Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

ozsimiki írta: Szóval akik idén nyáron megváltak volna tőle, uram bocsá' akár már tavalyelőtt eladták volna, azok rem Messivel ellentétben eligazoltak már...a fórumról.

Ezt én is észrevettem, a szemei mintha kicsit beestek volna, meg amikor szedte a levegőt nagyon behorpadt a pofalemezepalesz77 írta:Én is folyton cseszegettem, hogy nem támad le, úgyhogy úgy illik, hogy most meg is dicsérem.. Ilyen hozzáállással nem lesz gond a szezon hátralevő részében sem, reméljük nem csak kezdeti fellángolás volt neki. Szép volt Leo, csak így tovább!![]()
u.i.: Amúgy csak bebeszélem magamnak, vagy tényleg soványabb volt az arca mint tavaly?Mintha kicsit fogyott volna..
(Ez nem lenne amúgy baj, azt jelentené, hogy LE jobban megfingatta az alapozáskor..)

LM10 írta:Ha itt már-már undorító módon savazva volt, akkor most érdemes leírni, hogy a 2 gólja mellett, HAJT,FUT,SZEREL. Ezt akartuk már sokan látni, mutasd meg Leo, hogy a kiégés milyen messze áll tőled!
Legyen így, őt is zavarta a tavalyi sikertelenség, még egy ilyen produkciót sem ő, sem a csapat nem engedhet meg magának! A változások mindig új impulzusokat hoznak egy csapathoz, remélem Leo is érzi, hogy ha összeáll a csapat, akkor eredményesek lehetnek és nem csak egy fél szezonig képesek küzdeni, mint tavaly!gerus993 írta:Nincs nagy jelentősége, de mégis kikívánkozik belőlemjó előérzetem van vele kapcsolatban, nézegetem az edzésekről a fotókat és folyamatosan van olyan kép ahol mosolyog, szinte már 2 éve nem láttam a pályán mosolyogni, a gamperen is voltak olyan kis villanások ami után látszódott, hogy újra élvezi a játékot. A robbanékonyságáról azért nem beszélnék, mert az ellenfelünk a gamperen nagyon fáradt volt, kérdés h Leo mennyire pihente ki magát, és LE mennyire tudja motiválni, remélem az új társak rá is jó hatással lesznek, meg állítólag Suárez nagy haverja, erről tud valaki valamit?