Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Azért Xabi Alonsot szerintem elég túlzás a Real motorjának nevezni.Leon írta:Di Maria nem a pénz miatt távozott a Realból valamint CR után ő is beszélt Ronaldo lehetséges klub váltásáról:
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... torol.html" target="_blank
Ronaldoról egyébként el tudom képzelni,hogy kezd elege lenni abból,hogy mindenféle "jöttment" "csinált" sztárcsatárt/támadót (Bale-James) a nyakára hoznak míg a csapat motorjait(Di Maria,Xabi) meg kiszórják.
nagyon kemény....
Ha örülnek azoknak, akik érkeztek, akkor mi a baja?Leon írta:Ronaldo nem csak folyamatosan sérült de neki is kezd elege lenni a Realból:![]()
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... ralta.html" target="_blank

Olvastam olyan híreket, hogy Ronaldo lehet Őssejtbeültetésre megy, mert ettől rendbejönne a térde teljesen. Ez esetben viszont 1,5-2 hónapot is kihagyna... Nem tudom mennyi a valóságalapja a dolognak. Madridistán olvastam.visca el barca írta:Ronaldoval se tudom mi lesz, állandóan sérült, ha ő is kiesik egy-két hónapra, lehet h télre nagyon mínusz lesz....

Vajon hány Real-szimpatizáns gondolta volna a nyár elején, hogy Khedira kiesése ténylegesen gyengíteni fogja a keretet?Erxy írta:Khedira egyébként megsérült, várhatóan 4-6 hetet kell kihagynia.

Bármilyen furcsa, szerintem lényegesen jobban járt ezzel a csapat, mint a Falcaoval. Vele már tényleg túl sok lett volna elől a kihagyhatatlan kategóriájú játékos és nem biztos, hogy ez jól sült volna el a csapaton belül.daffy írta:Chicharito: Morata elment,ráadásul bitang jó áron. Helyette jött ő. Moratat a nagyanyám is pótolná,minőségileg előrelépés,még ha nem is a megfelelő mértékben.

Még eladniuk sem kellett volna, mert bőven maradt pénz az eladott játékosok miatt.visca el barca írta:a realnak mindössze annyit kellett volna csinálni, hogy khedirat meg illarat eladják 30+20-ért, 50-ért meg vesznek egy csúcsfekát középra, mert makelele óta nincs ott értelmes játékosuk. ha ez meg van, akkor lehetett volna még arbeola helyére egy másik jobb bekket hozni, meg talán benzemának egy alternatívát.
ehelyett megvették az egyidényes gyereket 80-ért, abból jött volna nekik egy pogba+minőségi cserecsatár kombó és jók is lettek volna.
volt egy jol mukodo rendszer, amit perez megalomániája miatt rombolni kell. nem is értme miért nem zavarják már el..