Munirnak nagyon örülök, viszont még mindig óvatos lennék vele. Nem tudom ki hogyan vette észre de hatalmas kontraszt volt az első és második félidei játékához képest. Az első játékrészben eléggé meg volt szeppenve, ő is szinte mindig a biztosat kereste, Albanak vagy Ininek letenni a labdát, azt a hatalmas helyzetét is amikor csak a kapussal állt szemben is passzolta, ráadásul teljesen üres területre. A második félidőben viszont már sokkal bátrabb volt, támadta a kaput, bátran ment előre. Ezeket a bemozgásokat, amiből a gólja is született nagyon érzi, ennek ellenére én mindenképp amellett vagyok, hogy minél előbb menjen vissza a B-be.
Amiatt hatalmas piros pont LE-nek, hogy nem őt kapta le félidőben, hanem Rafinhat. Sokat feltettem volna rá, hogy Tito, Roura vagy Martino a brazilt hagyta volna fent.
A Bartra-Masch dologról nem írok többet, már sokan megtették. Alves sajnos nem sokat változott. A mentalitásával nincs gond, de nem tudja ellátni a védekező feladatait. Ráadásul sokszor nem is a szélen ragad fent, hanem a pálya közepén, néha néztem is, hogy mit keres ott.
Messi hozzáállása nagyon tetszett, ráadásul csak egy Elche ellen játszottunk nem is egy komolyabb rangadó volt. Remélem kitart hosszútávon is.
Rakitic no comment. Hatalmas a srác, mint egy falat kenyér úgy kellett.
Mathieu teljesen rendben volt, higgadtan, sallangmentesen játszott, viszont még mindig nem tudok igazán véleményt formálni róla.
Mindent összevetve hatalmas pozitívum a mentalitásbeli diffi az utóbbi évekhez képest csapatként és személyenként is (ehhez pedig Neymar és Suarez is 100%, hogy csatlakozik), feltűnő volt, hogy mennyire kimagasló a csapatvédekezés, ami az egyik legnagyobb fegyverünk volt Pep alatt.
Negatívumként a Masch-Bartra dolgot, illetve Alvest tudnám mondani, viszont hosszútávú következtetést nem vonnék még le, mert csak egy Elche volt otthon, de ha ellenük vagy egy Leon ellen ílyen lelkesedéssel tudunk játszani az nagyon jó előjel. Nem mondom hogy reszkessenek Madridban, mert annyira mérvadó, de legalább voltak távoli lövéseink, Munirtól, Initől, Rakitictől. Már nagyon várom a vasárnapot, mert az már inkább erőfelmérő lesz, viszont arra is kíváncsi leszek ki sérül le addig.