Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
hopsz egy ujabb SD fan. üdv a csapatbanMOF írta:Én a Chargersnek szorítok
Jelen.salas9 írta:Csütörtökön hajnalban kezdetét veszi az idei NFL szezon. Ki az aki követni fogja az eseményeket, és ki mit vár a csapatoktól?![]()
Nekem csak egy kérdésem lenne: Miért?kanty írta:talán a Thunder is előttuk van, utóbbi kevéssel.
PCsabi írta:Főleg az előbbi.Bob_Marley írta:Deng-Butler extra védők James ellen
Deng - Heat.
Ezt úgy írod, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.Messithebest írta: A védekezést kell megoldania Blattnek és akkor mehetnek a gyűrűért.
Heat a védekezés miatt jobb.Messithebest írta:Azért a Cavs szerintem bőven jobb csapat mint a Lebron-féle Heat volt...
Főleg az előbbi.Bob_Marley írta:Deng-Butler extra védők James ellen
Hajtja a gyűrűvágy. Mindenki megy kuncsorogni.PCsabi írta:
Cleveland Cavaliers Rumors - Zydrunas Ilgauskas making a comeback?
KATT
Na neeeeeShaq vagy Iverson is jöhetne.
Mondjuk ha az első szezonban nem nyernek, akkor az szerintem nem lenne leégés.neobarca írta:Ha így sem nyer a Cavs gyűrűt, akkor meg is érdemlik...
Én csak a Spurs-re mondanám, hogy masszívan erősebb, a többiek ellen minimum 51%-ot adnék a Cavs-nek.kanty írta:Nyugaton vannak azért masszívan erősebb csapatok náluk.
Első évben szerintem sok esélyük nincs, Nyugaton vannak azért masszívan erősebb csapatok náluk. Védekezésben lesznek gondok, plusz a sérülésekkel is adódhatnak majd problémák. Ettől függetlenül Keleten topcsapatnak számítanak, de pl. egy Bullst (egészséges Rose-zal) erősebbnek tartok.neobarca írta:Ha így sem nyer a Cavs gyűrűt, akkor meg is érdemlik... Kíváncsi leszek, hány "ős" Cavs-drukker lesz idén...![]()
![]()
Nem csak az miatt, hanem nem szeretném azt, hogy Love támadásban 3 dologra legyen használva, mint Bosh.Bob_Marley írta: Fantasy miatt, hihihihi.![]()
Kinek kell még cikket írnia, hogy kicsit "elismerd" Love-ot?Bob_Marley írta:Kevin Love: Overrated, Underrated, or Properly Rated?
http://grantland.com/features/kevin-lov ... berwolves/
Fantasy miatt, hihihihi.PCsabi írta: Azért remélem Love támadásban nagyobb szerepet fog kapni, mint Bosh.
Marion? Amúgy James köré egy jó csapatvédekezést kell kiépíteni és akkor sikeresek lehetnek. A szezon elején komoly gondjaik lesznek a festékben meg en bloc a kapott pontokkal, nem is hiszem, hogy a ÍCleveland megtudná nyerni a konferenciát a végén.PCsabi írta: Illetve egy kérdés: ki fog védekezni?