Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Bob_Marley írta:Először is leszögezem, hogy nem jó az egész, mindenki tudja nem is ez a lényeg. Viszont Szalait el ne kezdjük már "mosdatni", meg sajnálni mert az is nonszensz. Gyakorlatilag ő nyilatkozta le, hogy elege van az egészből, stb stb. Teljesen érthető, hogy nem válogatják be (hozzáteszem mit mond le???). Én ha a munkahelyemen felszólalok páros lábbal kirúgnak. Nem azzal van a baj, hogy elmondja a véleményét, csak tudni kell elmondani meg tudni kell mikor. Teszem azt beválogatják neki se lenne jó, meg a többieknek sem, egyszer már leszólta az egészet olyan célpont lenne a médiában, hogy elképzelni se tudja. Minden megmozdulását árgus szemek figyelnék, közben meg a többiek is jókat gondolhatnának a dologról, hogy bármit teszel kerettag vagy, ráadásul morálnak jót tesz hogy a "nagy sztárunk", semmibe veszi a csapatársait.
Hangsúlyozom a helyzet nem jó, mindkét félnek engednie kellene. De ne állítsuk be Szalait mint valami áldozati bárányt. Itt mindenki hibás, s ő generált egy problémát ezzel a lemondom a semmit dologgal.
Bob, hagyjuk már Kovács KálmántBob_Marley írta:"Egyetértek Pintérrel, én sem hívtam volna meg Szalai Ádámot. Ki kell mondani, emberi oldalról tekintve nincs ott a helye a keretben. Aki el sem megy a Hollandok ellen mérkőzésre, majd két napra rá bombasztikusnak szánt általánosságokat nyilatkozik, amiket már minden szurkolótól hallhattunk, erre újabb két napra rá úgy játszik Andorra ellen ahogy - ilyen hozzáállásra nincs szükség.
Ha ilyen jó játékosnak tartja magát, nézze meg az Andorra elleni meccsét. Jó döntést hozott Pintér Attila."
Kovács Kálmán
Ez tökéletesen leírja az én véleményemet is. Szalai lett a "magyar Nasri". Nem kellenek bomlasztó egyének a csapatba, teljesen mindegy ha az Atyaúr Isten akkor sem.
Irigylem az optimizmusod.Bob_Marley írta:...
dehogy, csak megtapsoltatta az edzőjeVakmacska írta:az angol másodosztályban játszik egy magyar srác. Az első félidőben lecserélte az edző. Azt mondta azért, mert elfáradt. És hogy meg kell tanulnia, hogy itt hajtani kell.
Géza és a többiek jól érzik magukat a közegben, ez a lényeg!MQuC írta:A magyar azért valóban mindent elsöprő leleményességgel rendelkezik. Itt bármit meg tudnak magyarázni![]()
![]()
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... en-2362489" target="_blank
Én is írtam már róla, de furcsa mód nem kellett az utánpótlás válogatottba.defender3 írta:Nem tudom, h belinkeltem e korábban de nem is ez a lényeg. Van egy 18 éves magyar védő srác kinn egy komoly olasz utánpótlás akadémián. Őt simán be lehetett volna hívni hisz ha másba nem is de az erőnlétbe biztos jobb mint az NB1-es játékosok döntő része. Még a mémalapanyag Bajner is többet bírt volna ezeknél.
Meg arra kíváncsi leszek, h ha Tajti fel fog kerülni a B-be 18 évesen és játszani is játszik majd akkor majd fog e kapni meghívót a felnőttek közé vagy inkább az NB1-es játékosok fognak helyette.
Vhol olvastam, h régebben asszem a Porto akart akadémiát nyitni talán Debrecenben annyi kikötéssel, h ők adják az edzőket. Lehet tippelni mi lett belőle.
Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy a mérkőzés elején az első ír helyzetnél 4 ember "fogta közre" az egy szem északírt, de méterekkel tőle távolabb volt az összes, a tizenhatosnál.Zozzy 5 írta:nehéz felrúgni az ellenfelet, ha folyamatosan 6 méterre állsz tőle. 6 méterre pedig akkor áll valaki az ellenféltől, ha fáradt és nincs ereje folyamatosan mellette lenni.