Na jelentek egy kis helyzetet/élménybeszámolót.
Nyáron nem voltam valami aktív, ennek az az oka, hogy megint kint dolgoztam az Álmok Országában (haha)...táborban dolgoztam, amolyan pincérként. A tábor kegyetlen jó volt, 8 hét meló, 2650 dolláros fizetés, plusz 10 nap extra meló még 550 dollár. A tábor sportjellegű, ennek megfelelően teli van extrán felszerelt sportpályákkal, kosárlabdapályából van kb 8, ebből kettő lelátós, van 3 görhoki pálya, ebből egy egy 800 férőhelyes, 4 baseball pálya, ebből 1 szintén 800 férőhelyes szabvány...emellett teniszpályák, golfpálya, focipálya, röplabdapálya, tornacsarnok, edzőterem (fullextrás), szóval elég jók a körülmények, kölykök egész nap mozognak valamit, ennek megfelelően az 500ból kb 2-3 túlsúlyos gyerkőc volt.
Hozzá kell tenni,hogy ezek ilyen felső 10ezer gyerekei voltak, kilóra vettek meg volna minket kb, de ehhez képest azért igen rendesek voltak,velem legalábbis mindenképp.
Aztán mikor végeztünk melóval két társsal elmentünk Mexicóba, főváros, Cancun,Tulum, Playa del Carmen...egész jó volt,bár kicsit átértékeli az ember,hogy mi is az az igazi szegénység,és putri...
Szóval ennyi történt, akit érdekelnek részletek, írjon üzit,most így ennyit akartam hirtelen elmondani, tegnap értem haza reggel, szóval mostmár próbálok aktívkodni az oldalon.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."