kucsi írta:Sziasztok, októberben készülök Barcelonába meccsre. Eredetileg az Eibar elleni meccs volt ki nézve, de a bl sorsolás után elkondolkodtam, hogy lehet érdemes volna inkább az Ajax ellenire menni. Nehezebb jegyhez utni bl meccs eseten mint mondjuk az Eibar ellen? Illetve, mennyivel drágábbak a bl jegyek. Liga meccsre néztem, hogy ha nem a legfelső sorból akarom nezni a meccset akkor olyan 70-100 euro között mozognak.
Annál azért nehezebb jegyet venni rá mint az Eibar ellen, de nem vészes. Nagy a Nou Camp, a Real elleni clásicótól eltekintve gyakorlatilag minden meccsre tudsz venni jegyet kisebb -nagyobb kínlódással, még BL meccsekre is, főleg meg csoportmeccsre. Megveheted egyből is mikor kiteszik, bár olyankor néha lefagy a rendszer mert soka próbálnak egyszerre venni, de meccs előtti 2-4 napban bőven fogsz tudni venni jegyet neten simán a klub oldalán, főleg meg ha csak egy jegy kell mert sok soci akkor mondja vissza és ezek a helyek egyből bekerülnek a rendszerbe.
A jegy drágább lesz mint az Eibar ellen mert kategorizálják a meccseket, itt nézelődhetsz árak tekintetében, de egyelőre csak a Liga meccsek vannak kint, később majd kiteszik a BL meccseket is:
http://www.fcbarcelona.com/info-tickets ... ket-prices
Támpontként két éve PSG elleni BL negyeddöntőn 156 €-ért ültem Lateral 3 graderia 434-es szektorban, ez a legfelső gyűrű alatt van eggyel, hosszanti lelátón, nem kapu mögött.
Ajax ellen azt tippelném egy 100-120 €-ból megúszod és akkor nem lesz rossz helyed sem.