palesz77 írta:Alvesnek amúgy nem számoltam hány rossz beadása volt, de 10-15 biztosan - ha nem több.. Engem ezek idegesítettek nagyon, adja inkább be izomból laposan komolyan, akkor lehet legalább bepattan egy védőről, de ezektől az ívelésektől agybajt kapok már.
Alves: "Better crosses this year? Always try to improve. Cross only makes sense if there are players in area and this season there are more"
Én nem emlékszem stadionból kilőtt labdájára, középen pedig Munir vagy Messi legalább bent poroszkált a tizenhatoson belül, tehát előrébb léptünk tavalyhoz képest.
Egyébként mikor körbejárattuk már a labdát kétszer és nem találtunk rést akkor nem árt ha megpróbálja beadni és nem mégegyszer körbejáratjuk, a direktebb focihoz ez is hozzátartozik.
Rafinha szerintem gyenge volt, az első félidőben nem volt igazán jelenléte a pályán, keveset vállalt. A másodikban már feljebb javult, de összességében ez kevés volt.
Munir bujkált, de nem hibáztatom, rengetegszer leírtam/leírtuk (pl Chino) hogy hol volt tavaly ilyenkor és hol van most, Sandronak grat a góljához

Rakitic védekezésben hozta magát, támadásépítésben halványabb volt, nem ültek a passzai a megoldásai.
Busi remek volt, persze a hatereket ez nem érdekli. Busquets recovered 13 balls during the game against Villarreal and didn't lose any. Több szót ez nem is érdemel.
Piqué is jól játszott, amikor letolta Alvest hogy ne hisztizzen a bírónak az pláne tetszett, de a pályán nyújtott teljesítménye is rendben volt, nem hibázott.
Második játékrészre feljavult a csapat, helyzeteket dolgoztunk ki, végül egyet gólra is váltottunk. Tudtuk hogy nehéz lesz, de összességében nem volt rossz, a győzelem totál megérdemelt.