crixus írta:
Nem probléma?
Hogy ne lenne probléma, ha Mascherano hiányában úgy rohanhatnak át a kp-án az ellenfelek ahogy csak akarnak? Hogy ne lenne probléma, hogy egy kis jóindulattal egy szem klasszisunk van középen a 4 játékos közül? Hogy ne lenne probléma, hogy jobb oldalon ugyanazt kell nézzük mint tavaly? Ezek maguktól nem oldódnak meg... Elöl a csatárokat nehezen, de össze lehet rakni, de a többit nem tudom hogy gondolod. Mascherano megoldás lenne, de vele úgy tűnik nem első vonalban számol Lucho. Ha Piqué pedig újfent befürdik és az edző nem lesz vele elégedett, akkor jövőre lett volna esély megszabadulni tőle...
Mascherano hiányában... De van Mascherano.
A középső és jh részt pedig már elmondtam, de úgy vélem vagy nem olvasod el a hsz-em, vagy nem akarod megérteni. Az, hogy jövőre igazolhatunk-e vagy sem az ezen nem változtatna. Idén volt már annyira szükség rá, hogy fent is belátták, hogy nem lehet tovább húzni. Vettek is kettőt. Ezen mit változtatna, ha jövőre is igazolhatnánk? Abszolut semmit. Nem fognak újra kh-ért hajtani, ha már vettek kettőt. Ezekre is várnunk kellett éveket. Van gyakorlatilag 5 középső védőnk. Még ha egy távozni is, akkor is maradna 4.
crixus írta:Összességében viszont én nem hinném, hogy mi Atletico-ként tudnánk valaha is játszani. Ott egy kupa már nagy szó, nálunk csak a bajnokság és a BL számít eredménynek. És itt általános szurkolói elvárásról, nem személyesről van szó. Ráadásul a szép játék is elvárás, tehát egy Ateltico-típusú játék nálunk szinte lehetetlen lenne. A keret nem is lenne rá alkalmas.
A tavalyinál abszolút nem látom erősebbnek a keretet, motiváltabbnak valószínűleg motiváltabbak, ami vezethet eredményhez, főként a bajnokságban, amihez viszont sajnos az kellene, hogy az ellenfelek ne legyenek annyira motiváltak, mint mi. Itt első sorban az Atletico az, akiktől tartok. Ők biztos megint vért isznak minden meccs előtt. Minden esetre én akkor is szkeptikus maradok, ha az ősszel jó eredményeket mutatunk fel. Engem csakis a folyamatos jó játék tudna meggyőzni, hogy lehet idén keresnivalónk.

Nyilván nem fogunk olyan fanatikusan játszani, mint a matracosok. Csak arra próbáltam célozni, hogy a motiváltság, hajtás mennyi pluszt tud jelenti. Van kb. 2-3 klasszis játékosuk, de az a mentalitás amivel játszanak kis híján duplázást ért és már idén is megmutatták, hogy nem gyengültek egy fikarcnyit sem.
Viszont, ha ez a csapat, ami képességeket nézve jóval erősebb megfelelő mentalitással játszik a Bl-re is a top 3-as esélyesek között van.
Az pedig, hogy a tavalyi csapatnál nem vagyunk idén jobbak, hát... Na mindegy, te tudod.
Tényleg csak kíváncsiságból ezt e a Rakitic ki, Mascherano be dolgot amúgy hogyan gondoltad?