Rég írtam már a fórumra, hát jósolgatok már én is egy kicsit:
Azt hiszem a C, E, H csoporton kívül elég egyértelműnek tűnik mely 2 csapat jut tovább. Talán még a G-ben lesz csata a második helyért, a Shalke és a Sporting között. De szerintem a németek mennek tovább.
C csoport: Itt nagyon kiegyenlítettek az erőviszonyok. A Leverkusent mondanám biztos továbbjutónak, de nem feltétlen első helyre mert tényleg bármi lehet. De talán ők eléggé egyben vannak. A Monaco amennyire feltörtek annyira meg is rekedtek, a Zenit se képvisel nagy játékerőt, az orosz télben bízhatnak, na meg a körbeverésekben és X-ekkel továbbmennek

A Benfica-nak meg valahogy sose jön össze a BL.
E csoport: Itt a Romát várom az egyik továbbjutónak. Nagyon egyben van Rudi Garcia legénysége, és még jól is igazoltak. Hát még ha Strootman is felépül. Idén szerintem mindenképp ők lesznek a legjobb olasz csapat. Bajnoki címet várok tőlük. Talán ez mehet majd náluk a BL rovására, mert a Scudettóra hajtanak majd nagyon. Pep Bayernje még nagy kérdőjel de továbbmennek, szóval szerintem a City esik ki. Még Mangalával is
H csoport: Itt a baszkoknak fogok nagyon szurkolni, és szerintem tovább is fognak menni. A Porto már nem a régi, úgyhogy a Shaktar lehet a másik továbbjutó.
Alig várom a nyitányt! jó meccsek lesznek mindenképp