Kevés idô telt el ebbôl a szezonból, és csak két tétmeccset játszottunk, ám az eddigiek alapján úgy gondolom, sikeres év, évek elé nézhetünk Luis Enrique-vel a kispadon.
A tavalyi évvel ellentétben most úgy látom, hogy a játékosok jobban élvezik a játékot, sikeréhesebbek. Ahogy LE-ben is ott a tûz, fiatal, sikeréhes edzô, jó döntés volt a kinevezése.
Sokakkal ellentétben úgy gondolom, jól igazoltunk ezen a nyáron, bár Fabregas-ért többet is kérhettünk volna. Sanchez-t meg nagyon bírom a nagyszerû akaraterejével, de sokan voltunk arra a posztra, sajnos mennie kellett.
Veszem sorban a posztokat, kezdjükva kapusokkal: Van egy tapasztalt kapusunk, és egy ismert meg egy kevésbé ismert tehetségünk. Remélem, hogy mindhárman kapnak majd lehetôséget, igen, Masip is.
Jobbhátvéd: Douglas-t nem ismerem, nem tudom, milyen játékos, Alves valószínûleg jövô nyáron távozik, én megadnám Montoya-nak a lehetôséget, akár nagyobb meccseken is. Nem csinál extra dolgokat, de hozza a szintet, amit kell.
Balhátvéd: Itt rendben vagyunk, Alba évekig megoldja ezt a posztot, Adriano tökéletes mellé cserének.
Középhátvéd: Bartra eddigi mellôzését nem értem, remélem, hogy holnap kezdô lesz. Puyol méltó utódja lehet. Vermaelen és Mathieu két tapasztalt, magas, jól fejelô védô, a rögzített szituációk levédekezésénél nagy segítséget nyújthatnak. Pique pedig remélem, hogy megkomolyodik, és inkább a játékára koncentrál majd, mint a hülyeségeire. Ôt én eladtam volna nyáron, de ha maradt, akkor szurkolok neki, javítson a hozzáállásán és játsszon jól!
Holnap folytatom.