Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
messideco
Presidente del Barça

2014.09.07. 13:46:09

Szűk győzelmet várok a csapattól. Idegenben baromi nehéz lesz ellenük, a harmadik helyet el lehet érzésem szerint csípni majd, persze kell egy idegenbeli meglepetés a görögök vagy a románok ellen.
Kép
"And my heart will leave you never."
fanbarca
Entrenador del Barça

2014.09.07. 13:03:31

zola8787 írta:
Barcaman14 írta:Én csak abban reménykedem(valószínűleg fölöslegesen..) hogy Pintér nem lesz töketlen és nem 1 csatárral küldi fel a csapatot, amikor hazai pályán kötelező lenne megverni az észak-íreket. :roll:
+1
Nem tud ez a csapat úgy védekezni, mint a görögök, hogy elég 1 gól, mi úgysem kapunk. Finnek, Feröer és az észak-írek ellen kötelező a 2 csatár itthon és idegenben is.
1 csatár ... 1 gól.
2 csatár ... 2 gól.
3 csatár ... 3 gól.
.
.
.
10 csatár ... 10 gól :lol:

Én nem várok el sokat a fiúktól, nem akarok csalódni. (úgy is fogok idegeskedni és csalódni is)
més que un club
danianevem
Entrenador del Barça

2014.09.07. 11:49:59

A kétcsatáros rendszer szerintem elképzelhetetlen ezzel a csapattal... Ahhoz kellene legalább 2 normális középső középpályás, hirtelen egyet sem tudok mondani Dárdai óta.

Meg kivételesen valóban nem egy Szalai típusú center kellene, hanem aki mozgékonyabb és képes lefutni a védőket.
zola8787
Director del Fútbol

2014.09.07. 11:38:06

Barcaman14 írta:Én csak abban reménykedem(valószínűleg fölöslegesen..) hogy Pintér nem lesz töketlen és nem 1 csatárral küldi fel a csapatot, amikor hazai pályán kötelező lenne megverni az észak-íreket. :roll:
+1
Nem tud ez a csapat úgy védekezni, mint a görögök, hogy elég 1 gól, mi úgysem kapunk. Finnek, Feröer és az észak-írek ellen kötelező a 2 csatár itthon és idegenben is.
Barcaman14
Director del Fútbol

2014.09.07. 11:27:23

Én csak abban reménykedem(valószínűleg fölöslegesen..) hogy Pintér nem lesz töketlen és nem 1 csatárral küldi fel a csapatot, amikor hazai pályán kötelező lenne megverni az észak-íreket. :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
danianevem
Entrenador del Barça

2014.09.06. 20:31:32

Bogdán - Heffler, Juhász, Lipták, Korhut - Pátkai, Varga - Gyurcsó, Rudolf, Dzsudzsák - Nikolics

Nem ezt a 11-et küldeném pályára, de szinte biztosan őket látjuk majd a pályán. Szerintem szoros meccs lesz, az írek majd birkóznak egy jót, mi meg reménykedhetünk egy talált gólban, mint az albánok ellen.
zola8787
Director del Fútbol

2014.09.06. 20:04:27

Király Gabi

Vanczák - Korcsmár - Otigba - Leandro

Lovrencsics - passz - Kiskokó - Dzsudzsák

passz - passz

10 perce agyalok kik vannak még magyarok akiket betennék, nem tudok egy kezdő 11et sem összetenni :/
hank1ee
Director del Fútbol

2014.09.06. 19:40:29

MessiCesc írta:Bogdán
Varga - Korcsmár - Vanczák - Korhut
Lovrencsics - Tőzsér - Kalmár - Dzsudzsák
Nikolics - Varga Roland

Valami ilyesmi kezdő még egész tűrhető lenne....
Bogdánt nem erőltetném, nagyon gyenge a srác, de úgyis ő fog kezdeni sajnos. Varga Józsi fele olyan hasznos se tud lenni jobb-bekkben, mint szűrőként, ahol meg a magassága a gond, de azon a poszton még mindig ő viszi a prímet szvsz. Jobb hátul Hefflert kezdetném, Kiskokót be, Nikoliccsal ők hárman most elég jó formában vannak. Vanczák Vilit nem értem, mit keres már itt, sírnom kell, hogy annyira rosszak a magyar védők, hogy helyet kell még kapjon :(. Nálam így nézne ki:

---------------------------Gulácsi---------------------------
--Heffler----Juhász--------------Korcsmár----Korhut--
---------------------------Józsi------------------------------
--Lovrencsöcs---Tőzsér------Kiskokó-----Dzusdszi-----
-------------------------Nemanyja--------------------------

szerk.: Mivel minimum 2, de inkább 3 győrinek helyet kell kapnia a csapatban, borítékolható, hogy biztosan nem ez lesz.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
MessiCesc
Capitá del Barça

2014.09.06. 19:27:36

Bogdán
Varga - Korcsmár - Vanczák - Korhut
Lovrencsics - Tőzsér - Kalmár - Dzsudzsák
Nikolics - Varga Roland

Valami ilyesmi kezdő még egész tűrhető lenne....
Nem Ede72
Jugador del Barça

2014.09.06. 18:57:58

LG írta:
Rudolf-al kellene valamit csinálni, visszahozni a régi formáját.
Mondjuk az is szégyen, hogy ő jelenleg válogatott lehet. Pl. Juhász Roland védő létére gólerősebb nála. :mrgreen:
Aztán lehet rám cáfol és az ő mesterhármasával verjük az észak-íreket. :lol:
1:0 lesz! De nem ide....
Alfa
Entrenador del Barça

2014.09.06. 17:06:02

http://www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016 ... en-2361937
Itt a teljes keret. elég gyengére sikeredett :roll: ......
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
zola8787
Director del Fútbol

2014.09.06. 16:51:48

Nekem ez a fura: 5 csatár és 4 kapus is nevezve van. Minek ennyi kapus?
Egy Bl-be is csak 3mat neveznek, ez meg itt 2 meccs..
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.09.06. 16:14:32

Rudolf-al kellene valamit csinálni, visszahozni a régi formáját.
Mondjuk az is szégyen, hogy ő jelenleg válogatott lehet. Pl. Juhász Roland védő létére gólerősebb nála. :mrgreen:
Aztán lehet rám cáfol és az ő mesterhármasával verjük az észak-íreket. :lol:
danianevem
Entrenador del Barça

2014.09.06. 15:19:46

Alfa írta:...
Szégyen, hogy egyre lejjebb és lejjebb süllyed az NSO is. Ez a videó is nagyjából az a szint, mint amikor az általános iskolás kérdésekre rosszul válaszolókat összevágják és levonják a konklúziót, hogy milyen hülye is az átlag magyar...

Természetesen nem ez a legégetőbb probléma, de nem ártana, ha a sporthoz, vagy legalább az igazi újságíráshoz értők dolgoznának az egyik legismertebb sportlapnál.
Alfa
Entrenador del Barça

2014.09.06. 14:42:33

http://www.pixter.hu/video?id=46029 Nyilván pár ember véleményéből nem lehet messze menő következtetéseket levonni és ezek az emberek nem nagyon voltak tisztába a dolgokkal , de akkor is , hogy lehet ekkora hülyeségeket mondani #-o #-o . Méghogy erősebb lett a csapat #-o , szerintem még ha az újságok nem is írják le minden cikkükbe , hogy most sikerülhet de szerintem a többség úgy gondolja , hogy kijuthatunk .
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
zola8787
Director del Fútbol

2014.09.06. 13:48:50

Alcantara írta:
zola8787 írta:...
Nincs aki kiszolgálja szerinted? Nos igen, rátapintottál a lényegre. Nagyjából ezért nem tud sokat felmutatni a válogatottban. Viszont, aki helyette van azt szerinted ki tudják szolgálni, ő jobb lesz?

... Viszont ez a legény újra ott van a haverjával együtt, aki az év öngólját fejelte, majd a saját teljesítményét jóra értékelte.
Érdekes ez a dolog senki szemét nem szúrja.

Mellesleg megkérdezem, te szerinted aki helyette játszani fog most, az jobb játékos?
Igen válasz esetén ajánlom válasszál másik sportágat.
Bocsi ha úgy vetted le, hogy én bunkón akarlak leszólni, csak elmondtam az én véleményemet is.

Guzmicsról meg Devecseriről nem írok semmit, a Trollfoci mindent elmond róluk.

Nem mondtam, hogy jobb játékos az a valaki aki helyette lesz elől, de Szalai nem ér semmit az ilyen "taktikában". Mivel már a középpályások sem tudják értelmes labdákkal tömni, Szalai onnantól kezdve elveszett.
Ebbe a csapatba egy olyan ember kell aki visszamegy labdát szerezni és kitud cselezni 1-2 védőt ha kell. Szalai nem ilyen játékos. Ő neki oda kell tenni a labdát a lába elé, mert, hogy ő nem szerez abban biztos lehetünk.
Nem tudom, hogy van-e ilyen játékos a magyar futballban, de én tuti, hogy egy sokkal gyorsabb és többet robotoló embert állítanék előre. Rudolf-al kellene valamit csinálni, visszahozni a régi formáját.
Mondjuk ez meg olyan dolog, hogy az Észak-Írek ellen én tuti, hogy a Szalai - Futács kettőssel próbálnám meg, hátha, de a többi meccsen ÉN SZERINTEM Szalai nem illik ide.

Ha azt néznénk és úgy válogatnánk embereket, akkor az Észak-Ír csapat ezerszer jobb nálunk, csupa premier ligás játékos.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2014.09.06. 10:18:13

NSO-n olvastam pár hónapja egy cikket egy 17 éves srácról. Interjút csináltak vele, hogyan került ki olaszokhoz utánpótlás központba.
Konkrétan a menedzsere átverte őt, de nem bánta meg a dolgot, küzd, hajt. jobbhátvéd amúgy.
Elmondta, hogy fél év alatt 9 kiló izom rakódott rá.
Hívták haza a Kispestbe, de nem jön, hiába kereshetne itthon háromszor ennyit.
Megmondta, őt nem érdekli az itthoni pilinckázás. Azt mondta, ami itthon van, az lébecolás.
A Milan erősen érdeklődik utána, már többször játszott a másodosztályban, elégedettek voltak vele.
Érdekes, hogy a korosztályos válogatott edzőjének eszébe nem jut, hogy meghívja őt.

Ja, és apuci is elmondta, hogy itthon nem volt annyi pénze, hogy a fia előrébb jusson, a véletlennek köszönhető, hogy ki tudott menni Olaszországba.
Barcaman14
Director del Fútbol

2014.09.06. 10:00:35

Egy pozitívum máris van a vasárnapi meccs előtt. Nem nagyon olvastam sehol az eddig megszokott beharangozókat a "most van esély" "az észak-íreknél jobbak vagyunk, mert ez meg az..." stb.. klisékkel tarkítva. Ez kizárólag a médiára értendő.

A játékosok közül jó néhányan, ha óvatosan is, de most is próbálták elhitetni velünk, hogy ők 100%-ot fognak nyújtani és ez elég lesz a győzelemhez. :roll:

Kívánom, hogy sikerrel rajtoljunk, de ennek nagyon döntetlen szaga van szerintem. A fél amatőr Cliftonville olykor kulturáltabban járatta a labdát ellnünk és láthatóan nem tudtunk velük mit kezdeni. Az észak-írek is valami hasonló játékot fognak bemutatni, csak minőségileg jobb játékosokkal. A jelenlegi magyar csapat pedig nem képes semmilyen kreativitásra és váratlanra, ami Pintérrel a padon nem is meglepő. Elképzelés nélküli játékra és egy vérszegény döntetlenre számítok. Persze, ha ők rúgják az első gólt, akkor még az 1 pont is veszélyben lehet sajnos. :?
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Alcantara
Director del Fútbol

2014.09.06. 06:32:52

zola8787 írta:Tehát Szalai azért kell, mert ő Németországban játszik? Láttad már "játszani" Szalait a válogatottban? 1 kalap kakit sem ért az az ürge. Itt nincs aki kiszolgálja, labdát nem tud szerezni, nem lesz 5 ziccere amiből ha egyet belő ő a király, itt ilyen nincs.
jogos, hogy mondjuk a Fifába behívnám, mert jó csapatban játszik, de egy szr.ban, mint a válogatottunk nem ér semmit.
Ne sarkíts, mert ha végigolvastad a hozzászólást, nem erről szól.
Rajtad kívül más is néz válogatott meccset bármilyen furcsa.

Nincs aki kiszolgálja szerinted? Nos igen, rátapintottál a lényegre. Nagyjából ezért nem tud sokat felmutatni a válogatottban. Viszont, aki helyette van azt szerinted ki tudják szolgálni, ő jobb lesz?
Azért divat Szalait bírálni, mert azt gondolja mindenki, ha Bundesligában játszik és gólokat lő, akkor a válogatottban miért nem teszi. Hogyan tegye, amikor vakon van a csapat 90%-a?
Sorsdöntő meccsen egy noname senki (aki most a nyáron odáig jutott a Haladásnál, hogy jóval több pénzt követelt, külföldre ment volna, de a kutyának nem kellett) a második percben olyan passzt ad az ellenfélnek, amilyet, ha baráti meccsen adnak bárhol, leordítják a fejét az illetőnek.
Viszont ez a legény újra ott van a haverjával együtt, aki az év öngólját fejelte, majd a saját teljesítményét jóra értékelte.
Érdekes ez a dolog senki szemét nem szúrja.

Lehet neked ez nem tetszik, de ő és Dzsudzsák a legjobb magyar focista ma Magyarországon.
Mivel Németországban játszik (és itt a játékon van a hangsúly) és nem a mennyeiben, az ottani teljesítménye többet nyom a latban az irányban, hogy jogosan legyen válogatott.
Mellesleg megkérdezem, te szerinted aki helyette játszani fog most, az jobb játékos?
Igen válasz esetén ajánlom válasszál másik sportágat.
Egy válogatottban a mindenkori legjobb játékosoknak kell játszani, a konfliktus és az utána levő ostoba nyilatkozatháború és vita, a magyar labdarúgás vezetésének teljese inkompetenciáját mutatja.

Az ilyen nyilatkozata után én sem tartom alkalmasnak a válogatottságra, elásta saját magát.
Emberi butaság volt, nála hatványozottan igaz, ha hallgatott volna, bölcs maradt volna.
Husztinak annyival több esze volt, hogy nem szólalt meg többet, nem magyarázkodott.
Ő sem lett többet válogatott, mert aki ezt az egész korrupt, semmirevaló rendszert ami a labdarúgásban van, bírálni meri az többet nem kerül a tűz közelébe.

Más:

Ez a Tajti gyerek is nagyon megmondta a frankót, de kíváncsi vagyok, hogy mi az oka például annak, hogy ő nem így hajtott eddig Magyarországon.Akadályozza-e valaki a hazai labdarúgókat, hogy teljes erőből edzenek? Itthon ez nem tűnt fel neki valahogy?
Érdekes, hogy kimegy Barcelonába és már átlátja a magyar labdarúgás nagy hibáit.
Nagyon kíváncsi leszek, hogy ő mire viszi.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.09.06. 00:26:48

Először is leszögezem, hogy nem jó az egész, mindenki tudja nem is ez a lényeg. Viszont Szalait el ne kezdjük már "mosdatni", meg sajnálni mert az is nonszensz. Gyakorlatilag ő nyilatkozta le, hogy elege van az egészből, stb stb. Teljesen érthető, hogy nem válogatják be (hozzáteszem mit mond le??? :D ). Én ha a munkahelyemen felszólalok páros lábbal kirúgnak. Nem azzal van a baj, hogy elmondja a véleményét, csak tudni kell elmondani meg tudni kell mikor. Teszem azt beválogatják neki se lenne jó, meg a többieknek sem, egyszer már leszólta az egészet olyan célpont lenne a médiában, hogy elképzelni se tudja. Minden megmozdulását árgus szemek figyelnék, közben meg a többiek is jókat gondolhatnának a dologról, hogy bármit teszel kerettag vagy, ráadásul morálnak jót tesz hogy a "nagy sztárunk", semmibe veszi a csapatársait.
Hangsúlyozom a helyzet nem jó, mindkét félnek engednie kellene. De ne állítsuk be Szalait mint valami áldozati bárányt. Itt mindenki hibás, s ő generált egy problémát ezzel a lemondom a semmit dologgal.
Kép
Kép
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2014.09.06. 00:15:43

Messithebest írta:
nem tudom láttátok e de a Barcás Tajti kiírt a facebookra egy hosszú posztot, a lényege annyi volt hogy semmivel sem edzenek másképp ott mint itt, annyi a különbség hogy itt elég gyatra a hozzáállás, ott pedig még az edzésen, cicázáskor is meghalnak a pályán... nem a pénzügyi, szakmai háttér a legnagyobb baj a mai magyar futballban, hanem az hogy tesznek az egészre... séró legyen, tetkó legyen, a többi pedig nem csak Bajnert hanem senkit sem érdekel nagyjából... amíg ezen nem változtat senki addig én nem várok semmit el ettől a csapattól és ennek az országnak a futballjától.
Annó Pölővel beszélgettem, hogy milyen az edzések, amikor még a Liverpool-ban tolta. Azt mondta, hogy annyi a különbség, hogy ott a szimpla kocogást is labdával csinálják.

Amit írtál abban látszik tényleg a mentális különbség, sajnos :/
Messithebest
Director del Fútbol

2014.09.05. 23:24:37

Nos én úgy állok hozzá ehhez a selejtezőhöz hogy nem érhet csalódás, ugyanis semmit nem várok ettől a csapattól. A legjobb csatárunkat(tök mindegy hogy hulladék csapat vagy nem hulladék, egyénileg akkor is a legjobb jelenleg) nem beválogatni? fejetlenség... Papíron megkéne lennie a 3. helynek szóval elméletbe van esély kijutni, de mint mondtam már semmit nem várok a csapattól, annyira mélyen van a foci itthon jelenleg...

nem tudom láttátok e de a Barcás Tajti kiírt a facebookra egy hosszú posztot, a lényege annyi volt hogy semmivel sem edzenek másképp ott mint itt, annyi a különbség hogy itt elég gyatra a hozzáállás, ott pedig még az edzésen, cicázáskor is meghalnak a pályán... nem a pénzügyi, szakmai háttér a legnagyobb baj a mai magyar futballban, hanem az hogy tesznek az egészre... séró legyen, tetkó legyen, a többi pedig nem csak Bajnert hanem senkit sem érdekel nagyjából... amíg ezen nem változtat senki addig én nem várok semmit el ettől a csapattól és ennek az országnak a futballjától.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
hank1ee
Director del Fútbol

2014.09.05. 23:23:28

Boixos linkje esküszöm bicskanyitogató...
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
zola8787
Director del Fútbol

2014.09.05. 23:04:30

Alcantara írta:
Bob_Marley írta: Észak-Írország is kemény diónak ígérkezik, azért nem nagyon szoktak ők egyhamar megfeküdni, s futásban erőnlétben meg tuti odateszik magukat. Kicsit tartok a meccstől, pedig muszáj lenne hozni a 3 pontot.
Én is úgy gondolom, hogy nehéz meccs lesz, de ha ezt sem tudjuk hozni az elején, akkor mehetünk a levesbe, ahová egyébként kerülni is fogunk.

Én abszolút nem értem a magyar foci vezetését a Szalai ügyben.
Tetszik, nem tetszik a legmagasabban jegyzett játékosunk. A válogatottnak egyszerűen szüksége lenne rá.
Tehát Szalai azért kell, mert ő Németországban játszik? Láttad már "játszani" Szalait a válogatottban? 1 kalap kakit sem ért az az ürge. Itt nincs aki kiszolgálja, labdát nem tud szerezni, nem lesz 5 ziccere amiből ha egyet belő ő a király, itt ilyen nincs.
jogos, hogy mondjuk a Fifába behívnám, mert jó csapatban játszik, de egy szr.ban, mint a válogatottunk nem ér semmit.
crixus
Entrenador del Barça

2014.09.05. 22:39:46

A magyar futballal kapcsolatban nincsenek már illúzióim régóta. Olyan a labdarúgásunk, amilyen az ország. Pénzmosoda, a politikusok játszótere, a sakkbábuk pedig ugyanazt a nemtörődöm, közönyös hozzáállást tanúsítják, mint az emberek nagy része a mindennapokban. A képzésben is meglátszódik ez, legyen szó edzőképzésről vagy játékosképzésről.
Ami pedig a keretet illeti az vicc, hogy a két legmagasabban jegyzett csapatban játszó játékosunk, név szerint Szalai és Stieber nem kerettagok egy Európa bajnoki selejtezőn.
Egy Lovrencsics-Stieber-Dzsudzsák-Szalai négyessel is lehetnének gondjaink, de úgy, hogy kettőt kiveszünk közülük szinte súlytalanok leszünk elöl. Az NBI-ben "edződött" bohócokkal még Feröer-től is kikapunk. :roll:
A klubfocinkkal kapcsolatban is a Debrecen és a Videoton akik az elmúlt évtizedben valamit fel tudtak mutatni 1-1 évben, de az utóbbi két évben ez a két csapat is visszasüllyedt az elfogadhatatlan szintre.
A sz.ros stadionok helyett inkább építettek volna nagyobb csarnokot Veszprémbe és Győrbe a kéziseknek, vagy pár uszodát, a megmaradt milliárdokat pedig adták volna kórházaknak és iskoláknak... egy normális országban, ahol a vezetőséget érdeklik az átlagemberek, ott így működött volna... mert felfogják, hogy szegény az ország.

De visszakanyarodva a futballhoz. Pintérrel kapcsolatban senkinek se legyenek illúziói, játékosként is egy buta kis senki volt, edzőként is az. Ez önmagában rendben is van, nem lehet mindenki intelligens, a nagy pofa viszont ami bicskanyitogató. De nem ő a hülye amiatt, hogy odakerült. Normális esetben egy olyan külföldi szakember kellett volna, aki évek, akár egy évtized alatt, építkezve rakja rendbe a labdarúgást. De nem...
Összegezve, örülhetünk, ha a Feröer-szigeteken kívül még egy másik válogatottat meg tudunk előzni. Az már "meglepetésnek" számítana.
Válasz küldése