Hát nem is tudom. Túl jó ez a srác ahhoz hogy a B-ben játsszon még egy szezont nem? Persze ezt akkor lehetne látni igazán, hogy mennyire jó vagy éppen nem jó ha rendszeresen lehetőséget kapna ami nem fog megtörténni, már LE célzott is rá, valami olyat mondott hogy "nagyon nehéz neki játékperceket biztosítani, de figyelemmel kell kísérni a feljlődését" Ez kb. egyenlő azzal hogy vissza a B-be és majd figyeljük hogy teljesít. Mondjuk Neymar cseréje simán lehetne, de az 10-15 perceket jelent meccsek végén.Chino írta:Teljesen félreértetted a mondandóm lényegét. Pontosan arra céloztam, hogy nagyon jó teljesítményt nyújtott, de neki minél többet kell játszania. Amíg Suarez meg nem érkezik szükség lehet rá, de ahogy meglesznek létszámban sokkal jobb ha visszamegy a B-be, minthogy a padon vagy a lelátón kössön ki. Amellett pedig a másodosztály is egy nagy ugrás neki és a B-re is ráfér egy kis erősítés.
Kölcsönadás? Szerintem akár az A-ban is kezdő lehetne egy ilyen szintű csapatnál mint az Elche akivel most játszottunk. Én bőven kinézem belőle, hogy már most 18 évesen többre hivatott mint a B liga. Igaz akkor meg ha éppen szükség van rá mert kidől Neymar vagy Suárez vagy éppen mindkettő akkor meg nem lehet ugrasztani azonnal.