Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
elolvastam, van benne logika, mert kiválasztottak bizonyos változókat, és azok alapján ez jön ki, csak nem tudom, hogy ez mennyire reprezentatív. miért számít az, hogy 5 éve mit ért el egy csapat egy teljesen más kerettel, mint a jelenlegi, arról nem beszélve, hogy a saját bajnokság szintén csak együtthatóként van figyelembe véve. a neten azt írták, hogy ezzel a rendszerrel a nagy párharcokat akarják kiküszöbölni az elején, és azt elérni, hogy reálisabb legyen a kimenetel. hát nem tudom, pont ezzel adnak esélyt annak, hogy lehet 4 jelenlegi top klub egy csoportba, a másikban meg felhalmozódhatnak a nokedlik, nem?Alcantara írta:Van egy olyan pontszámítás, aminek az a neve UEFA együttható. Neten megtalálod, teljesen logikus magyarázatokal.Zozzy 5 írta:gondolom vonatkozik erre valami szabály, de mesélje már el nekem valaki, hogy az angol bajnok miért második kalapos, a selejtezős Porto meg miért első? fuck logic...
Mellesleg van benne logika, teljesen objektív tények, amit te írsz, az inkább szubjektív szurkolói szemmel látható dolog.
Van egy olyan pontszámítás, aminek az a neve UEFA együttható. Neten megtalálod, teljesen logikus magyarázatokal.Zozzy 5 írta:gondolom vonatkozik erre valami szabály, de mesélje már el nekem valaki, hogy az angol bajnok miért második kalapos, a selejtezős Porto meg miért első? fuck logic...
Tudtommal valami olyasmi van, hogy minden évben az adott nemzetközi kupákban (nem tudom, hogy BL+EL együtt vagy csak simán a BL) való szereplés tükrében minden érintett csapat kap egy bizonyos mennyiségű pontot, amit az UEFA vezet. Ez alapján és a múlt alapján a Porto azért lehet első kalapos, mert az utóbbi 10-15 évben sokkal több mindent letett az asztalra, mint a City, ergo több ponttal vezet a MC előtt. Az mondjuk tényleg humoros, hogy így ők a 2. kalapban vannak, míg a portugál 3. Porto az elsőben, de ez a rendszer van az UEFA-nál. Valami ilyen rendszerük van, nso-n is ki van írva a pont a csapatok mellé.Zozzy 5 írta:gondolom vonatkozik erre valami szabály, de mesélje már el nekem valaki, hogy az angol bajnok miért második kalapos, a selejtezős Porto meg miért első? fuck logic...
Itt a lehetőség, nézd meg a második gólt, amit kapott!sneco7 írta:Salzburgot sajnálom nagyon Gulácsi miatt...megnéztem volna hogyan teljesít.
Benfica lett a bajnok, Sporting a második.messideco írta:Az nekem még mindig új, hogy a Sporting lett a portugál bajnokPár éve nagyon nehéz helyzetben voltak még, úgy látszik talpraálltak.
A Bilbao továbbjutásának nagyon örülnék, nagyon nagy lehetőség előtt állnak.
Miért is?hank1ee írta:szerk.: Bandi, sejtettem, hogy nem én fogok egyedül örülni ennek.