így egy hosszú sérülésre is készülni kell.Sanama írta:Ezért volt butaság két jó kapust hozni, nincs jó döntés jelenleg.
Ter Stegennek játszania kéne, ez egyértelmű. Viszont Bravoval ezek után nem lehet megcsinálni, hogy 4 kapott gól nélkül lehozott, bakimentes meccs után a padra vágja, mert annál ő jobb kapus.
Egy Pinto szintű kapussal viszont simán meg lehetett volna tenni, hogy ameddig Stegen sérült, addig ő véd, védhet God módban, utána viszont jön a pad. Na ez most nincs...
Igaz lenne, ha nem lenne transferban. de így egy hosszú sérülésre is készülni kell.Sanama írta:Ezért volt butaság két jó kapust hozni, nincs jó döntés jelenleg.
Ter Stegennek játszania kéne, ez egyértelmű. Viszont Bravoval ezek után nem lehet megcsinálni, hogy 4 kapott gól nélkül lehozott, bakimentes meccs után a padra vágja, mert annál ő jobb kapus.
Egy Pinto szintű kapussal viszont simán meg lehetett volna tenni, hogy ameddig Stegen sérült, addig ő véd, védhet God módban, utána viszont jön a pad. Na ez most nincs...
ez hülyeség. ha nem játszik stegen, akkor hogy ismeri majd meg a bajnokságot? a padról? ennyi erővel 3 év mulva se legyen kezdő, mert akkor sem fogja ismerni.noname írta:de nem hülyeség eleinte azt játszatni, aki ismeri a bajnokságot.
visca el barca írta:szerencsétlen ter stegen idejött nagy dirrel-durral, és miután végpadoz két évet megy majd a milánba 3 millioért, ahol a világ legjobb kapusa lesz.PCsabi írta:Úgy tűnik, hogy egyelőre Bravo az első számú kapus.
Barcelona goalkeeper Claudio Bravo will return to the starting line-up for the league game against Levante on Sunday. #fcblive [md]
szerencsétlen ter stegen idejött nagy dirrel-durral, és miután végpadoz két évet megy majd a milánba 3 millioért, ahol a világ legjobb kapusa lesz.PCsabi írta:Úgy tűnik, hogy egyelőre Bravo az első számú kapus.
Barcelona goalkeeper Claudio Bravo will return to the starting line-up for the league game against Levante on Sunday. #fcblive [md]
Nem hinném, hogy attól a meccstől függne, sokkal inkább a rákövetkező lesz a mértékadó. Amennyiben azon nem kezd, akkor valószínű, hogy nem ő az első választás, de még csak most kezdett el újra edzeni, Neymar esetén pedig láthatjuk, hogy LE óvatos ezen a téren.visca el barca írta:bilbao ellen ha nem stegen kezd, tuti h csak 2. számú kapus lesz.
Emlékeim szerint a '11-es BL döntőre a legerősebb kezdővel vonultunk ki.visca el barca írta:jah. 5 éve nem volt olyan meccsünk ahol a legerősebb kezdő lett volna.