Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen, hát vannak csúnya momentumok is az biztos, ezért nem is várom, h mindenki ünnepelje a ferit, dehát én csípem. az, ahogy a klubjáért harcol, nem elhanyagolható módon hűségesen már több évtizede, nem általános hozzáállás mostanában. és nem is csinálja túl szrul a dolgokat.Subinho írta:Hát... ehhez csak gratulálni tudok...Boixos írta:...Totti hatalmas nagy játékos, de azért ha nem is Ibrahimovics féle állat, de azért neki is voltak elég alattomos fejbe rugásai, két lábban beleugrásai a másikba... érdemes rákeresni a youtube-on Totti fight címen... elég sok van...
Ettől függetlenül szerintem is hatalmas játékos!!!
Hát... ehhez csak gratulálni tudok...Boixos írta:éppen 20 éve kezdte az eddig 235 egységnél tartó áldásos működését az as romában a FERIBÁCSI.
biztos nem sokan értünk ebben egyet, de számomra az egyik legszimpatikusabb futballistája az elmúlt húsz évnek. nálam ebbe a körbe tartozik még puyol, xavi, javier zanetti, paolo maldini, raul, damiano tommasi, ryan giggs, paul scholes és a gera zoli.
ha a fiam komolyan fog sportolni, akkor ezeket az embereket fogom neki mondani, mint lehetséges példaképeket.
délelőtt én is olvastam cikket, most pont kint voltam a városban és egy 12 éves forma kiskölykön ott viritott a tavalyi galléros mez totti felirattal meg a 10essel ahogy kell. el is morzsoltam egy két könnycseppet, Mo-n ritkán lát ilyet az ember. itthon messi/cr/neymar, meg egy két régi bekem-figo és kb ennyiBoixos írta:..
Akkor én nem is rá gondoltam ezek szerintPetr írta:Montpellier-ben jatszott. Gyors es eros, megis jo a levegoben. Kelloen magabiztos, de a hiba benne van a jatekaban. A Roma csak nyerhet vele.
salas9 írta:Marseillben még jól tolta a srác (de VEB és Bence-Barca majd megmondják, tudtommal ők OM szurkolók) ám a szarkáknál Coloccini és Taylor mellett nem tudott rendesen kibontakozni. Szerintem nem rossz igazolás, ha játszik majd elegetalbicelesteX írta:Ezzel a Yanga Mbiwával jól jártunk?Nem ismerem a gyereket.
Marseillben még jól tolta a srác (de VEB és Bence-Barca majd megmondják, tudtommal ők OM szurkolók) ám a szarkáknál Coloccini és Taylor mellett nem tudott rendesen kibontakozni. Szerintem nem rossz igazolás, ha játszik majd elegetalbicelesteX írta:Ezzel a Yanga Mbiwával jól jártunk?Nem ismerem a gyereket.
a roma úgy néz ki, szerencsére ott folytatja, ahol az előző szezont abbahagyta! amíg volt kedvük játszani nagyon meggyőzőek voltak, főleg a homlok és a ninja voltak elemükben! valahol sajnáltam a fiot, mert főleg montella miatt szimpatikusak, de most nagyon pudingok voltak...Taibi írta:Belenéztem tegnap a Roma-Fio meccsbe, egész jól játszott a fővárosi csapat, remélem idén szorosabbá teszik a Seria A-t. A (De a Juve az esélyes továbbra is magasan.)
Jól igazoltak a nyáron, mélyítette a keretét Rudi Garcia, így lesz lehetősége rotálni, amire szüksége is lesz, ha helyt akar állni hazai és nemzetközi fronton is.
A védelem kérdéses, távozott Benatia, viszont jött egy komplett védősor helyette, úgyhogy a feladat adott a manager részére. Az első próba jól sikerült.
Talán egy klasszis középcsatár hiányzik még ebből a csapatból, hogy fel tudjanak nőni a Juvéhez.
Viszont ez a Juan Iturbe nagy vétel volt, remek játékos lehet belőle (vagy már most is az?). Gyors, pörgős, jól cselez és nagyon jó a balosa.
albicelesteX írta:Nem ismerem annyira Juan Iturbe-t tényleg ér 31 millát?
Mascardi confirms that Iturbe will move to Roma for 31m.albicelesteX írta:Ha Roma normálisan erősít és nem adnak el meghatározó játékosokat..akkor most eljöhet az Ő idejük!!!
conte állítolag ezért ment el, mert megmondták h vidal elmegy, jövőre meg gondolom pogba is.Barcaman14 írta:Mert ezek után pláne benne van a pakliban, hogy Vidal és még pár kulcsember is a távozás mellett dönt.
eddig is gyenge volt a Juve ( mármint az EL-ben meg aBL-ben ) de ígyvisca el barca írta:![]()
![]()
![]()
allegri lett az uj edző. istenem, ott még nagyobb barmok ülnek a vezetői székekben mint nálunk