Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor nem szóltam.PCsabi írta: Amúgy ha jól emlékszem, akkor kattant be, amikor meghalt a faterja
+1!hank1ee írta: Adriano ● The Fallen Emperor ● Best Goals
https://www.youtube.com/watch?v=ePZZ2j4dmSY" target="_blank
Én még javában néztem az ő idejében az olasz focit. Egyszerűen zseniális volt az ember, aztán bekattant valamiért, jöttek a drog-, illetve súlyproblémák. Kár azért, amit elpocsékolt magából, de szerintem így is sokak szívébe belopta magát a bámulatos játékával.
Adriano ● The Fallen Emperor ● Best Goalsbence-barca írta:Most már teljesen hivatalos! A korábbi brazil válogatott csatár, Adriano aláírt a másodosztályban 6. helyen álló Le Havre csapatához.
Hát kíváncsi leszek mit fog alkotni!
Tényleg off: de SR most hosszabított nem? bár mehetne..S.Agüero írta: SR megy
De ez itt off.
SR megy, Xavi is, Iniesta kifelé megy már jövőre, Halilovic, Denis jön jövőre.palesz77 írta:Koke (Atletico): "I'd want Cristiano in my team too, but I prefer Messi. More difficult to mark. Ronaldo is an athlete, Messi is God." [oc]
Remélem játszani is fog vele!Bár belegondolva elég felesleges lenne, mert annyi irányítónk van a fiatalok között most, mint égen a csillag, de attól még valamiért nagyon bírom a palit, szóval nem bánnám ha végül itt kötne ki..
Szerintem a pénzügyi Fair Play kijátszása volt az oka a sok kölcsönszerződésnek.Petr írta:Nagyon durva, hogy milyen sok játékos ment idén kölcsönbe, ez eddig nem igazán volt divat.. elég meglepő.
Modernkori rabszolgakereskedő.PCsabi írta:Bejött az élet.
Super agent, Jorge Mendes has received €30m from sales of Di Maria, James Rodriguez, Diego Costa, Filipe Luis, Mangala & Falcao.
Már biztos.Dr.Dre írta: Nem biztos még, de valószínű: NegredoValencia(kölcsön)
Állitólag évi 15 millió eurót fog keresni,azért a pénzért én azt is elviselném ha a csapatom még az EL-ben sem indulna!Varatrix írta:Most amúgy forrást nem tudok adni, de Falcao olyasmit mondott amikor eligazolt Madridból hogy egy erős csapatban akar játszani aki még BL-t is megnyerheti.
Ez azért tényleg viccesPCsabi írta:Jermain Defoe has been offered to Arsenal on a short-term loan deal to help solve their striker crisis. (Source: Telegraph)
Na jó, kabaré.
Kicsit fura az igaz. De én mindenesetre jobban örülök, ha egy csapat támadó felfogású, minthogy busszal beálljon a kapu elé. Persze a védekezést sem árt elfelejteniPCsabi írta:Ezt azért valaki magyarázza meg nekem. Majd jöhetnek a 6-5-ös meccsek.
hank1ee írta:Alessio CerciAtlético
Ez az utolsó nagy igazolás idén szerintem, persze Falcao sorsa mellett, ami még kérdéses. Jó vétel volt.