Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Háát ez ellen a csapat ellen a legjobb egy Ter Stegen-Douglas-Bartra-Pique-Adriano-Rafina-Samper-Xavi-Munri-Messi-Neymar Kezdő is elég lenne. De nem fog merni kockáztatni.Erxy írta:Keret: Ter Stegen, C. Bravo, Piqué, Rakitic, Xavi, A. Iniesta, Messi, Neymar, Rafinha, Bartra, Douglas, Sergi Roberto, Adriano, Dani Alves, Mathieu, Samper, Sandro i Munir.
kimaradt: Montoya, Mascherano, Alba, Busquets, Pedro. Vermaelen még nem kapta meg az orvosi engedélyt.
Se Busi, se Masch, tehát Samper kezdő lesz

Most megfogtál, erre nem is gondoltam..visca el barca írta:oh, majd csak figyeld ahogy matyiő suhan fel-alá a baloson
oh, majd csak figyeld ahogy matyiő suhan fel-alá a balosonpalesz77 írta:Adriano meg logikus, nincs más balhátvéd a keretben

Tetszik, hogy LE eléggé rotálja a csapatot.Erxy írta:Keret: Ter Stegen, C. Bravo, Piqué, Rakitic, Xavi, A. Iniesta, Messi, Neymar, Rafinha, Bartra, Douglas, Sergi Roberto, Adriano, Dani Alves, Mathieu, Samper, Sandro i Munir.
kimaradt: Montoya, Mascherano, Alba, Busquets, Pedro. Vermaelen még nem kapta meg az orvosi engedélyt.

Nagyon szeretném ha ma Stegen és Bartra kezdeneErxy írta:Keret: Ter Stegen, C. Bravo, Piqué, Rakitic, Xavi, A. Iniesta, Messi, Neymar, Rafinha, Bartra, Douglas, Sergi Roberto, Adriano, Dani Alves, Mathieu, Samper, Sandro i Munir.

sőt, akár kezdőként is, de sztem nem fogja LE megkockáztatni h ennyire tartalékos legyen a csapat. sztem xavi meg bartra lesz bedobva, a többiek nem hiszemErxy írta:csereként megnézném Douglast meg Sampert.

Én is nagyon szurkolok hogy Ter Stegen és Vermalen kezdő legyen.visca el barca írta:szerdán indul a móka jó lenne ha olyanok is játszanának aki eddig nem igazán. simán kiküldenék egy ter stegen-montoya-vermaelen-barta-adriano-xavi-masch-rafinha-ney-messi-munir 11-et![]()
persze erre semmi esély, de leginkább azért imádkozom h ter stegen kezdjen és maradjon is ott.

Egy kis kiegészítés ehhez a listához, utólagos engedélyeddel.visca el barca írta:a bl-re leadott névsor, csillaggal a b-listás játékosok, gondolom közülük 3 "cserélhető" be a télen

Tettem be képeket párat, bár szerintem videók jobbak lettek most.Barcaforever írta:Még annyi, h ha lesz/van egy kis időd, képfeltöltés oldallal raknál fel az utazás barcelonába topicba képeket, az atletico elleni meccsről. Imádom nézegetni, mások Barcelonás képeit is. Nagyon kíváncsi vagyok, milyen volt a te helyedről. Köszönöm előre is!!![]()
Ha te is akkor én is alapon, belinkelem utána youtuberól Messi 2. gólját az én helyemről.(kicsit fenn ültem)Köszi!!!
Még annyi, h ha lesz/van egy kis időd, képfeltöltés oldallal raknál fel az utazás barcelonába topicba képeket, az atletico elleni meccsről. Imádom nézegetni, mások Barcelonás képeit is. Nagyon kíváncsi vagyok, milyen volt a te helyedről. Köszönöm előre is!!diagonal írta:Vannak a szezonbérletesek, szerény véleményem az mint a tied, hogy nem minden hely bérletesé a stadionban természetesen, bár meglehetősen sok az.visca el barca írta:igen, közben néztem már én is h bérletet nem lehet venni. ettől függetlenül továbbra sem értem, hogy mi alapján árulják a jegyeket. egy normalis klubnál ugy mukodik, hogy van egy mondjuk 20.000es stadion, eladnak szezon előtt 5000 bérletet, a maradék, meccsenkénti 15.000 jegy meg értékesítésre kerül. szóval kötve hiszem h lenne 105.000 bérletes (pártoló tag, vagy akármi más lehet van, több is, ez lényegtelen), mert külö9nben soha nem lehetne jegyet venni.
Ami most látsz pár helyet mittudomén a Barcelona - Espanyolra mondjuk, na azokra a helyekre nem adtak el bérletet. Oda vehetsz jegyet bármikor.
+ Meccs előtti napokban azok a bérletesek akik már tudják hogy nem tudnak kimenni azok felszabadítják a helyeiket, érdemes nekik mert visszatérítést kapnak érte, nem is keveset ahogy néztem, ha el tudják adni a helyüket akkor a jegy árának 50%-át a klub pár napon belül átutalja a bankszámlájukra, szóval érdekeltek azért benne hogy "szóljanak" ha nem jönnek ki.

Barcaforever írta:Pl: Ült előttem egy öreg katalán meg mellettem is az Elche ellen, kezdődik a 2. félidő, nincsennek sehol és vissza se jöttek már a 2. félidőre, mi meg kb kijönnénk 45 percért is. Na, ki érti ezt???![]()
Nagyon furcsa emberek. (az idősebbek egy része)
Még annyit tennék hozzá, hogy ez a rendszer még sokkal jobb és szimpibb mint a nagy angol kluboké, az Arsenalt konkrétan tudom hogy működik pl. Ott eleve esélytelen neked jegyet venni csak úgy, ki kell hozzá váltani egy tagságit ( egy úgynevezett Red Membership card-ot ), mondjuk nem egy ökör ára, de azért 30-35 font egy ilyen egy szezonra.diagonal írta:Vannak a szezonbérletesek, szerény véleményem az mint a tied, hogy nem minden hely bérletesé a stadionban természetesen, bár meglehetősen sok az.visca el barca írta:igen, közben néztem már én is h bérletet nem lehet venni. ettől függetlenül továbbra sem értem, hogy mi alapján árulják a jegyeket. egy normalis klubnál ugy mukodik, hogy van egy mondjuk 20.000es stadion, eladnak szezon előtt 5000 bérletet, a maradék, meccsenkénti 15.000 jegy meg értékesítésre kerül. szóval kötve hiszem h lenne 105.000 bérletes (pártoló tag, vagy akármi más lehet van, több is, ez lényegtelen), mert külö9nben soha nem lehetne jegyet venni.
Ami most látsz pár helyet mittudomén a Barcelona - Espanyolra mondjuk, na azokra a helyekre nem adtak el bérletet. Oda vehetsz jegyet bármikor.
+ Meccs előtti napokban azok a bérletesek akik már tudják hogy nem tudnak kimenni azok felszabadítják a helyeiket, érdemes nekik mert visszatérítést kapnak érte, nem is keveset ahogy néztem, ha el tudják adni a helyüket akkor a jegy árának 50%-át a klub pár napon belül átutalja a bankszámlájukra, szóval érdekeltek azért benne hogy "szóljanak" ha nem jönnek ki.
Igen. Egy bonyolult rendszer és számunkra egy érthetetlen rendszer az övék. Nem csak ez a bérlet história, hanem az egész életük, felfogásuk, az élethez való hozzáállásuk stb. Kicsit már ragadt rám belőle azért ragadtattam el magam egy kicsit lejjebb.diagonal írta:Vannak a szezonbérletesek, szerény véleményem az mint a tied, hogy nem minden hely bérletesé a stadionban természetesen, bár meglehetősen sok az.visca el barca írta:igen, közben néztem már én is h bérletet nem lehet venni. ettől függetlenül továbbra sem értem, hogy mi alapján árulják a jegyeket. egy normalis klubnál ugy mukodik, hogy van egy mondjuk 20.000es stadion, eladnak szezon előtt 5000 bérletet, a maradék, meccsenkénti 15.000 jegy meg értékesítésre kerül. szóval kötve hiszem h lenne 105.000 bérletes (pártoló tag, vagy akármi más lehet van, több is, ez lényegtelen), mert külö9nben soha nem lehetne jegyet venni.

Vannak a szezonbérletesek, szerény véleményem az mint a tied, hogy nem minden hely bérletesé a stadionban természetesen, bár meglehetősen sok az.visca el barca írta:igen, közben néztem már én is h bérletet nem lehet venni. ettől függetlenül továbbra sem értem, hogy mi alapján árulják a jegyeket. egy normalis klubnál ugy mukodik, hogy van egy mondjuk 20.000es stadion, eladnak szezon előtt 5000 bérletet, a maradék, meccsenkénti 15.000 jegy meg értékesítésre kerül. szóval kötve hiszem h lenne 105.000 bérletes (pártoló tag, vagy akármi más lehet van, több is, ez lényegtelen), mert külö9nben soha nem lehetne jegyet venni.