hank1ee írta:Simeone egyszerűen lehengerlő. Szinte éget az a tűz, ami benne van, és szerintem szakmailag is befér a top3-ba, erről az árulkodik, hogy az Atleticonak tényleg majdnem minden apró játékhelyzetre van megoldása. Ez a Griezmann-Mandzukic duó büntetni fog, a középpályán Gabi és Tiago ugyanúgy tolják, mint az előző szezonban, a védelem megint nagyon ott van a szeren, és ez a Moya is igen jól véd, nem is gondoltam volna, mögötte meg van egy másik igen jó kapus. Jó lenne, ha nem érteném félre ezt a szuperkupadöntőt, és Kokéékkel megint számolni kéne!
Egyetértek veled. Elengedtek egy csomó játékost, miközben óriásit igazoltak újra: Siqueirát én a La liga egyik legjobb balhátvédjének tartom, nem lenne Alba, nálunk simán el tudnám képzelni.
Griezmann évek óta veszélyes támadó, itt szerintem még jobban ki fog bontakozni, Mandzukicról meg írni is felesleges, nagy játékos.
Godint jó lett volna elhozni tőlük a nyáron, én nagyon szeretem a játékát.
Szerintem erősebbek lesznek, mint tavaly csapatszinten, az meg, hogy milyen hosszú a kispadjuk, már nem lehet téma, mert tavaly is a végsőkig bírták.
Egyébként ez a csapat Cholo nélkül nem rúgna mellettünk labdába, de ez a pasi olyan töltetet ad nekik, hogy az egészen elképesztő.
Jó lenne, ha a Sevilla és a Valencia is újra erősebb lenne, jót tenne a bajnokságnak.
Kezdésnek meg is nézhetjük őket egymás ellen.