Ennek ellenére gondosan vándorol olyan csapatokhoz akik még csak nem is indulnak.

Mindegy rá nagyon kíváncsi leszek. Részemről visszakerült a labdarúgó térképre, mert francia foci nemigazán nézek.
Ez azért tényleg viccesPCsabi írta:Jermain Defoe has been offered to Arsenal on a short-term loan deal to help solve their striker crisis. (Source: Telegraph)
Na jó, kabaré.
Kicsit fura az igaz. De én mindenesetre jobban örülök, ha egy csapat támadó felfogású, minthogy busszal beálljon a kapu elé. Persze a védekezést sem árt elfelejteniPCsabi írta:Ezt azért valaki magyarázza meg nekem. Majd jöhetnek a 6-5-ös meccsek.
hank1ee írta:Alessio CerciAtlético
Ez az utolsó nagy igazolás idén szerintem, persze Falcao sorsa mellett, ami még kérdéses. Jó vétel volt.
Nah erre kíváncsi leszek. Se a Milan, se Torrest nem bírom.neobarca írta:TorresMilan
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... la-2360155" target="_blank
Kíváncsi leszek mire megy az olasz bajnokságban. Én nagy jövőt nem jósolok ott neki. De ki tudja. Én még mindig örültem volna ha Barca mezben látom. De erre semmi esély. A konstrukció meg tényleg parádés.
A Milan tud olcsón igazolni, tavaly nem volt egy jó szezonjuk mondjuk, de legalább olcsóóneobarca írta:TorresMilan
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... la-2360155" target="_blank
Kíváncsi leszek mire megy az olasz bajnokságban. Én nagy jövőt nem jósolok ott neki. De ki tudja. Én még mindig örültem volna ha Barca mezben látom. De erre semmi esély. A konstrukció meg tényleg parádés.
Lewandowski azért nem teljesen ingyen ment mert kb 3x-oros aláírás pénzt kapott mint ha "rendesen" igazolták volna de így is rohadt sokat spórolt a Bayern .PCsabi írta:Bayern Munich signings this Transfer Window:
Lewandowski, Juan Bernat, Xabi Alonso, Mehdi Benatia and Pepe Reina.
Total Spend: £36m.
Nem is hozták nyilvánosságra az árát..zola8787 írta:Nem úgy volt, hogy száznyócvan millióért sem engedik el ide? Ilyenkor elcsodálkozok.albicelesteX írta:Benatia is megy a Bayernbe 26+4 millió euró...
Nem úgy volt, hogy száznyócvan millióért sem engedik el ide? Ilyenkor elcsodálkozok.albicelesteX írta:Benatia is megy a Bayernbe 26+4 millió euró...
Ilyenkor azért tényleg elgondolkodok mind a két védő igazolásunkon...na meg azon, hogy ez a Bayern München is elmegy a ....
Ahogy mondja h 46.perc: Red cardzola8787 írta:Ha már Balotelli:PCsabi írta:Pont ez a probléma, hogy Balotelli is megelégszik ennyivel (meg hát lehetne sorolni a többi foci/amerikai foci/kosárlabda játékost, akik nem tudták kihozni magukból a maximumot), közben meg egy Ibra-szintű csatár lehetne.zola8787 írta:Lehet, hogy nem akar egy Messi vagy Eto'o lenni, egy ilyen pályafutással megelégednék én is
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ol-2359309
Az utolsót nem bírom megunni, ahogy José meséli![]()
Hogy ne legyen csak off:
Del Piero: lehet Honvéd
Ha már Balotelli:PCsabi írta:Pont ez a probléma, hogy Balotelli is megelégszik ennyivel (meg hát lehetne sorolni a többi foci/amerikai foci/kosárlabda játékost, akik nem tudták kihozni magukból a maximumot), közben meg egy Ibra-szintű csatár lehetne.zola8787 írta:Lehet, hogy nem akar egy Messi vagy Eto'o lenni, egy ilyen pályafutással megelégednék én is