Beírok ezeken az embereken...Jonathan Dwyer is accused of head-butting his wife and breaking her nose after she "refused his sexual advances."

Beírok ezeken az embereken...Jonathan Dwyer is accused of head-butting his wife and breaking her nose after she "refused his sexual advances."
Azóta megint deaktiválták. Várható volt, mert nagyon nagy volt a nyomás rajtuk, saját szurkolóik kritizálták őket élesen, egy szponzor otthagyta őket, a Pepsi is fontolgatta, hogy lelép, a Nike Minneapolisban levette a Peterson mezeket a boltokban és az NFL-nek a sörszponzora is keményen kritizálta az NFL-t, hogy nem kezeli elég keményen az ügyeket.MOF írta:A meccs után viszont visszakerült a keretbe.PCsabi írta:Amúgy Peterson esete májusban volt.
The Minnesota Vikings have officially deactivated RB Adrian Peterson for Sunday's game vs. New England.
A meccs után viszont visszakerült a keretbe.PCsabi írta:Amúgy Peterson esete májusban volt.
The Minnesota Vikings have officially deactivated RB Adrian Peterson for Sunday's game vs. New England.
Remélem ő is olyan büntetést kap, mint Rice. Így, hogy egy héten belül van ez a két dolog (legalábbis a Ricenak a videója) érdekes lenne, ha ő megúszná enyhén, kb. azt sugallná, hogy asszony nem szabad verni, de gyereket lehet.PCsabi írta:Mi folyik itt Gyöngyösön?
Adrian Peterson indicted on chargers of reckless or negligent injury to a child.
Arrest of Adrian Peterson (reported by @MarkBermanFox26) stems from the disciplining of a son with a switch, source says. He’s been indicted.
Gyerek lába:
KATT
Ne érts félre, én is komálom a srácot de igen csak be van "rozsdásodva" egyenlőre, még van másfél hónapja "felépülni".PCsabi írta:Én már annak örülök, hogy tud játszani és nem sérült le megint.varnagykrisztian írta:Rose viszont nem igen találja magát......mezőnyből 25%-al dobál, 5.4 pontot átlagol mérkőzésenként......van mit javítani.![]()
![]()
Én már annak örülök, hogy tud játszani és nem sérült le megint.varnagykrisztian írta:Rose viszont nem igen találja magát......mezőnyből 25%-al dobál, 5.4 pontot átlagol mérkőzésenként......van mit javítani.![]()
![]()
Ez volt az első NFL meccs amit néztem egész életemben, haverom közben magyarázta a szabályokat, infókat. Egyáltalán nem bántam meg, hogy fent maradtam, még tudatlan szemmel is láttam Kaepernick zsenialitását.varnagykrisztian írta:KAEPERNICK-ék (16/23 CP/AT, 2 TD, 201 YDS) nyertek Dallas-ban.
isten meccs volt, jobban nem is lehet kezdeni a szezont! Az offense első TD-jét Kaepernick 3 passzból hozta össze, zseniális az ember!varnagykrisztian írta: KAEPERNICK-ék (16/23 CP/AT, 2 TD, 201 YDS) nyertek Dallas-ban.Megint hihetetlen volt a srác, az első TD passzánál majdnem sack-elték majd V. Davis kezében dadogott a laszti, Romo-nak biztos álmatlan éjszakái lesznek (3 INT)
Örülök hogy segíthettem, én anno mikor el kezdtem nézni az NFL-t akkor a Carolina Panthers QB-je Jake Delhomme volt a kedvencem, abban az évben (2004) kaptak ki a Super Bowl-ban a New England Patriots ellen.Messithebest írta:istenkiraly vagy, ebben minden benne van, koszi szepen!varnagykrisztian írta:http://www.nemzetisport.hu/nfl/tiz-ev-u ... en-2360679
Remélem tudtam segíteni, én is nekik drukkolok de csak Kaepernick miatt......NFL-ben irányítóbuzi vagyok.En anno a Ravens elleni SB-ben kezdtem nekik drukkolni, valahogy nekem ezek az ultra dífenz csapatok nem jonnek be. Tavaly is ezert voltam csalodott amikor a Seattle epp hogy kiejtette a Ninerst majd kivegezte a Denvert... Sima fociban is ilyen vagyok, mondjuk abban gondolom a legtöbbünk ilyen, nem szeretjük a bunkerfutballt. De nalam itt se lesz szimpatikus valaki dífenzjátékkal. Kaepernick nekem is nagy kedvencem, de örülök hogy a főbb játékosok maradtak. idén minden adott hogy bosszút álljunk a Seattlen! Go Niners!
A Chicago Bulls sztárja, Derrick Rose tegnap, a világbajnokság szünnapján nyilatkozott a vb-n kint lévő sajtósoknak. Bár 25%-kal dob mezőnyből és 10%-kal a triplavonalon túlról, elmondása szerint elégedett a játékával, túlszárnyalta saját elképzeléseit. Persze a kihagyott vállalások neki sem tetszenek, de ezek a játék részei. Nagyon jó kondiban van azonban, elégedett a védekezésével és azzal, hogy az utóbbi pár meccsen kevés eladott labdája volt. Továbbra is a védekezésre kell koncentrálnia, fel kell vennie a ritmust és lerázni magáról a rozsdát, és akkor támadásban is rendben lesz.varnagykrisztian írta:Hát lezajlott a csoportkör a Spanyolországi kosár VB-n, ahogy azt várni lehetett USA 5/5 WIN.Az "emberem" HARDEN eddig elfogadhatóan nyomja......most nem a védőjátékáról beszélek......FG 57.1%, 2PTS 77.3%, a 3. legjobb pont/átlag szerző (12.6), REB-ban 1. (4.4).Faried (13.8 PTS, 7.8 REB) játéka viszont engem meglepett, motorja lehet a "rájátszásban" a csapatnak, Rose viszont nem igen találja magát......mezőnyből 25%-al dobál, 5.4 pontot átlagol mérkőzésenként......van mit javítani.
![]()
![]()
Azert a legjobb élő kosarastól en egy csoppet tobbet vartam volna....varnagykrisztian írta:HAz "emberem" HARDEN eddig elfogadhatóan nyomja......most nem a védőjátékáról beszélek.....
istenkiraly vagy, ebben minden benne van, koszi szepen!varnagykrisztian írta:
A legnagyobb kihívó a bajnoki címet tekintve talán épp a csoportrivális San Francisco 49ers, amely óriási csatában maradt alul a főcsoportdöntőben. A kaliforniai együttes sem pihent a holt szezonban, Colin Kaepernick hét évre elkötelezte magát (126.97 millió dollárért cserébe), a csapat pedig igyekezett ezen kívül is a futásokra hajlamos irányító kedvében járni: hosszabbított a vakoldalát védő támadófalember Joe Staleyvel és az elkapó Anquan Boldinnal is. Érkezett ez utóbbi posztra még a Bills balhés, de jó képességű játékosa, Stevie Johnson és Michael Crabtree-t az idén nem sújtja sérülés. A célpontok sorát gyarapítja a liga egyik legjobb tight endje, Vernon Davis is, ennek ellenére lehet, hogy ismét a futójátékról szól majd az év, hiszen Frank Gore mögé érkezett a draft egyik legjobb running backjének tartott Carlos Hyde is. A védelemre itt sem lehet panasz, Seahawksszal ellentétben itt nem a hátsó négyes, hanem az első hetes volt liga szinten is kiemelkedő egység. A védőfalban a tavaly draftolt Cornellius Carradine-tól és Quinton Dialtól is szép dolgokat várnak a két kiváló kezdő mögött, bár a fal közepéről kiesett Glenn Dorsey. Justin Smithék mögött a linebackersor is bombaerős, igaz NaVorro Bowman súlyos sérülése miatt a szezon elejét kihagyni kényszerül, így Patrick Willis társa az első hetekben még nem ő lesz, hanem Michael Wilhoite, bár a harmadik körben húzott Chris Borland is szép reményekkel indul itt. Az irányítósiettetést hátravetheti, hogy az első két évében 33.5 sacket összehozó Aldon Smith a sorozatos pályán kívüli balhéi miatt az első kilenc meccset kihagyni kényszerül. A hátvédsor (secondary) annyira nem muzsikált viszont már fényesen, ennek érdekében elhozták az Indianapolis kiváló söprögetőjét, Antoine Betheát, a draft első körében a cornerbackként és söprögetőként is hasznosítható Jimmie Wardot, valamint érkezett még három újonc szélső hátvéd is a poszt fellendítésére.nemzetisport
http://www.nemzetisport.hu/nfl/tiz-ev-u ... en-2360679" target="_blank
Remélem tudtam segíteni, én is nekik drukkolok de csak Kaepernick miatt......NFL-ben irányítóbuzi vagyok.
Packers-fanként szomorúan kezdődött az év, nagyon jól össze van rakva a bajnok, bár ugye itt is a végén kell jónak lenni, nem pedig az elején, ahogy Sanyi elmondta sokszor a közvetítés alatt...salas9 írta:Csütörtökön hajnalban kezdetét veszi az idei NFL szezon. Ki az aki követni fogja az eseményeket, és ki mit vár a csapatoktól?![]()
Csak a Steelers, CSAK A STEELERSsalas9 írta:Csütörtökön hajnalban kezdetét veszi az idei NFL szezon. Ki az aki követni fogja az eseményeket, és ki mit vár a csapatoktól?![]()
Vagyook!salas9 írta:Csütörtökön hajnalban kezdetét veszi az idei NFL szezon. Ki az aki követni fogja az eseményeket, és ki mit vár a csapatoktól?![]()
Én, mint Eagles szurkoló örülnék ha minél tovább jutna a csapatom, a tavalyi év végén kezdett kirajzolódni Kelly elképzelése. Sajnálom, hogy két kedvencem DeSean Jackson és Michael Vick is távozott(). Utóbbi helyére Mark Sanchez jött, aki szerintem nem rossz választás Foles mögé irányító poszton. A támadósorral szerintem tavaly sem volt nagy baj (a második legtöbb támadóyardot értük el) viszont a védelemtől kicsit tartok. Nagyon böszmék (
) voltunk tavaly, de örülök, hogy sikerült megszereznünk Malcolm Jenkinst (múlt héten a Steelers ellen, passzjátékoknál nagyon jól védekezett). Bízok benne, hogy Ő és Allen összeállnak és akkor nem lesz baj. Bár az már magában nagy baj szerintem, ha nekik kell szerelni...
Az pedig szerintem mindenki számára egyértelmű, hogy az idei szezonban (is) LeSean McCoy lesz a sztár a mi kis csapatunkban. Fly Eagles
![]()
Mmúgy ha jól tudom van még itt olyan aki Ígölsz szurkoló, igaz![]()
A legnagyobb kihívó a bajnoki címet tekintve talán épp a csoportrivális San Francisco 49ers, amely óriási csatában maradt alul a főcsoportdöntőben. A kaliforniai együttes sem pihent a holt szezonban, Colin Kaepernick hét évre elkötelezte magát (126.97 millió dollárért cserébe), a csapat pedig igyekezett ezen kívül is a futásokra hajlamos irányító kedvében járni: hosszabbított a vakoldalát védő támadófalember Joe Staleyvel és az elkapó Anquan Boldinnal is. Érkezett ez utóbbi posztra még a Bills balhés, de jó képességű játékosa, Stevie Johnson és Michael Crabtree-t az idén nem sújtja sérülés. A célpontok sorát gyarapítja a liga egyik legjobb tight endje, Vernon Davis is, ennek ellenére lehet, hogy ismét a futójátékról szól majd az év, hiszen Frank Gore mögé érkezett a draft egyik legjobb running backjének tartott Carlos Hyde is. A védelemre itt sem lehet panasz, Seahawksszal ellentétben itt nem a hátsó négyes, hanem az első hetes volt liga szinten is kiemelkedő egység. A védőfalban a tavaly draftolt Cornellius Carradine-tól és Quinton Dialtól is szép dolgokat várnak a két kiváló kezdő mögött, bár a fal közepéről kiesett Glenn Dorsey. Justin Smithék mögött a linebackersor is bombaerős, igaz NaVorro Bowman súlyos sérülése miatt a szezon elejét kihagyni kényszerül, így Patrick Willis társa az első hetekben még nem ő lesz, hanem Michael Wilhoite, bár a harmadik körben húzott Chris Borland is szép reményekkel indul itt. Az irányítósiettetést hátravetheti, hogy az első két évében 33.5 sacket összehozó Aldon Smith a sorozatos pályán kívüli balhéi miatt az első kilenc meccset kihagyni kényszerül. A hátvédsor (secondary) annyira nem muzsikált viszont már fényesen, ennek érdekében elhozták az Indianapolis kiváló söprögetőjét, Antoine Betheát, a draft első körében a cornerbackként és söprögetőként is hasznosítható Jimmie Wardot, valamint érkezett még három újonc szélső hátvéd is a poszt fellendítésére.nemzetisportMessithebest írta:valamennyire követtem a dolgokat tavaly és tavaly előtt, 49ers fan vagyok vagyis inkább csak velük szimpizek. viszont az offszízön nálam teljesen ki maradt.. valami hárdkór NFL-es leírná a csapatban történt változásokat? és hogy mi lehet az elvárás a csapattól?salas9 írta:Csütörtökön hajnalban kezdetét veszi az idei NFL szezon. Ki az aki követni fogja az eseményeket, és ki mit vár a csapatoktól?![]()
Üdv!visca el barca írta:hopsz egy ujabb SD fan. üdv a csapatbanMOF írta:Én a Chargersnek szorítok![]()
valamennyire követtem a dolgokat tavaly és tavaly előtt, 49ers fan vagyok vagyis inkább csak velük szimpizek. viszont az offszízön nálam teljesen ki maradt.. valami hárdkór NFL-es leírná a csapatban történt változásokat? és hogy mi lehet az elvárás a csapattól?salas9 írta:Csütörtökön hajnalban kezdetét veszi az idei NFL szezon. Ki az aki követni fogja az eseményeket, és ki mit vár a csapatoktól?![]()