Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
shutterisland
Director del Fútbol

2014.08.31. 18:06:36

el sem hiszem, hogy kimerte xavit hagyni...
kettőzött erővel fogok szurkolni mind a csapatnak, mind rafinhának, mert ha nem nyerünk és rafi flop lesz, akkor lehet hallgatni megint a "xaviadjaastabilitástmégmindignagyonfontostagjaacsapatnakénmegmondtam" hsz-eket. :lol:

egyébként az egyik legnehezebb meccs az egész szezonban, alapjáraton is izzadós, hát még így.
nem kéne az a 2. fordulóban ponthátrányba kerülni.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.31. 18:02:34

MOF írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Rafinha - Pedro Messi Munir.

Rafinha a kezdőben Xavi helyett. Neymar úgy látszik még nem teljesen egészséges.
el sem hiszem, hogy kimerte xavit hagyni... ez nagy szó... neymar meg... több mint 10 napja ment ki a bokája, máshol ennyi idő alatt egy nylt lábszártörést helyrehoznak...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MOF
Barça B

2014.08.31. 17:58:45

Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Rafinha - Pedro Messi Munir.

Rafinha a kezdőben Xavi helyett. Neymar úgy látszik még nem teljesen egészséges.
roby122
Entrenador del Barça

2014.08.31. 16:16:00

Én meg amit kíváncsian várok , hogy Bravo , hogy fog teljesíteni. Ma biztosan lesz feladata nem is kevés.
Iniesta helyére Rafinhát várom. Támadósorban pedig Pedro tuti kezdeni fog , múlt héten is már csak elővigyázatosságból nem kezdett gyomorproblémák miatt. Borítékolható , hogy kezd Messivel.
Viszont szerintem Neymar csak 30 percet fog majd kapni. Pedro-Messi-Munir szerintem.
StickyFingaz
Capitá del Barça

2014.08.31. 16:04:53

JDS sérült,ma nem játszik.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.08.31. 15:58:09

S.Agüero írta:Remélem, azzal a kezdővel állunk fel, ami az aláírásomban van, örülnék neki.

Egyébként én is egy szoros meccset várok, egygólos győzelem vagy döntetlen lesz szerintem.
Én telhetetlen vagyok, és még Alvest kicserélném Montoyára! 8) De sajnos erre sok esélyt nem látok, és igazából Bartra szerepeltetésére sem, főleg LE mostani nyilatkozata után Piqueről.. Nagyon szeretném, ha a Munir-Bartra-Montoya- Rafinha 4-esből mindenki kezdene - elég merész lenne mondjuk -, de már az is csodaszámba menne, ha 2-en ott lennének a pályán. A 0 meg még valószínűbb sajnos, de meglátjuk, bízom benne, hogy LE tényleg nagyon bízik a fiatalokban..

Abba meg külön reménykedek, hogy a túloldalon a Dos Santos fivéreket mindkét tagja pályára lép ma, csipázom őket.. :D Csak azért túlzásba ne vigyék a villogást..
MatyiG
Adminisztrátor

2014.08.31. 15:41:21

Remélem, azzal a kezdővel állunk fel, ami az aláírásomban van, örülnék neki.

Egyébként én is egy szoros meccset várok, egygólos győzelem vagy döntetlen lesz szerintem.
Klaczy
Barça B

2014.08.31. 15:05:52

Ennyire kíváncsian már régen vártam Barcelona meccset, azt gondolom a mai játékunk függetlenül az eredménytől, sok mindenre választ fog adni.

Döntetlent várok egyébként
Barcaman14
Director del Fútbol

2014.08.31. 14:59:37

Jelenleg nehéz eldönteni, hogy mi lenne a legideálisabb kezdő mára. Mathieu minden bizonnyal kezdő lesz, rá leszek a leginkább kíváncsi. Az Elche ellen nagyon higgadt és magabiztos volt, de a Villarreal azért egy jóval gyorsabb csapat, főleg Dos Santossal elől. Az első erőfélmérő lehet ez a számára. Piqué és Neymar nem tudom milyen állapotban van, de hátul Bartrát preferálnám inkább, elől Pedro és Messi mellett nem kizárt, hogy megint Munir kezd. Az 1. fordulóból kiindulva pedig Rafinha veheti át Iniesta helyét.

Dinamikusabb játékra lesz szükség, a legutóbb mutatott játékunk lehet, hogy ma kevés lesz.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Chino
Llegenda del Barça

2014.08.31. 14:45:19

Subinho írta:Az utóbbi években ugyanígy robbant be Cuenca és Tello is, aztán mi lett velük. Amíg ígéret itt marad, aztán a konkurencia miatt megy majd kölcsön... Talán utoljára pont Pedro volt ilyen ígéret, aki viszont nem ment kölcsönbe, hanem Pep meglepő döntése nyomán kiszorította Henry-t a csapatból... Most kicsi lesz az esély a Messi, Suarez, Neymar hármas mellett....

Cuenca és Tello pont, hogy nem így robbant be. Szinte nem is lehetett hallani róluk, Pep hirtelen hozta fel őket, két névnélküli játékost. Telloról már akkor is látszott, hogy nem lesz meghatározó a Barcaban, inkább Cuencaban volt fantázia. Csak jött a sérülés, a kölcsön (ami híresen rosszul szokott beválni) ami nem tett jót neki.
Mindent összevetve teljesen már kávéház a kettő. Munirra már Juvenil játékosként felfigyeltek, a tavasz egy részét sem véletlenül töltötte már a B-ben, ahol szintén kiváló teljesítményt nyújtott. Aztán pedig az egész felkészülési időszakot a nagyokkal töltötte.
Ennek ellenére óvatosnak kell lenni vele és minél többet játszatni, amit inkább a másodosztályban kaphat meg, jó tanulóév lehet. Ha Suarez visszajön, mindenképp vissza kellene rakni a tartalékba, hadd játsszon.
Azt nem tartom hülyeségnek, hogy korlátozták a médiaszereplését, kevesebb esély van rá, hogy elszálljon magától.
Forca Barca!!!!
Subinho
Director del Fútbol

2014.08.31. 08:09:30

Az utóbbi években ugyanígy robbant be Cuenca és Tello is, aztán mi lett velük. Amíg ígéret itt marad, aztán a konkurencia miatt megy majd kölcsön... Talán utoljára pont Pedro volt ilyen ígéret, aki viszont nem ment kölcsönbe, hanem Pep meglepő döntése nyomán kiszorította Henry-t a csapatból... Most kicsi lesz az esély a Messi, Suarez, Neymar hármas mellett....
diagonal
Jugador d'estrella

2014.08.31. 01:07:20

Fabregasfan írta:Én is így gondolom.. Habár igaz hogy Munir még csak egy hatalmas ígéret, és nagy csapat ellen ellen még nem bizonyított, de én veszélyesebbnek érzem , mint Pedrot, de mivel a Villareal idegenben nem lesz egy sétagalopp nem hiszem hogy LE a kezdőbe tenné, lehet jobbis nem hiányzik hogy rászálljon a sajtó egy rosszabb meccs után, aztán meg görcsöljön.
Valószínűleg így lesz. Az viszont nem lehetetlen, hogy ha Pedrónak esetleg nem megy akkor a második félidőben pályára kerül.
Fabregasfan
Barça B

2014.08.31. 00:39:59

Én is így gondolom.. Habár igaz hogy Munir még csak egy hatalmas ígéret, és nagy csapat ellen ellen még nem bizonyított, de én veszélyesebbnek érzem , mint Pedrot, de mivel a Villareal idegenben nem lesz egy sétagalopp nem hiszem hogy LE a kezdőbe tenné, lehet jobbis nem hiányzik hogy rászálljon a sajtó egy rosszabb meccs után, aztán meg görcsöljön.
diagonal
Jugador d'estrella

2014.08.30. 23:47:06

Fabregasfan írta:Ti láttok esélyt holnap egy Neymar-Messi-Munir támadó 3masra? Nagyon örülnék, jó nézni a srácot, de félek, hogy Pedro fog kezdeni :?
Én is nagyon örülnék neki, nagyon jó nézni a srác játékát, persze hosszú távon derülne ki hogy mennyire elég már ide erre a szintre. Ezt aligha fogjuk a közeljövőben megtudni, max. ha valami brutális sérüléshullám sújtaná a támadóinkat, de azt inkább ne.
Fabregasfan
Barça B

2014.08.30. 16:00:10

Ti láttok esélyt holnap egy Neymar-Messi-Munir támadó 3masra? Nagyon örülnék, jó nézni a srácot, de félek, hogy Pedro fog kezdeni :?
MOF
Barça B

2014.08.30. 12:47:35

A holnapi keret: Bravo, Masip, Alves, Montoya, Bartra, Pique, Mathieu, Alba, Busquets, Rakitic, Xavi, Sergi Roberto, Rafinha, Pedro, Munir, Messi, Sandro, Neymar.

Iniesta, Vermaelen, Ter Stegen sérült, Mascherano eltiltott. Rajtuk kívül Douglas és Adriano maradt ki. Neymar pedig megkapta a játékengedélyt.

Sandro számomra meglepetés. Remélem azért van még a nagyokkal, mert Rafinhára középpályásként számít Lucho.
Leon
Director del Fútbol

2014.08.28. 17:59:24

visca el barca írta:
S.Agüero írta:Neymar játszhat már a hétvégén? Illetve Munir együtt edz még a csapattal? Kíváncsi leszek a támadóhármasra elöl. :)
sztem pedro fog játszani, mert a jobbosra kell ember... vagy rafinha lesz ott... vagy mascherano :!: :mrgreen:
Felőlem,csak a középhátvéd poszt közelében ne lássam! :mrgreen:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
pep71
Entrenador del Barça

2014.08.28. 17:51:50

visca el barca írta:
S.Agüero írta:Neymar játszhat már a hétvégén? Illetve Munir együtt edz még a csapattal? Kíváncsi leszek a támadóhármasra elöl. :)
sztem pedro fog játszani, mert a jobbosra kell ember... vagy rafinha lesz ott... vagy mascherano :!: :mrgreen:
Remélem Munir megint kezdő lesz, ha Neymar tud játszani akkor is, mivel Pedro=nulla, Rafinha meg meg sem közelítette Munirt, semmilyen veszélyt nem jelent az ellenfél kapujára.
Erxy
Entrenador del Barça

2014.08.28. 17:40:49

Munir a csapattal edz, ahogy Sandro és Samper is. Neymar még nem kapta meg az orvosok engedélyét a játékra, de minden bizonnyal meg fogja.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.28. 17:24:47

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2014.08.28. 17:11:33

Neymar játszhat már a hétvégén? Illetve Munir együtt edz még a csapattal? Kíváncsi leszek a támadóhármasra elöl. :)
Chino
Llegenda del Barça

2014.08.27. 17:34:21

Léfe írta:Bojan nála sokkal jobb volt - mi lett a vége. Csak lassan... Montoya, a két Dos Santos, Tello, Nolitó, Jeffren és lehetne sorolni. Pedig Ők több lehetőséget kaptak. És hol vannak most ? De
Deloufeu és S.Robrtó is inog. Emlékezzünk, még Messit is lassan épitették be. Vagy Iniestát.
Könnyen fel lehet kapni valaki, aztán pár gyengébb meccs és lemondanak roluk.
Azért a felsoroltakból néhány sántít kicsit. Nolitnak Pep már az elején megmondta, hogy nem számít rá és nem is egy fiatal tehetség volt. Tello ismeretlenül jött fel és nem is volt nagy hype körülötte. JDS se volt túl nagy dirreldurral beharangozva.
De alapvetően igazad van. Az, hogy kiből mekkora játékos lesz nagyrészt az edzőtől is függ. Azt is el tudom képzelni, ha Thiago korábban feljön és alig játszik vagy kölcsönadjuk vhova és sz..unk rá vagy ott nem foglalkoznak vele rendesen nem tartana ott ahol van. Kb. egy spanyol középcsapatnál. Nem biztos, de lehet.
Tito, Roura és Martino sem nagyon nyúlt a saját nevelésekhez.
Persze az is feltételezés, de ha Muniesanak nincs az a sérülése és nem megy el, ő lenne ott Bartra helyett. A B-ben egyértelműen Bartra előtt volt.
A kölcsönadásokból mi híresen rosszul szoktunk kijönni. Ez sokszor a kölcsönadott klub trénerétől is függ. Hiába tehetséges valaki, ha nem kap elég játékidőt könnyen megrekedhet. És lehet, hogy tehetséges, de a fiatal kölcsönjátékosokkal nem szoktak úgy foglalkozni.

Szerintem Munir maradjon még legalább egy évet a B-ben. Neki még az is egy ugrás, nincs ott már 1-2 szezon óta. Ugrás neki már a másodosztály is.

De ez már itt elé off.
Forca Barca!!!!
MatyiG
Adminisztrátor

2014.08.27. 17:31:59

Hát nem is tudom. Túl jó ez a srác ahhoz hogy a B-ben játsszon még egy szezont nem? Persze ezt akkor lehetne látni igazán, hogy mennyire jó vagy éppen nem jó ha rendszeresen lehetőséget kapna ami nem fog megtörténni, már LE célzott is rá, valami olyat mondott hogy "nagyon nehéz neki játékperceket biztosítani, de figyelemmel kell kísérni a feljlődését" Ez kb. egyenlő azzal hogy vissza a B-be és majd figyeljük hogy teljesít. Mondjuk Neymar cseréje simán lehetne, de az 10-15 perceket jelent meccsek végén.
Kölcsönadás? Szerintem akár az A-ban is kezdő lehetne egy ilyen szintű csapatnál mint az Elche akivel most játszottunk. Én bőven kinézem belőle, hogy már most 18 évesen többre hivatott mint a B liga. Igaz akkor meg ha éppen szükség van rá mert kidől Neymar vagy Suárez vagy éppen mindkettő akkor meg nem lehet ugrasztani azonnal.
B-ben végigjátszani egy szezont > Nagycsapatban játszani meccsenként 10 percet
Léfe
Entrenador del Barça

2014.08.27. 17:04:09

Bojan nála sokkal jobb volt - mi lett a vége. Csak lassan... Montoya, a két Dos Santos, Tello, Nolitó, Jeffren és lehetne sorolni. Pedig Ők több lehetőséget kaptak. És hol vannak most ? De
Deloufeu és S.Robrtó is inog. Emlékezzünk, még Messit is lassan épitették be. Vagy Iniestát.
Könnyen fel lehet kapni valaki, aztán pár gyengébb meccs és lemondanak roluk.
Leon
Director del Fútbol

2014.08.27. 16:52:49

Amíg lehet szerintem Munirt fent kell tartani az 1. csapatnál,pláne addig amíg Suarez nincs.Igaz,hogy bal lábas de úgy gondolom a jobboson is megélne.Messi is a bal lábával sokszor szokott jobbról betörni középre. L.E. helyében inkább erőltetném az ő játékát mint Pedroét.
Másrészt meg a Diznilend csapatok ellen simán bejöhetne akármelyik szupersztár támadó helyére amint megyünk 2-3 góllal,legalább a Neymar- Messi -Suarez hármasból akit a legjobban megfaragtak tud pihenni a következő találkozóra. :)
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Válasz küldése