Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kettőzött erővel fogok szurkolni mind a csapatnak, mind rafinhának, mert ha nem nyerünk és rafi flop lesz, akkor lehet hallgatni megint a "xaviadjaastabilitástmégmindignagyonfontostagjaacsapatnakénmegmondtam" hsz-eket.el sem hiszem, hogy kimerte xavit hagyni...
el sem hiszem, hogy kimerte xavit hagyni... ez nagy szó... neymar meg... több mint 10 napja ment ki a bokája, máshol ennyi idő alatt egy nylt lábszártörést helyrehoznak...MOF írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Rafinha - Pedro Messi Munir.
Rafinha a kezdőben Xavi helyett. Neymar úgy látszik még nem teljesen egészséges.
Én telhetetlen vagyok, és még Alvest kicserélném Montoyára!S.Agüero írta:Remélem, azzal a kezdővel állunk fel, ami az aláírásomban van, örülnék neki.
Egyébként én is egy szoros meccset várok, egygólos győzelem vagy döntetlen lesz szerintem.
Subinho írta:Az utóbbi években ugyanígy robbant be Cuenca és Tello is, aztán mi lett velük. Amíg ígéret itt marad, aztán a konkurencia miatt megy majd kölcsön... Talán utoljára pont Pedro volt ilyen ígéret, aki viszont nem ment kölcsönbe, hanem Pep meglepő döntése nyomán kiszorította Henry-t a csapatból... Most kicsi lesz az esély a Messi, Suarez, Neymar hármas mellett....
Valószínűleg így lesz. Az viszont nem lehetetlen, hogy ha Pedrónak esetleg nem megy akkor a második félidőben pályára kerül.Fabregasfan írta:Én is így gondolom.. Habár igaz hogy Munir még csak egy hatalmas ígéret, és nagy csapat ellen ellen még nem bizonyított, de én veszélyesebbnek érzem , mint Pedrot, de mivel a Villareal idegenben nem lesz egy sétagalopp nem hiszem hogy LE a kezdőbe tenné, lehet jobbis nem hiányzik hogy rászálljon a sajtó egy rosszabb meccs után, aztán meg görcsöljön.
Én is nagyon örülnék neki, nagyon jó nézni a srác játékát, persze hosszú távon derülne ki hogy mennyire elég már ide erre a szintre. Ezt aligha fogjuk a közeljövőben megtudni, max. ha valami brutális sérüléshullám sújtaná a támadóinkat, de azt inkább ne.Fabregasfan írta:Ti láttok esélyt holnap egy Neymar-Messi-Munir támadó 3masra? Nagyon örülnék, jó nézni a srácot, de félek, hogy Pedro fog kezdeni
Felőlem,csak a középhátvéd poszt közelében ne lássam!visca el barca írta:sztem pedro fog játszani, mert a jobbosra kell ember... vagy rafinha lesz ott... vagy mascheranoS.Agüero írta:Neymar játszhat már a hétvégén? Illetve Munir együtt edz még a csapattal? Kíváncsi leszek a támadóhármasra elöl.![]()
Remélem Munir megint kezdő lesz, ha Neymar tud játszani akkor is, mivel Pedro=nulla, Rafinha meg meg sem közelítette Munirt, semmilyen veszélyt nem jelent az ellenfél kapujára.visca el barca írta:sztem pedro fog játszani, mert a jobbosra kell ember... vagy rafinha lesz ott... vagy mascheranoS.Agüero írta:Neymar játszhat már a hétvégén? Illetve Munir együtt edz még a csapattal? Kíváncsi leszek a támadóhármasra elöl.![]()
sztem pedro fog játszani, mert a jobbosra kell ember... vagy rafinha lesz ott... vagy mascheranoS.Agüero írta:Neymar játszhat már a hétvégén? Illetve Munir együtt edz még a csapattal? Kíváncsi leszek a támadóhármasra elöl.
Azért a felsoroltakból néhány sántít kicsit. Nolitnak Pep már az elején megmondta, hogy nem számít rá és nem is egy fiatal tehetség volt. Tello ismeretlenül jött fel és nem is volt nagy hype körülötte. JDS se volt túl nagy dirreldurral beharangozva.Léfe írta:Bojan nála sokkal jobb volt - mi lett a vége. Csak lassan... Montoya, a két Dos Santos, Tello, Nolitó, Jeffren és lehetne sorolni. Pedig Ők több lehetőséget kaptak. És hol vannak most ? De
Deloufeu és S.Robrtó is inog. Emlékezzünk, még Messit is lassan épitették be. Vagy Iniestát.
Könnyen fel lehet kapni valaki, aztán pár gyengébb meccs és lemondanak roluk.
B-ben végigjátszani egy szezont > Nagycsapatban játszani meccsenként 10 percetHát nem is tudom. Túl jó ez a srác ahhoz hogy a B-ben játsszon még egy szezont nem? Persze ezt akkor lehetne látni igazán, hogy mennyire jó vagy éppen nem jó ha rendszeresen lehetőséget kapna ami nem fog megtörténni, már LE célzott is rá, valami olyat mondott hogy "nagyon nehéz neki játékperceket biztosítani, de figyelemmel kell kísérni a feljlődését" Ez kb. egyenlő azzal hogy vissza a B-be és majd figyeljük hogy teljesít. Mondjuk Neymar cseréje simán lehetne, de az 10-15 perceket jelent meccsek végén.
Kölcsönadás? Szerintem akár az A-ban is kezdő lehetne egy ilyen szintű csapatnál mint az Elche akivel most játszottunk. Én bőven kinézem belőle, hogy már most 18 évesen többre hivatott mint a B liga. Igaz akkor meg ha éppen szükség van rá mert kidől Neymar vagy Suárez vagy éppen mindkettő akkor meg nem lehet ugrasztani azonnal.