Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
daffy írta:...
Ahogy ő támadja a 17 éves lányokat,az is példátlan.csababarca írta:Benzema meg,khm...
Mehet is a padra a formája miatt. Minden lehetősége adott volt ahhoz,hogy nagy évet hozzon. Gondolom kap még ezen kívül egyet nagyot dobbantani. Legalábbis remélem,hogy az a max. Utána mehet DM után a MU-ba. Ott klublegenda lehet.Bale egysíkú
Nagyon kevés ő már az európai szinthez,de bármilyen gólt kap,már ugranak sokan.ha Casillas ilyet kap
Kroos és Modric el fog fogyni. Védekezniük kell,holott nem ez a fő profiljuk. Nagyon nem jó ez így. Annyira kell melléjük egy melós kp,mint a fene. Khedira jól jönne,ha ismerné a saját -amúgy szűk- korlátait és nem gondolná magáról meccsenként 3x,hogy ő Zidane. Letámad,fut,ütközik és a legközelebbi embernek passzol. Ennyit kellene tennie.ez a támadó 6os példátlan
jól megfejelte,de azért a kapust megkérdezném mit kóválygott, ha Casillas ilyet kap, akkor a fórumotok feléget mindent helyben.ferninho írta: visszafelé mozogva, tehát nem is lendületből, a 11es pontról így megfejelni, hát bakker![]()
még mindig nem értem, hogy tudta így ezt megcsinálni és még a támadás is tőle indult...
Arról nem is beszélve, hogy sok éven keresztül, ha volt fix 1-es a bajnokság során, az a Depor-Real volt a Riazorban... sajna ez is már a múlttévisca el barca írta:én 2-0-ig néztem, most látom h 8 lett a vége. szegény deport jól megfirkálták![]()
pedig régen milyen jo kis csapatuk volt.... molina, scaloni, tristan, valeron, pandiani...
Chicharito első gólja se volt csúnyácskaPCsabi írta:Hámesz-gól:
KATT
Egy Navas nélküli Levante ideális lesz erre, bár lehet, hogy a Madridnak tartogatjukcsababarca írta:Egyszer mostmár mi is megszórhatnánk a bajnokságban valakit,persze jó az 1-0is,meg lényeg a 3 pont blablabla, de kellenének a gólok is mostmár.
senkit nem érdekel. kivanom neki h minden egyéni cimet nyerjen meg, megspékelve egy bajnoki 3., kupa 2. hellyel, megy egy bl negyedöntővelZBarca írta:Roncika triplázott...![]()
szerintem félrefordították, ilyet azért nem mondana ki hangosan, még ha így is van.ZBarca írta:"(...) arról is kérdezték, szerinte beleillik-e a nyáron 80 millió euróért vásárolt James Rodríguez a Carlo Ancelotti által preferált 4-3-3-as felállásba. „Nem tudom, hogy játszik, de a vb-n jó volt, úgyhogy megszereztük” – felelte erre röviden.
Ezt nem is kommentálnám...![]()
![]()
Lehet en tudom rosszul, de nincs a ket klub kozott olyan egyezseg, hogy egymastol jatekost nem vasarolhatnak ?MQuC írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... rt-2364595
Pedro helyére? Ráadásul a Távozóban lévő Pedro helyére?Csábító....
ini utódnak jó lenne, sajnos benne sincs már sok év ezen a szinten.MQuC írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... rt-2364595
Pedro helyére? Ráadásul a Távozóban lévő Pedro helyére?Csábító....