USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Cumbee
Entrenador del Barça

2014.09.18. 19:41:37

Jonathan Dwyer is accused of head-butting his wife and breaking her nose after she "refused his sexual advances."
Beírok ezeken az embereken... =D> Elég kemény pár hét ez az NFL-ben. A vicc az egészben, hogy nagyrészt nem 1-2 napos ügyek ezek, csak most így a Rise-os story után hirtelen elkezdett ömleni a sz és az összes hasonló eset nyilvánosságra kerül.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.09.17. 11:55:03

ha már balhé, itt a videó arról h rice kiütötte az asszonyt :?

https://www.youtube.com/watch?v=p8OXiy3ru2Y" target="_blank

szerencsetlen minnesota, a két legnagyobb sztárjuk parkolopályára került..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Xanthor
Capitá del Barça

2014.09.17. 10:40:59

MOF írta:
PCsabi írta:Amúgy Peterson esete májusban volt.

The Minnesota Vikings have officially deactivated RB Adrian Peterson for Sunday's game vs. New England.
A meccs után viszont visszakerült a keretbe.
Azóta megint deaktiválták. Várható volt, mert nagyon nagy volt a nyomás rajtuk, saját szurkolóik kritizálták őket élesen, egy szponzor otthagyta őket, a Pepsi is fontolgatta, hogy lelép, a Nike Minneapolisban levette a Peterson mezeket a boltokban és az NFL-nek a sörszponzora is keményen kritizálta az NFL-t, hogy nem kezeli elég keményen az ügyeket.
Elég bullshit is volt a Vikings közleménye, hogy még információkat gyűjtenek. Az a kép a gyerekről eléggé magáért beszél, ráadásul az egy héttel az eset után készült, plusz elvileg fejen is ütötte és leveleket tömködött a szájába...
MOF
Barça B

2014.09.16. 11:14:45

PCsabi írta:Amúgy Peterson esete májusban volt.

The Minnesota Vikings have officially deactivated RB Adrian Peterson for Sunday's game vs. New England.
A meccs után viszont visszakerült a keretbe.

A Chargers pedig verte a Seahawksot 8) Az elmúlt 2 évben ez volt a második eset, hogy legalább 30 pontot szerzett egy csapat a Seattle ellen, és hogy legalább 7 ponttal kikaptak.
A védelem több, mint biztató volt. 2-3 játékot leszámítva nem nagyon tudott a Seattle haladni, és azok közül is az egyiknél (51 yardos Harvin TD) hibázott a bíró, mert már korábban kilépett Harvin a pályáról.

Szezon előtt elfogadtam volna ezt az 1-1-es kezdést, de nagyon kár a Cardinals elleni meccs végéért :?
PCsabi
aka Game90

2014.09.13. 02:16:23

Amúgy Peterson esete májusban volt.

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Xanthor
Capitá del Barça

2014.09.13. 01:47:01

PCsabi írta:Mi folyik itt Gyöngyösön?

Adrian Peterson indicted on chargers of reckless or negligent injury to a child.

Arrest of Adrian Peterson (reported by @MarkBermanFox26) stems from the disciplining of a son with a switch, source says. He’s been indicted.

Gyerek lába:
KATT
Remélem ő is olyan büntetést kap, mint Rice. Így, hogy egy héten belül van ez a két dolog (legalábbis a Ricenak a videója) érdekes lenne, ha ő megúszná enyhén, kb. azt sugallná, hogy asszony nem szabad verni, de gyereket lehet.

Mindenesetre fantasyban bebúrtam egy Vikings RB-t... :D
PCsabi
aka Game90

2014.09.13. 00:20:15

Mi folyik itt Gyöngyösön?

Adrian Peterson indicted on chargers of reckless or negligent injury to a child.

Arrest of Adrian Peterson (reported by @MarkBermanFox26) stems from the disciplining of a son with a switch, source says. He’s been indicted.

Gyerek lába:
KATT
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.09.09. 05:00:24

PCsabi írta:
varnagykrisztian írta:Rose viszont nem igen találja magát......mezőnyből 25%-al dobál, 5.4 pontot átlagol mérkőzésenként......van mit javítani. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Én már annak örülök, hogy tud játszani és nem sérült le megint.
Ne érts félre, én is komálom a srácot de igen csak be van "rozsdásodva" egyenlőre, még van másfél hónapja "felépülni". :mrgreen:

szerk:USA - Szlovenia, félidő

HARDEN elkapta a Rose vírust, 0/8 FG :!: :!: :!: ......K. Faried (12 PTS), K. Thompson (10 PTS), A. Davis (9 PTS) cipelik a hátukon a csapatot, pocsék FG-vel (36 %) nyomja a TEAM USA, holott eddig 53 %-al dobáltak mezőnyből. :roll:

Na azért a 2. félidőben összeszedték magukat az amcsik (+43) + a csapat FG-t is feltornázták 50%-ra, mondjuk HARDEN így is hogy dobott a másodikban 14 PTS-ot elég rosszul nyomta mezőnyből (29%), ám végre Rose (FG 60%, 12 PTS, 5 AST) is elfogadhatóan teljesített. =D> :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
PCsabi
aka Game90

2014.09.08. 21:03:47

Ray Rice...
http://youtu.be/VbwTMJroTbI" target="_blank
varnagykrisztian írta:Rose viszont nem igen találja magát......mezőnyből 25%-al dobál, 5.4 pontot átlagol mérkőzésenként......van mit javítani. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Én már annak örülök, hogy tud játszani és nem sérült le megint.
Petr
Entrenador del Barça

2014.09.08. 06:41:08

varnagykrisztian írta:KAEPERNICK-ék (16/23 CP/AT, 2 TD, 201 YDS) nyertek Dallas-ban.
Ez volt az első NFL meccs amit néztem egész életemben, haverom közben magyarázta a szabályokat, infókat. Egyáltalán nem bántam meg, hogy fent maradtam, még tudatlan szemmel is láttam Kaepernick zsenialitását.
Messithebest
Director del Fútbol

2014.09.08. 06:16:15

varnagykrisztian írta: KAEPERNICK-ék (16/23 CP/AT, 2 TD, 201 YDS) nyertek Dallas-ban.Megint hihetetlen volt a srác, az első TD passzánál majdnem sack-elték majd V. Davis kezében dadogott a laszti, Romo-nak biztos álmatlan éjszakái lesznek (3 INT) :mrgreen:
isten meccs volt, jobban nem is lehet kezdeni a szezont! Az offense első TD-jét Kaepernick 3 passzból hozta össze, zseniális az ember! :D A Dallas offense meg nem igazán volt a helyzet magaslatán, főleg a 3. TD-nél amikor Eric Reid interceptionje volt és a Dallasiak meg kb csak nézték ahogy hordja vissza a gyerek.. Elég sima meccs volt hálistennek, soksok ilyet még! Go Niners! 8)
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.09.08. 06:00:28

De jó kis meccsek voltak az NFL első fordulójában, az Eagles -17-ről nyert egy 34-0-ás :!: második félidővel, a Patriots +10-ről kikapott, botrányos 2. félidei (-23) játékának köszönhetően, az "öreg" Manning (269 YDS, 3 TD) is elemében volt, KAEPERNICK-ék (16/23 CP/AT, 2 TD, 201 YDS) nyertek Dallas-ban.Megint hihetetlen volt a srác, az első TD passzánál majdnem sack-elték majd V. Davis kezében dadogott a laszti, Romo-nak biztos álmatlan éjszakái lesznek (3 INT) :mrgreen:
Cumbee
Entrenador del Barça

2014.09.07. 21:23:42

Pörög az NFL szezon gyerekek! Ki nézi? Aki még csak most ül le, annak itt egy kis ajánló:
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-high ... lash-Dance" target="_blank
Év végi összefoglalóban gyanítom benne lesz.
Végül még egy pár nagy játék becsúszott, érdemes összefoglalót nézni. Smith-é nagyon tetszett nekem, igazi fineszes vén róka játék volt.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.09.06. 12:46:30

Messithebest írta:
varnagykrisztian írta:http://www.nemzetisport.hu/nfl/tiz-ev-u ... en-2360679

Remélem tudtam segíteni, én is nekik drukkolok de csak Kaepernick miatt......NFL-ben irányítóbuzi vagyok. :mrgreen:
istenkiraly vagy, ebben minden benne van, koszi szepen! :D En anno a Ravens elleni SB-ben kezdtem nekik drukkolni, valahogy nekem ezek az ultra dífenz csapatok nem jonnek be. Tavaly is ezert voltam csalodott amikor a Seattle epp hogy kiejtette a Ninerst majd kivegezte a Denvert... Sima fociban is ilyen vagyok, mondjuk abban gondolom a legtöbbünk ilyen, nem szeretjük a bunkerfutballt. De nalam itt se lesz szimpatikus valaki dífenzjátékkal. Kaepernick nekem is nagy kedvencem, de örülök hogy a főbb játékosok maradtak. idén minden adott hogy bosszút álljunk a Seattlen! Go Niners!
Örülök hogy segíthettem, én anno mikor el kezdtem nézni az NFL-t akkor a Carolina Panthers QB-je Jake Delhomme volt a kedvencem, abban az évben (2004) kaptak ki a Super Bowl-ban a New England Patriots ellen.
varnagykrisztian írta:Hát lezajlott a csoportkör a Spanyolországi kosár VB-n, ahogy azt várni lehetett USA 5/5 WIN.Az "emberem" HARDEN eddig elfogadhatóan nyomja......most nem a védőjátékáról beszélek :mrgreen: ......FG 57.1%, 2PTS 77.3%, a 3. legjobb pont/átlag szerző (12.6), REB-ban 1. (4.4).Faried (13.8 PTS, 7.8 REB) játéka viszont engem meglepett, motorja lehet a "rájátszásban" a csapatnak, Rose viszont nem igen találja magát......mezőnyből 25%-al dobál, 5.4 pontot átlagol mérkőzésenként......van mit javítani. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A Chicago Bulls sztárja, Derrick Rose tegnap, a világbajnokság szünnapján nyilatkozott a vb-n kint lévő sajtósoknak. Bár 25%-kal dob mezőnyből és 10%-kal a triplavonalon túlról, elmondása szerint elégedett a játékával, túlszárnyalta saját elképzeléseit. Persze a kihagyott vállalások neki sem tetszenek, de ezek a játék részei. Nagyon jó kondiban van azonban, elégedett a védekezésével és azzal, hogy az utóbbi pár meccsen kevés eladott labdája volt. Továbbra is a védekezésre kell koncentrálnia, fel kell vennie a ritmust és lerázni magáról a rozsdát, és akkor támadásban is rendben lesz.

Úgy érzi, hogy két évnyi kihagyás után normális, hogy ziccerek maradnak ki, szerinte ez a kondija miatt van. Jó erőállapotban érzi magát, de egy következő szintre kell lépnie ahhoz, hogy védekezésben is oda tudja tenni magát, és támadásban is maradjon lába a dobásokhoz. Ez a célja, egyelőre nem aggódik amiatt, hogy nem sikerülne ezt elérni. Tom Thibodeau és Mike Krzyzewski is megvédte, szerintük is normális ennyi kihagyás után, hogy támadásban kevésbé produktív. Olyan ziccereket hagyott ki, amik általában automatikusan mennek neki, de minél többet játszik, annál inkább meg fogja érezni a játék ritmusát, és amint ez megtörténik, jobban fog menni neki a befejezés is.kezdo5.hu

SZERK:Sajnos ROSE-nak nem sikerült a "rozsda lerázása"......16 MIN, 0/5 FG, 0 PTS......igaz még jó páran nem büszkélkedhettek a teljesítményükkel......DEROZAN (13 MIN, 0/1 FG, 0 PTS), DAVIS (20 MIN, 2/9 FG), CURRY (25 MIN, 7/10 FG, 6/9 3PTS) viszont elemében volt, HARDEN-nek is a tripla kisérletei (2/5) rontották a mezőny mutatóját (FG 42.9%). :mrgreen:
Messithebest
Director del Fútbol

2014.09.05. 22:19:45

varnagykrisztian írta:HAz "emberem" HARDEN eddig elfogadhatóan nyomja......most nem a védőjátékáról beszélek :mrgreen: .....
Azert a legjobb élő kosarastól en egy csoppet tobbet vartam volna.... :twisted:
varnagykrisztian írta:
A legnagyobb kihívó a bajnoki címet tekintve talán épp a csoportrivális San Francisco 49ers, amely óriási csatában maradt alul a főcsoportdöntőben. A kaliforniai együttes sem pihent a holt szezonban, Colin Kaepernick hét évre elkötelezte magát (126.97 millió dollárért cserébe), a csapat pedig igyekezett ezen kívül is a futásokra hajlamos irányító kedvében járni: hosszabbított a vakoldalát védő támadófalember Joe Staleyvel és az elkapó Anquan Boldinnal is. Érkezett ez utóbbi posztra még a Bills balhés, de jó képességű játékosa, Stevie Johnson és Michael Crabtree-t az idén nem sújtja sérülés. A célpontok sorát gyarapítja a liga egyik legjobb tight endje, Vernon Davis is, ennek ellenére lehet, hogy ismét a futójátékról szól majd az év, hiszen Frank Gore mögé érkezett a draft egyik legjobb running backjének tartott Carlos Hyde is. A védelemre itt sem lehet panasz, Seahawksszal ellentétben itt nem a hátsó négyes, hanem az első hetes volt liga szinten is kiemelkedő egység. A védőfalban a tavaly draftolt Cornellius Carradine-tól és Quinton Dialtól is szép dolgokat várnak a két kiváló kezdő mögött, bár a fal közepéről kiesett Glenn Dorsey. Justin Smithék mögött a linebackersor is bombaerős, igaz NaVorro Bowman súlyos sérülése miatt a szezon elejét kihagyni kényszerül, így Patrick Willis társa az első hetekben még nem ő lesz, hanem Michael Wilhoite, bár a harmadik körben húzott Chris Borland is szép reményekkel indul itt. Az irányítósiettetést hátravetheti, hogy az első két évében 33.5 sacket összehozó Aldon Smith a sorozatos pályán kívüli balhéi miatt az első kilenc meccset kihagyni kényszerül. A hátvédsor (secondary) annyira nem muzsikált viszont már fényesen, ennek érdekében elhozták az Indianapolis kiváló söprögetőjét, Antoine Betheát, a draft első körében a cornerbackként és söprögetőként is hasznosítható Jimmie Wardot, valamint érkezett még három újonc szélső hátvéd is a poszt fellendítésére.nemzetisport

http://www.nemzetisport.hu/nfl/tiz-ev-u ... en-2360679" target="_blank

Remélem tudtam segíteni, én is nekik drukkolok de csak Kaepernick miatt......NFL-ben irányítóbuzi vagyok. :mrgreen:
istenkiraly vagy, ebben minden benne van, koszi szepen! :D En anno a Ravens elleni SB-ben kezdtem nekik drukkolni, valahogy nekem ezek az ultra dífenz csapatok nem jonnek be. Tavaly is ezert voltam csalodott amikor a Seattle epp hogy kiejtette a Ninerst majd kivegezte a Denvert... Sima fociban is ilyen vagyok, mondjuk abban gondolom a legtöbbünk ilyen, nem szeretjük a bunkerfutballt. De nalam itt se lesz szimpatikus valaki dífenzjátékkal. Kaepernick nekem is nagy kedvencem, de örülök hogy a főbb játékosok maradtak. idén minden adott hogy bosszút álljunk a Seattlen! Go Niners!
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Telliho
Barça B

2014.09.05. 22:17:39

salas9 írta:Csütörtökön hajnalban kezdetét veszi az idei NFL szezon. Ki az aki követni fogja az eseményeket, és ki mit vár a csapatoktól? :D
Packers-fanként szomorúan kezdődött az év, nagyon jól össze van rakva a bajnok, bár ugye itt is a végén kell jónak lenni, nem pedig az elején, ahogy Sanyi elmondta sokszor a közvetítés alatt...
Mindenesetre remélem az O-fallal tud kezdeni valamit McCarthy, mert úgy, hogy kiesett Bulaga nagyon lyukasnak tűnt :?
Valamiért azt érzem, hogy idén a Denver fog nyerni, az új értelmezése a holding szabálynak, a keretek változása nagyon nekik kedveznek... Szerencsére ez még jó messze van :D
Kép
"A tundra-tél nem tetéz, ez itt Mediterránia,
egy mecseki terápián nem kell hezitálnia"
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.09.05. 21:52:15

Hát lezajlott a csoportkör a Spanyolországi kosár VB-n, ahogy azt várni lehetett USA 5/5 WIN.Az "emberem" HARDEN eddig elfogadhatóan nyomja......most nem a védőjátékáról beszélek :mrgreen: ......FG 57.1%, 2PTS 77.3%, a 3. legjobb pont/átlag szerző (12.6), REB-ban 1. (4.4).Faried (13.8 PTS, 7.8 REB) játéka viszont engem meglepett, motorja lehet a "rájátszásban" a csapatnak, Rose viszont nem igen találja magát......mezőnyből 25%-al dobál, 5.4 pontot átlagol mérkőzésenként......van mit javítani. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sjay
Entrenador del Barça

2014.09.05. 01:12:50

salas9 írta:Csütörtökön hajnalban kezdetét veszi az idei NFL szezon. Ki az aki követni fogja az eseményeket, és ki mit vár a csapatoktól? :D
Csak a Steelers, CSAK A STEELERS 8) :mrgreen:

Amúgy szerintem benne van a pakliban, hogy a Seahawks ismét Super Bowlba jut, sőt, akár a győzelemre is esélyesnek tartom őket. Szerintem az idei negatív meglepetés a Denver lehet, nem érzem bennük azt az elsöprő erőt, mint tavaly. Pozitív szereplő újra a Chiefs szerintem, de a Bengalst is jól összerakták a tavalyi "alapokból" (sajnos :mrgreen: ).

(Ja és a sig-em ne tévesszen meg senkit, a Baltimore-t nem kedvelem, de ettől függetlenül Ray Lewis egy igazi legenda!)
pep71
Entrenador del Barça

2014.09.04. 22:49:05

Go Pack Go! Végre elkezdődik a szezon, rengetegen odaérhetnek a SB-ba, nagyon sok jó csapat van. Pats, Seahawks, 49ers, Broncos, Saints, Eagles, Colts. Meglepetéscsapatok is biztos lesznek, szvsz a Baltimore sem rossz és a Redskins is okozhat meglepetést, de a többi csapat sem írható le, ez az NFL :D De azért, amíg Rodgers dobálgat a Packers-nél mindig ott az SB esély.
Xanthor
Capitá del Barça

2014.09.04. 22:19:12

Én pedig "divat Patriotsos" vagyok. :)
Tőlük, hogy playoffot várok az igazán nem is lehet kérdés. Az AFC döntőbe is várom őket, ahol idén megint a Broncost kéne valószínűleg, akik gyengébbek nem lettek, sőt. A Patriots is erősödött azért, a védelemben Revis és Browner nagyon jól jött, remélem Brownerre nem fognak folyton repülni a zászlók, mert az ő játékában az benne van. Így egy jó secondaryvel Chandler Jones és Ninkovich profitálhat nagyot, akik elég alulértékeltek alapvetően. A támadóegységben a változtatások nem igazán tetszenek, Mankinst nem kellett volna talán elengedni (vagy legalábbis nem egy 6. vagy 7. körös pickért + egy tavaly draftolatlan TE-ért), az elkapókhoz jött LaFell, aki oké, hogy nagy testű, de közel se klasszis elkapó. Nagyon örültem volna, ha Andre Johnson köt ki nálunk. Mindenesetre ha van egy egészséges Gronk, nagy baj nem lesz.

Az egész NFL-t nézve szerintem a Seattle nem fog címet védeni. Az NFC-ben rengeteg erős csapat van, és ha idén nem sikerül home-field advantage-et szerezni akkor közel sem olyan félelmetesek. Szerintem az AFC-ben Broncos-Patriots döntő lesz, nem igazán tudom ki tudna a közelükbe jutni, maximum a Colts, de ők is távol vannak még azért. Az NFC-ben pedig valamennyire meglepetésre Packers-Saints döntőt, és ebből ha a szívemre hallgatok, akkor egy Patriots-Packers Superbowlt, a győztest pedig már nem akarom eljinxelni. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.09.03. 23:39:46

Én szokásosan NFC-ből Chicago, AFC-ből Baltimore. Követni megpróbálom, nekem inkább a hajnali meccsek fognak inkább "játszani". Mindkét csapattól PO-ot várok vagy legalábbis ahogy tavaly is volt, ott legyenek végig a kalapban aztán vagy becsúsznak vagy nem. PO-ban meg már bármi lehet. Friscoval szimpatizálok még illetve a Seahawks betonvédelme is közel áll hozzám.
Kép
Kép
Kép
djibril
Barça B

2014.09.03. 23:27:46

Én, mint Eagles szurkoló örülnék ha minél tovább jutna a csapatom, a tavalyi év végén kezdett kirajzolódni Kelly elképzelése. Sajnálom, hogy két kedvencem DeSean Jackson és Michael Vick is távozott( :cry: ). Utóbbi helyére Mark Sanchez jött, aki szerintem nem rossz választás Foles mögé irányító poszton. A támadósorral szerintem tavaly sem volt nagy baj (a második legtöbb támadóyardot értük el) viszont a védelemtől kicsit tartok. Nagyon böszmék ( #-o ) voltunk tavaly, de örülök, hogy sikerült megszereznünk Malcolm Jenkinst (múlt héten a Steelers ellen, passzjátékoknál nagyon jól védekezett). Bízok benne, hogy Ő és Allen összeállnak és akkor nem lesz baj. Bár az már magában nagy baj szerintem, ha nekik kell szerelni... :mrgreen: Az pedig szerintem mindenki számára egyértelmű, hogy az idei szezonban (is) LeSean McCoy lesz a sztár a mi kis csapatunkban. Fly Eagles :!:

Mmúgy ha jól tudom van még itt olyan aki Ígölsz szurkoló, igaz :?: :D
Vagyook! :)

A 2 nagy távozót én is sajnálom, lényegében miattuk lettem sas szurkoló! Vick ideje itt lejárt, a sérülése és utána Foles tavalyi parádéja nem sok választást hagyott neki, DJ-t pedig reményeim szerint csapat szinten sikerül majd pótolni (gondolok itt a Cooper-Maclin-Ertz-Sproles-Mccoy ötösre és a 2 újonc elkapóra).
Az offenseben minden adott a tavalyi parádé megismétléséhez: Shady ligaelit, Sproles elvileg beleillik a Kelly féle rendszerbe, Cooper ugyan nem elit, de tavaly elég megbízható teljesítményt nyújtott, Maclin és Matthews biztatóan mozogtak eddig, Ertz Top5 közeli TE lehet idén, a fallal meg már tavaly se volt gond és ott nagy változás azért nincs.
A védelem is foltozva lett, remélhetőleg meg is látszik majd, de csodát tőlük azért nem várok.
A playoffnak mindenképp meg kell lennie ebből a csoportból, a másik 3 csapatnál elég harmatos a DEF, és csak a Dallasról tudom elképzelni, hogy 1-1 meccsen az offense tudja majd tartani a lépést a saját védelmével, de az kevés lesz. Még az is benne van, hogy csak nekünk lesz itt pozitív a mérlegünk!
Utána a playoffban 1-2 nyertes meccset még el tudok képzelni, főleg ha beválnak a védő igazolások, és összeáll egy kicsit a csapat hátsó fele is, de ez még odébb van! :wink:
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.09.03. 23:03:15

Messithebest írta:
valamennyire követtem a dolgokat tavaly és tavaly előtt, 49ers fan vagyok vagyis inkább csak velük szimpizek. viszont az offszízön nálam teljesen ki maradt.. valami hárdkór NFL-es leírná a csapatban történt változásokat? és hogy mi lehet az elvárás a csapattól?
A legnagyobb kihívó a bajnoki címet tekintve talán épp a csoportrivális San Francisco 49ers, amely óriási csatában maradt alul a főcsoportdöntőben. A kaliforniai együttes sem pihent a holt szezonban, Colin Kaepernick hét évre elkötelezte magát (126.97 millió dollárért cserébe), a csapat pedig igyekezett ezen kívül is a futásokra hajlamos irányító kedvében járni: hosszabbított a vakoldalát védő támadófalember Joe Staleyvel és az elkapó Anquan Boldinnal is. Érkezett ez utóbbi posztra még a Bills balhés, de jó képességű játékosa, Stevie Johnson és Michael Crabtree-t az idén nem sújtja sérülés. A célpontok sorát gyarapítja a liga egyik legjobb tight endje, Vernon Davis is, ennek ellenére lehet, hogy ismét a futójátékról szól majd az év, hiszen Frank Gore mögé érkezett a draft egyik legjobb running backjének tartott Carlos Hyde is. A védelemre itt sem lehet panasz, Seahawksszal ellentétben itt nem a hátsó négyes, hanem az első hetes volt liga szinten is kiemelkedő egység. A védőfalban a tavaly draftolt Cornellius Carradine-tól és Quinton Dialtól is szép dolgokat várnak a két kiváló kezdő mögött, bár a fal közepéről kiesett Glenn Dorsey. Justin Smithék mögött a linebackersor is bombaerős, igaz NaVorro Bowman súlyos sérülése miatt a szezon elejét kihagyni kényszerül, így Patrick Willis társa az első hetekben még nem ő lesz, hanem Michael Wilhoite, bár a harmadik körben húzott Chris Borland is szép reményekkel indul itt. Az irányítósiettetést hátravetheti, hogy az első két évében 33.5 sacket összehozó Aldon Smith a sorozatos pályán kívüli balhéi miatt az első kilenc meccset kihagyni kényszerül. A hátvédsor (secondary) annyira nem muzsikált viszont már fényesen, ennek érdekében elhozták az Indianapolis kiváló söprögetőjét, Antoine Betheát, a draft első körében a cornerbackként és söprögetőként is hasznosítható Jimmie Wardot, valamint érkezett még három újonc szélső hátvéd is a poszt fellendítésére.nemzetisport

http://www.nemzetisport.hu/nfl/tiz-ev-u ... en-2360679" target="_blank

MOF
Barça B

2014.09.03. 16:24:28

visca el barca írta:
MOF írta:Én a Chargersnek szorítok
hopsz egy ujabb SD fan. üdv a csapatban :!: :D
Üdv!

Hát igen, számomra lehetetlen volt nem szeretni a 2006-os csapatot.
Tomlinson, Rivers, Merriman, Gates, Jamal Williams 8)
Messithebest
Director del Fútbol

2014.09.03. 15:01:10

valamennyire követtem a dolgokat tavaly és tavaly előtt, 49ers fan vagyok vagyis inkább csak velük szimpizek. viszont az offszízön nálam teljesen ki maradt.. valami hárdkór NFL-es leírná a csapatban történt változásokat? és hogy mi lehet az elvárás a csapattól?
Kép
Válasz küldése