Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Giroud/Welbeck/Sanogo?Initom írta:Game, én inkább azt sajnálom ,hogy még mindig nincs a csapatban egy épkézláb befejező Henry óta...

Classic jinx.csababarca írta:Alexis ugyanott folytatja,ahogy nalunk abbahagyta. Mezonyben meg okes, de beer a 16on belulre,aztan ugy viselkedik ott mint aki eleteben nem latott labdat,szerencsetlen.
Annyit nem ért,de 30at a mai árak mellett simán.hajnesz írta:Nem,itt szerintem senki sem gondolja,hogy egy ügyetlen játékos, csak szerintem nem ért 40-50 milliót. Mert annyi pénzért először bizonyítani kellene, és ne gyertek azzal,hogy pl. Neymar sem bizonyitott előtte Spanyolországban,stb. Ha maximálisan beválik,nagy vétel volt, de ha nem,akkor meg rengeteg pénzt kiadtak egy senkiért,akit mondjuk csak a megrögzött Porto fanatikusok ismernek,amiből valljuk be,elég kevés van.

Biztos megkapta mar erre a lehetoseget...bal labfejeben tobb tehetseg van,mint a tobbi city vedonek osszesen. Majd 3 év mulva meg sirtok,mikor 60ért sem adjak el nekunk.visca el barca írta:a nagy mangala nem bírja az aggastyán argentint kiszoritani?
Cserébe Agüero bevágta ahogy illikInitom írta:Welbeck...Más csapat ennyi helyzetből már 2-0 ra vezetne...a city vagy 5 ször adott el kritikus pillanatban lasztit.
Gondolom "még nem vette fel a ritmust"visca el barca írta:a nagy mangala nem bírja az aggastyán argentint kiszoritani?