Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
"ronaldo megérdemelte ezt a díjat.Sanama írta:Igen, most mar ovatosan megemlited cr erenyeit is, csak epp az eredeti hsz-ben errol egy szot sem szoltal az aranylabda kapcsan, csak a masik kettorol, hogy ok miert kaphatjak meg. egy szot nem szoltal ott cr egyeni teljesitmenyerol.
Igen, most mar ovatosan megemlited cr erenyeit is, csak epp az eredeti hsz-ben errol egy szot sem szoltal az aranylabda kapcsan, csak a masik kettorol, hogy ok miert kaphatjak meg. egy szot nem szoltal ott cr egyeni teljesitmenyerol.na ja, pont ez az, hogy én sem dőlök a kardomba, ha megkapja.
finoman szólva sem kedvelem, de csapat- és egyéni szinten is van elég dolog a neve mellett ahhoz, hogy odaadhassák neki.
Ha ez ennyire zavar, te tudsz ellene tenni egyedul, ne olvasd.dühítő, hogy tényleg nem viszem túlzásba itt a fórumozást, és még akkor is jó párszor a te kötekedéseidet kell olvasnom a hozzászólásommal kapcsolatban
es azert ezt is odairtad : "a bayernnel bajnokok és kupagyőztesek lettek, a vébén pedig arattak." csak hogy egy kis fricska legyen cr-nek, aki 1 kupat nyert es nem aratott a vb-n. de azt mar nem emlited, hogy egyenileg magasan a legjobb volt.shutterisland írta:olvasd már el, mit írtam, mielőtt klaviatúrát ragadsz, hogy megint marogassál.
leírtam, hogy megérdemelte az uefa év játékosa címet, ebből kifolyólag ha az aranylabdát megnyeri, arra sem mondhatnám, hogy nem szolgált rá.
leírtam, hogy kit várnék a háromba mellé, és nem írtam semmilyen sorrendet sem.
egyébként meg a topic neve az, hoggy "aranylabda - fifa év játékosa" így miért ne lehetne esélyeket latolgatni.
értelmezz, ha nem megy, akkor inkább skipelj.
Hat augusztus 28 van, de mar azzal allsz elo, hogy miert ne cr kapja, es ki mas kaphatnashutterisland írta:gondolom amikor messi kapta, bezzeg sneijder 3kupa es vb ezustot mutatott fel, az nem zavart. kicsit azt erzem most, hogy barki csak cr ne.
1. ki mondta, hogy zavarna, ha cr kapná ?
kaphatná, sőt, ő az esélyes, de szerintem koránt sem lefutott.
2. ki mondta, hogy nem kaphatta volna sneijder vagy iniesta 2010-ben ?
ne magyarázz már bele semmit az írásomba.
egyébként is akadjál már le rólam, kezdem unni, hogy mindig kóstolgatsz meg fárasztasz, pedig alig írok erre a rohadt fórumra.
gondolom amikor messi kapta, bezzeg sneijder 3kupa es vb ezustot mutatott fel, az nem zavart. kicsit azt erzem most, hogy barki csak cr ne.
Pontosan. Kettőjük közül meg idén CR sokkal jobb volt, ő érdemli meg, ennyi. Nekem is fáj, de ami jár az jár.Sanama írta:ameddig a cr-messi duo ilyen szamokat hoz, kettejuk kkozul fogja kapni az egyik. raadasul most cr bl-t is nyert, egyenileg meg sokkal jobb mint akar muller akar robben.
en evek ota azt mondom, hogy nyerhet barki bl-t, vb-t, 2-3kupat jo teljesitmennyel, ameddig a cr-messi duo ilyen szamokat hoz, kettejuk kkozul fogja kapni az egyik. raadasul most cr bl-t is nyert, egyenileg meg sokkal jobb mint akar muller akar robben.shutterisland írta:ronaldo megérdemelte ezt a díjat.
az aranylabdát viszont akár kaphatná müller vagy robben is, bármennyire is fájó az arany szóval egy mondatba írni például előbbi nevét.
a bayernnel bajnokok és kupagyőztesek lettek, a vébén pedig arattak.
ezt a két nevet várnám a háromba ronaldo mellé, aztán majd látjuk.
attól is függ a dolog, hogy mennyit nyom majd a lattba a vb.
Nem úgy van, hogy csak az UEFA által rendezett, annak a hatáskörébe tartozó bajnokságokat, illetve kupákat veszik figyelembe? Így nézik Iniesta Uefa Európabajnokságon nyújtott teljesítményét, de a FIFA VB nem számít?na0421 írta:Komolyan a klubcsapatban nyújtott teljesítmény számít itt? Erre tudnál dobni valami linket?
Ini akkor mire fel kapta meg két éve? Nem nyertünk se Bl-t, sem bajnokságot, a kupa leesett, és annyi. Én azt hittem az Eb döntött abban az évben, hiszen Ini egyértelműen a győztes spanyol válogatott "vezére" volt akkor.
Viszont ha igaz amit írsz, akkor egyértelműen Roncinak kell adni, hisz a vb így nem számít, de akkor meg azt nem értem, hogy Robben mi a fenét keres a három között, és Messi hogyan előzhette meg Suarezt?
szerk.: na most tartottam egy kis szünetet a melóban és utánanéztem gyorsan, ha jól vettem ki, ez a díj az idény legjobb játékosának jár, a szavazásnál figyelembe kell venni minden sporteseményt, legyen az saját bajnokság, kupák, bl, el vagy válogatott meccsek, tehát idén a vb is. Kritérium, hogy a játékos "Uefa tag" területen focizzon, lesarkítva megfogalmazva. Így viszont már valamennyivel érthetőbbek a jelölésekÉs így viszont azt mondom, Neuer-Ronaldo, de a vb elég fajsúlyos esemény, úgyhogy inkább Neuer. (Persze csak nálam
)
ja és elnézést, ezek szerint nagyon rosszul tudtam, de valamiért amikor bevezették ezt a cuccot 2011-ben, nekem tényleg úgy rögzült be, hogy csak a "nemzetközi" sorozatok számítanak, a "házi" kupák nem.
Ennél a díjnál a szezonban (2013/14), a klubcsapatban nyújtott teljesítmény alapján kapja a nyertes, és ezek alapján Ronaldo vitathatatlanul a legesélyesebb. Spanyol és BL-gólkirályi cím, 2 kupagyőzelem. Oké, hogy Realos, de azért ne legyünk elfogultak.na0421 írta:Robben, Neuer, Ronaldo? Na ezt ki hozta össze?És mi alapján?
Ebből a hármasból kb senki nem érdemli meg. Még a leginkább Neuer.![]()
Vagy én tudom rosszul, és ennél a díjnál tényleg nem a Bl, Vb (EB) számít?
Miért ne számítana?Az angol bajnokság meg tudtommal nem számít ennél a díjnál
engem meg akkor sem érdekelt mikor ő kapta.nagyi1244 írta:" sztem rajtuk kivul a kutyat nem érdekli az aranylabda..."
Engem akkor is érdekelt mikor Messi kapta,sőt el is ismertem. (Nem is volt kérdés)
Peace.