Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Varatrix írta:Ez a Douglas gyerek jön már maxmimum.
látom még mindig csak bevagdalod ide a linkeket, olvasd el és rájössz, hogy miről van szóKubla9 írta:http://www.sport.es/es/noticias/tertuli ... rd-3470968 Hogyan jön ő a képbe???
Csak egy kérdés: Szerinted Alves tegnap a taktikát semmibe véve szaladgált fel és hagyott üres területet vagy esetleg LE elképzelése is az volt, hogy egy Elche ellen többet fusson fel, vállalva annak ódiumát, hogy szabad marad a jobbos utána?Chino írta: Hát, ha szerinted Alves tegnap jól játszott nagyon nagyokat fogsz csalódni. Montoyaról pedig nem nagyon derült ki, hogy kezdő szint-e. Tata világos volt, hogy nem rakta ki Alvest, ahogy sok más olyan embert sem, akik a korábbi években meghatározó tagjai voltak a csapatnak. Alvest igazán a stílusa miatt kellene kirakni, tegnap is olyan területeket hagyott, amik egy közepes csapat ellen is megbosszulják magukat. Ezt korábban még ellensúlyozni tudta, megoldotta, de már nem képes rá. Ha Montoya nem is képvisel klasszis szintet Alvesnél jobb megoldás.
Hát, ha szerinted Alves tegnap jól játszott nagyon nagyokat fogsz csalódni. Montoyaról pedig nem nagyon derült ki, hogy kezdő szint-e. Tata világos volt, hogy nem rakta ki Alvest, ahogy sok más olyan embert sem, akik a korábbi években meghatározó tagjai voltak a csapatnak. Alvest igazán a stílusa miatt kellene kirakni, tegnap is olyan területeket hagyott, amik egy közepes csapat ellen is megbosszulják magukat. Ezt korábban még ellensúlyozni tudta, megoldotta, de már nem képes rá. Ha Montoya nem is képvisel klasszis szintet Alvesnél jobb megoldás.StickyFingaz írta:Cuadradora szerintem még szükség van.Tény,hogy Alves tegnap jól játszott,de az a csapat NB1-es szintű volt.Montoyáról meg már rég tudjuk,hogy nem kezdő szint.Tegyük le Cuadradóért azt a 45-50-et,aztán zárjuk le végre a piacot.Kubla9 írta:Horror pénzekről beszélünk megint,kivéve Reust. Szerintem nem kell már senki.
Jöjjön,inkább ő 6-8ért mint Cuadrado 50ért,majd Alvesssel meg Montoyával elbohóckodnak ott a jobboson.MOF írta:Barcelona officials are travelling to Brazil. They want to close the deal on the transfer of Sao Paulo right back Douglas (24) tomorrow [md]
Barcelona will discuss with Douglas' representatives if he will stay at the club this season or join another club on loan. [md]
Az elmúlt pár napban csak a Sport írt Douglasről, de most a Mundo szerint is jön. Komolyan nem értem
Max őt,ha már annyira akarnak esetleg igazolni a vezetők. Reus csak a padot koptatná szerintem,teljesen felesleges lenne leigazolni. Koke meg egyszer ejtett minket. Mindenesetre kíváncsian várom a döntést.StickyFingaz írta:Cuadradora szerintem még szükség van.Tény,hogy Alves tegnap jól játszott,de az a csapat NB1-es szintű volt.Montoyáról meg már rég tudjuk,hogy nem kezdő szint.Tegyük le Cuadradóért azt a 45-50-et,aztán zárjuk le végre a piacot.Kubla9 írta:Horror pénzekről beszélünk megint,kivéve Reust. Szerintem nem kell már senki.
Cuadradora szerintem még szükség van.Tény,hogy Alves tegnap jól játszott,de az a csapat NB1-es szintű volt.Montoyáról meg már rég tudjuk,hogy nem kezdő szint.Tegyük le Cuadradóért azt a 45-50-et,aztán zárjuk le végre a piacot.Kubla9 írta:Horror pénzekről beszélünk megint,kivéve Reust. Szerintem nem kell már senki.
Horror pénzekről beszélünk megint,kivéve Reust. Szerintem nem kell már senki.StickyFingaz írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/l ... oy-3470024
Ha a google fordító nem hazudik,akkor 3 emberre csökkent a lehetséges célpontok száma.Ugye Cuadradóra már Júniustól vadászunk,de a Fio elnöke 50-et kér érte mi meg max 35-öt adnánk.Mellette szól viszont,hogy LE őt akarja a legjobban.
Ugye ott van még a Koke sztori,érte már tettünk egy ajánlatot,de Ő saját bevallása szerint nehéz szívvel,de nemet mondott.Az ára valahol 50-60 millió környékén mozog.
A harmadik opció meg Reus akit -ha igazak a hírek- 35 milláért lehetne hozni.Lentebb linkeltek is egy videót,amiben Barto nyilatkozik róla,vagyis szerintem az ő leigazolására van a legtöbb esély.
Én a kolumbiainak örülnék a legjobban,hiányposztra jön,és a VB-n is megmutatta,hogy nagyon jó kis játékos.Reusra szerintem semmi szükség,októberig valahogy kihúzzuk a kicsikkel,utána meg jön a vámpír.Kokéra meg szerintem nincs esély.
Nem tudok spanyolul, de én is kihallottam a beszélgetésből Reus nevét. Viszont inkább viccelődésnek tűnt az egész...Erxy írta:tessék fülelni, kinek a nevét mondja ki Bartomeu
a barcastuff azt írta ki, hogy, angolra fordítva, I will invite Reus too-t mond..
Még jó hogy mondod.visca el barca írta: pont ezért tiltja a szabályzat, hogy ilyen homi oldalakról linkelgessetek...
Alvesnek sohasem igazán a motivációjával volt gond, mindig ment előre, az utóbbi években már nem képes azt nyújtani, amiért idehoztuk. Lehet hogy fejben sincs ott, de azt gondolom ezek már inkább képességbeli visszaesések.Subinho írta:Alves meg... hát tegnap hajtott, meg ment előre, de hatalmas üres területek voltak mögötte és egy komolyabb csapat ellen ezekkel szívtunk volna rendesen. Zongorázni lehetett a különbséget közte és Alba között!
pont ezért tiltja a szabályzat, hogy ilyen homi oldalakról linkelgessetek...Feast4 írta:Újabb szinvonalas pletyka: http://www.foci-live.hu/kulfoldi-foci-b ... -barcelona" target="_blank
na ezzel nem értek egyet: az ok. , hogy jobbat szeretnénk...de ennyire nem kellene a földbe döngölni elvégre mégis csak a Brazil válogatott tagja volt....ok. tudom hogy csak volt de éppenséggel a nagy pofonok idején már nem ő játszott...barcafacan írta:Fogalmam sincs, hogy mit ér Douglas, de hogy Alves tehertétele a csapatnak, az tegnap is bebizonyosodott. Az aktivitásán kívül nincsen jó focista tulajdonsága egy se.dAve09 írta:Douglas vagy idén jön vagy soha,ugyanis a brazil átigazolási piac bezárt,így nem tudnánk őt kölcsön adni.
Fogalmam sincs, hogy mit ér Douglas, de hogy Alves tehertétele a csapatnak, az tegnap is bebizonyosodott. Az aktivitásán kívül nincsen jó focista tulajdonsága egy se.dAve09 írta:Douglas vagy idén jön vagy soha,ugyanis a brazil átigazolási piac bezárt,így nem tudnánk őt kölcsön adni.
Engem nem igazán érdekel, hogy mennyibe kerülne, csak jöjjön.Leon írta:50 millió? A reálosok sírva fognak röhögni rajtunk ha leszünk akkora balekok és kidobunk érte annyi pénzt...![]()
Kompanyt vagy Hummelst kb 40-45ből el lehetett volna hozni...
Most nem kötözködésből mondom, de azért pár szót írhatnátok arról, hogy mit linkeltek nem csak beböfögöm ide a linket aztán hajrá olvassátok el..