Mivel semmit nem várok tőle, így csalódást nem fog okozni, az biztos..

Azt viszont nagyon remélem, hogy Montoya ettől még megkapja majd a lehetőséget - amiről emlékeim szerint szó volt -, és inkább Dani ül majd a padon - esetleg távozik még a nyáron. De előre látom, hogy ezekből semmi nem fog megvalósulni, és továbbra is Alves lesz az első számú jobbhátvéd, és azon a 10-15 meccsen amikor nem ő játszik a két fiatal fog osztozni.. Na mindegy.
Douglasről meg annyit, hogy amíg Rakitic - vagy Rafinha - lesz az oldalán a középpályás, és a csapatvédekezés is ilyen szintű marad, addig igazából annyira vészeset nem nyújthat védekezés terén szerintem.. Cuadradot is sokan akartuk, pedig ő sem a védelemben nyújtott teljesítménye miatt jó játékos, de ez a fent említett okok miatt nem biztos, hogy akkora problémát fog okozni idén. Ha visszaér időben, és egy erős közepes - vagy kicsit jobb - szintet hoz hátul, addig nagy baj nem lesz vele szerintem. Az előre játéka érdekel engem leginkább, hogy a pálya első harmadában milyen döntéseket hoz, mennyire kombinatív, mennyire érzi a bemozgásokat, hogy ad be, stbstb.. Halvány esély van rá, hogy nagyon jól sül el a dolog, és Alba klónja lesz a jobboson..
De igazából ha csak létszámfeltöltőnek jött az átigazolási tilalom miatti félelemből, vagy ha nem is válik be mert minden jöttment beforgatja, még akkor se bukunk vele nagyot, mert ez a 4 millió nem túl nagy összeg.. Részemről tiszta lappal indul, és várom hogy elkápráztasson..
Itt egy majdnem 20 perces videó, lehet elemezni a srácot..