visca el barca írta:egy pár gondolat így össze-vissza, főleg a negativumokra koncentrálva, mert hát az a divat
- elche: azonnali hatállyal kitiltanám őket az első osztályból. 0-1, majd emberelőnybe kerülnek, van még hátra kb. 3 perc a félidőből, és 11-en beállnak a 16-os elé... ezért utálom a ligát, kb 6-8 ilyen csapat biztos van, még csak alulról sem súrolják a szintet.
- az edzőmeccsek után csalódás volt a tegnapi játék. ott is voltak ilyen nokedli ellenfelek (leon, hjk), de sokkal direktebben játszottunk, kp-s megkapta a gömböt, egyből tolta a kiugratást, most meg megint ua. az unalmas tilitoli nullát láttuk mint tavaly. a forgatókönyv is annyi volt, hogy "add oda messinek majd berúgja".
- matyő: a helyezkedés, fejjáték jó lesz, viszont sztem még piquénél is lassabb. ha ők ketten lesznek belül, egy nyugdíjas klubtag is lefogja őket futni.
- alves: szerencsétlen gyereken látszott, hogy akar, de ugyanott folytatta ahol tavaly abbahagyta. védekezni nem sokszor ért vissza, párszor még ez a nokedli csapat is bejátszotta mögé a labdát
- maschgerano megint hátul... nem is idegesítem már magam.
- oldalpassz robiról már nem is írok, ez még 3-0-nál is csak az alibit tolja. biztos h ez a kölyök vkinek a valakije, vagy perkál, hogy itt lehessen, mert nála még a bojan-jeffren-dos santos vonal is komolyabb, tello meg világklasszis hozzá képest.
kb ennyi, 3 pont meg van, öröm, boldogság, jövőhéten egy kicsit komolyabb erőpróba, remélhetőleg neymarrala fedélzeten
Ez elég jó értékelésre sikerült. Még egy picit kiegészíteném.
Elche: Ez már szánalmas... Szemmel láthatóan a világ futballjából nagyságrendekkel lecsökkent a tehetségek száma az elmúlt 10 évben, ami a spanyol bajnokságra is kihat. Én emlékszem arra, hogy a legkisebb csapatokban is 1-2 penge játékos mindig volt, akikben benne volt a gól lehetősége. Mára eljutottuk oda, hogy 6-8 csapat tényleg azért indul a ligában, mert vkinek indulnia is kell. Az pedig felháborított, hogy még helyzetet sem tudtak kialakítani... És ilyen csapatoktól várjuk, hogy elcsípjék a Realt, vagy az Atleticot.
Meccs: Örültem volna egy parádés győzelemnek egy tetszetősebb játéknak, de hatalmas a különbség az edzőmeccsek és a tétmeccsek között. Itt egyértelműen sokkal nehezebb volt áttörnünk az ellenfél védelmét, mint az edzőmeccseken. Azt is tegyük hozzá, hogy 10 emberrel a saját kapujuktól 20-30 méterre védekeztek. Az ilyen védelmek ellen én még nem láttam csapatot brillírozni.
Mathieu: Én nem érzem őt egyáltalán lassúnak. Pont az ellenkezője. Aztán nyilván lesz olyan, amikor az ő sprintjével úszunk meg egy gólt, meg amikor miatta fogunk gólt kapni, de nem tartom a sebességét vészesnek. Meg ha növelni akarjuk a csapat magasságát, akkor ennek ez lehet a hátránya. Sajnos tökéletes játékost ilyen szempontból nem tudunk találni.
Mascherano: Az ő esete már-már kezd a vicc kategóriájába sodródni. Remélem amint Vermaelen felépül soha többet nem látjuk a védelemben.
Roberto: Na én rajta teljesen felháborodtam. Amikor mutatták, hogy Rakitic a földön van, már akkor minden bajom volt, hogy ő kezdett melegíteni. Nagyon halvány és tényleg semmi pluszt nem ad a csapatnak. Ha ez így folytatódik, akkor kár volt Xavit itt tartani, pedig még mindig klasszis az öreg. Attól meg kiráz a hideg, hogyha az alap kezdőből vki kikerül akkor Rob lenne az alternatíva. L.E. nyilatkozata meg már a szövegből kiderül mekkora kamu. Xavi nem volt olyan állapotban? Azt hiszem 15 percet a strandol jőve is le tudna játszani. Ha meg tényleg nem volt alkalmas állapotban, akkor meg mit keresett a padon? Ez nekem nagyon nem tetszik.
Az igazi erőpróba pedig, ahogy írod a jövő héten lesz majd. Egy sokkal erősebb ellenfél ellen, ráadásul idegenben. Neymarra nagy szükség lesz, de remélem hogy ezt Piquéről is el tudom mondani a meccs után.
Itt egy kis whoscored értékelő. Nem kell szó szerint venni, de iránymutatónak elég jó.
http://www.whoscored.com/Matches/862059 ... lona-Elche