Jester írta:Szerintem szépen lassan mindenki intsen búcsút Messi 40 gólos szezonjainak, mert ő is öregszik, veszít a lendületéből.
Ezeken olyan jól szórakozok mindig.. Messi 27 éves, a legjobb korban van, a tavalyi dinamika vesztése nem azért volt, mert öregedett, hanem - jelenleg legalábbis úgy néz ki, hogy - a rossz alapozása miatt nem volt elég jó a kondija, és ez kihatott a játékára is. De eddig úgy tűnik, hogy ez idén nem lesz probléma, már-már fiatalkori önmagát idézi néha. A robbanékonyság változása idén nekem
itt tűnt fel legelőször, de tegnap is
Neymar második gólja előtt úgy robogott végig a pályán, ahogy tavaly nagyon ritkán - vagy talán egyszer sem.
Úgyhogy szerintem minden adott ahhoz, hogy mezőnyben megközelítse régi önmagát, viszont gólt szerintem sem fog annyit lőni mint eddig, de csak azért nem, mert most lesz más aki befejezzen helyette.. Mint anno a Messi-Henry-Eto'o hármas, ott is elég jól eloszlottak a gólok azért. Viszont van egy olyan érzésem, hogy töménytelen mennyiségű gólpassz várható tőle idén..
Akinek meg nem tetszik Messi új posztja, annak ajánlom figyelmébe LE azon nyilatkozatát, miszerint Messi ott játszik ahol akar, mert vétek megkötni a kezét. Nem hiszem, hogy zavarja, hogy előtte van pár ember a darálóban, szerintem önszántából jár ennyit hátra, a válogatottban is hasonlóan játszott..
Viszont nekem volt pár negatív pillanata is tegnap, meccs végén érezhetően frusztrált volt, hogy nem lőtt gólt, sokkal idegesebben viselkedett, mint előtte. Remélem még pár ilyen meccs után, ahol "csak" asszisztokat ad nem fog elkezdeni hisztizni, és nem változik meg a hozzáállása, mert eddig nagyon jó amit csinál, és örülnék, ha egész szezonra kitartana a mostani formája..