Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bodi
Director del Fútbol

2006.03.17. 11:17:39

doki írta:Eggyértelmüen jó kapus Valdes,csak van néhány bakija ,mint minden kapusnak.Buffon és a cselszkij kapusa előtt a két legjobb védelem van.Így könnyü kevés gólt kapni.Idővel kevesebbet fog Valdes hibázni+a nyáron lesz(talán) egy normális jobb oldali védő is!
Az igaz,hogy Cech és Buffon előtt jobb védelem van,de nem a védelem miatt rúgja oda az ellenfélnek a saját kapuja előtt a labdát,nem a védelem miatt ejti ki a labdát!Meg emlékezz vissza,hogy pl Cech miket védett tavaly ellenünk!
Kb 3 olyan védése volt,amit Valdes soha életében nem fogott volna meg!
Én is azt mondom,hogy ez közepes kapus,akinek túl nagy az arca szerintem... :?
visca el barca
Presidente del Barça

2006.03.17. 11:09:03

a nap képét látván ugy tunik megtalaltak vv utodjat :D
bár nem gondoltam volna h házon belul megtalaljak az utodot! :shock: :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.03.17. 08:01:46

redlions írta:24 éves... Már nem fiatal... Ennél Cech is 24 lesz, de messze jobb kapus, jobb adottságokkal. Nem véletlenül nőtte ki a Prágát.... Casillas meg 25 lesz, de ő hat éve a Madrid első csapatának a tagja. VV sosem lesz kiváló kapus, csak egy közepesen jó kapus... Sajnos.
Teljesen egyetértek!
huevos
Jugador d'estrella

2006.03.17. 02:46:25

doki írta:Eggyértelmüen jó kapus Valdes,csak van néhány bakija ,mint minden kapusnak.Buffon és a cselszkij kapusa előtt a két legjobb védelem van.Így könnyü kevés gólt kapni.Idővel kevesebbet fog Valdes hibázni+a nyáron lesz(talán) egy normális jobb oldali védő is!
én nagyon szeretem valdest, de szerintem soha nem fog buffon vagy cech vagy casillas szintjére érni, de én szeretném ha továbbra is az ő nevével kezdődne a barca összeállítása
egy normális jobb bekk?oleguer nagyon jól játszik mostanában, nem értem mi a baj
és ha már a juve védelme szóba jött:ott a jobb bekket zebinának hívják...
nem szabad egy emberre fogni a védelmi bakikat!
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.03.17. 01:00:25

Silvanus írta:No, akkor összefoglalom, ahogy én látom: Victor Valdes jó kapus! Nem a legjobb, attól még messze van, de nagyon jó úton halad a felé, hogy a legjobbak közt emlegessék! De még nagyon fiatal! Kell még neki pár év, és egy jó edző, aki sokszor elbeszélget vele, és visszavesz a hatalmas arcából!
24 éves... Már nem fiatal... Ennél Cech is 24 lesz, de messze jobb kapus, jobb adottságokkal. Nem véletlenül nőtte ki a Prágát.... Casillas meg 25 lesz, de ő hat éve a Madrid első csapatának a tagja. VV sosem lesz kiváló kapus, csak egy közepesen jó kapus... Sajnos.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
BaRcADINHO10
Jugador d'estrella

2006.03.16. 22:31:36

Silvanus írta:No, akkor összefoglalom, ahogy én látom: Victor Valdes jó kapus! Nem a legjobb, attól még messze van, de nagyon jó úton halad a felé, hogy a legjobbak közt emlegessék! De még nagyon fiatal! Kell még neki pár év, és egy jó edző, aki sokszor elbeszélget vele, és visszavesz a hatalmas arcából! Reméljük, hogy Rijkaard erre alkalmas lesz hosszú távon!?... Victornak csak nagy az arca, el van kényelmesedve, egy kis padozás lehet, hogy tényleg jót tenne neki... én így látom! Ennyi. Annak ellenére, hogy mondtam rá fűt-fát a bakijai miatt - szerintem több pontot mentett nekünk, mint amennyit rajta buktunk... :roll:
ez egy nagyon jó hozzászólás. :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:
doki
Entrenador del Barça

2006.03.16. 18:17:42

Eggyértelmüen jó kapus Valdes,csak van néhány bakija ,mint minden kapusnak.Buffon és a cselszkij kapusa előtt a két legjobb védelem van.Így könnyü kevés gólt kapni.Idővel kevesebbet fog Valdes hibázni+a nyáron lesz(talán) egy normális jobb oldali védő is!
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.03.16. 17:44:12

Sztem a legnagyobb valdes védés a real elleni idegenbeli 2-1 alkalmával volt, amikor kiszedte a gólvaonalról a labdát! Azt soha nem felejtem el!
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Silvanus
Director del Fútbol

2006.03.16. 17:05:38

No, akkor összefoglalom, ahogy én látom: Victor Valdes jó kapus! Nem a legjobb, attól még messze van, de nagyon jó úton halad a felé, hogy a legjobbak közt emlegessék! De még nagyon fiatal! Kell még neki pár év, és egy jó edző, aki sokszor elbeszélget vele, és visszavesz a hatalmas arcából! Reméljük, hogy Rijkaard erre alkalmas lesz hosszú távon!?... Victornak csak nagy az arca, el van kényelmesedve, egy kis padozás lehet, hogy tényleg jót tenne neki... én így látom! Ennyi. Annak ellenére, hogy mondtam rá fűt-fát a bakijai miatt - szerintem több pontot mentett nekünk, mint amennyit rajta buktunk... :roll:
"Més Cuen un Club"
Ádám02
Entrenador del Barça

2006.03.16. 16:53:41

W LE KELLENE ÜLTETNI A KISPADRA HOGY VÉGRE ÖSSZEKAPJA MAGÁT EGY KICSIT!!!
BaRcADINHO10
Jugador d'estrella

2006.03.16. 16:15:56

deffent írta:Szerintem VV egyszerűen rossz formában van.
Egyébként egy nagy mentés eszembe jut mostanából is. Chelsea-Barca 1-0-nál védett egy Drogba ziccert. Ha az bemegy, asszem most Murinnyó örülne.
ez így igaz.és még volt egy pár nagy védése amire senki nem emléxik.én szeretem és kész!!
Kluivert55
Barça B

2006.03.16. 15:57:31

deffent írta:Szerintem VV egyszerűen rossz formában van. Egy kicsit mintha nem lenne a pályán fejben.
A Villának odapasszolt labda, az Osasuna ellen kiejtett labda egyaránt koncentráció hiba. Nem azért ejti ki, mert nem képes megfogni a képességei alapján, hanem mert rossz formában van. Pihentetni kellene.
Ez szerintem is így van, de hál' Istennek eddig semmi probléma belőle, még ezt is elbírja a csapat, reméljük már erre az idényre nem tartogat újabb potyákat! Mindenképpen fejlődnie kell!
deffent
Jugador d'estrella

2006.03.16. 15:37:44

Szerintem VV egyszerűen rossz formában van. Egy kicsit mintha nem lenne a pályán fejben. Mint ahogy a magyar válogatott játékosai mondták még a 90-es években egy-egy válogatott meccs veresége után.

A Villának odapasszolt labda, az Osasuna ellen kiejtett labda egyaránt koncentráció hiba. Nem azért ejti ki, mert nem képes megfogni a képességei alapján, hanem mert rossz formában van. Pihentetni kellene.

Egyébként egy nagy mentés eszembe jut mostanából is. Chelsea-Barca 1-0-nál védett egy Drogba ziccert. Ha az bemegy, asszem most Murinnyó örülne.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.03.16. 13:32:36

boggabor írta:
redlions írta:Nevetséges, hogy páran a mai napig nem látják be, hogy VV egy jó középszerű kapus... Nem érdemli meg a válogatottságot, attól messze van. Canizares messze jobb volt már fiatalabb korában is. Szerintem VV nem sztár, attól igen messze van... Sajnos.
Azzert Canizares nagyon gyenge kapus volt fiatalon es szerintem minden Madrid fan csak orult amikor vegre eladtak, de sokat fejlodot
Casillas-t akartam írni... :oops: Kicsit fáradt voltam... :?
By red
napoleono
Barça B

2006.03.16. 12:30:11

redlions írta:Nevetséges, hogy páran a mai napig nem látják be, hogy VV egy jó középszerű kapus... Nem érdemli meg a válogatottságot, attól messze van. Canizares messze jobb volt már fiatalabb korában is. Szerintem VV nem sztár, attól igen messze van... Sajnos.

Teljesen osztom velemenyed. Vannak akik azt mondjak, h meg tanulgat, gyujti a tapasztalatot. Ez csak kamu. Es ha nem is lenne az, amig "tanulgat" addig egy folytaba fogjuk kapni a potyakat. Es ez nem lesz jo igy. Elobb utobb belatjak a Barca vezetok is hogy kell egy masik kapus. de hogy ez mikor lecc???? :?: :?:
Catalonia is not Spain.

Forca Barca
boggabor
Capitá del Barça

2006.03.16. 12:05:44

Azzert Canizares nagyon gyenge kapus volt fiatalon es szerintem minden Madrid fan csak orult amikor vegre eladtak, de sokat fejlodot
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.03.15. 23:00:33

Nevetséges, hogy páran a mai napig nem látják be, hogy VV egy jó középszerű kapus... Nem érdemli meg a válogatottságot, attól messze van. Canizares messze jobb volt már fiatalabb korában is. Szerintem VV nem sztár, attól igen messze van... Sajnos.
By red
recrea
Llegenda del Barça

2006.03.15. 13:46:26

Én már kicsit unom Valdes hülyeségeit, hogy meccsek mennek el rajta, az utobbi időben még nagy mentései sem voltak, a csapat megoldotta helyette.
boggabor
Capitá del Barça

2006.03.15. 13:25:30

antiimperialista írta:
Charlie írta:Emlékezzzünk a Valdes előtti időkre,kik álltak a Barcelona kapujában.Valdes 10szer jobb mind1ikőjüknél.

A Barcelona amúgyse kapusairól volt híres a történelemben.
C.
Azért volt egy Andoni Zubizarreta nevű kapusunk, aki egyértelműen a világ legjobbjai között volt (persze egy-két potya neki is becsúszott).

Amúgy amikor Ten-Cate odakerült, azt hittem, viszi magával Babos Gabit, mivel az MTK-ból (Fehér Csabival együtt) Hollandiába, a Bredába is magával vitte. Sajnos nem lett igazam, pedig de jó is lenne magyar kapust látni a Barca kapujában...
Zubi sem volt nagy eset, de Busquetstol 1000x igen szerintem meg Hesp volt a legbisztosabb, de teny Valdes jo, de nem Iker sajnos es kell mar egy megbizhato kapus es o nem az inkabb Reinat kellene visszahozni.
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.03.15. 13:14:00

Charlie írta:Emlékezzzünk a Valdes előtti időkre,kik álltak a Barcelona kapujában.Valdes 10szer jobb mind1ikőjüknél.

A Barcelona amúgyse kapusairól volt híres a történelemben.
C.
Azért volt egy Andoni Zubizarreta nevű kapusunk, aki egyértelműen a világ legjobbjai között volt (persze egy-két potya neki is becsúszott).

Amúgy amikor Ten-Cate odakerült, azt hittem, viszi magával Babos Gabit, mivel az MTK-ból (Fehér Csabival együtt) Hollandiába, a Bredába is magával vitte. Sajnos nem lett igazam, pedig de jó is lenne magyar kapust látni a Barca kapujában...
Charlie
Öreg Harcos

2006.03.15. 13:06:40

Na srácok,be is fejezhetnénk VV szapulását,szépen barátian max.,épp érveket,gondolatokat.
C.
BaRcADINHO10
Jugador d'estrella

2006.03.15. 13:04:06

1 ; te engem ne nevezz "barátocskád"-nak
2; volt már olyan ellenfél, akiknek volt 15 kapuralövésük és a felét VALDES bravurral védte, úgyhogy ilyen hülyeséget ne írj
visca el barca
Presidente del Barça

2006.03.15. 13:02:15

oké, majd a kovetkezo meccs utan ami rajta megy el, folytatjuk.

Charlie!
én sem csak osztom az észt, én is álltam a ketrecben... :wink:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Charlie
Öreg Harcos

2006.03.15. 12:48:19

Épp az a nehezebb 1 kapus számára ha nincs belőve :) Mondom kapusként.
C.
visca el barca
Presidente del Barça

2006.03.15. 12:46:29

BaRcADINHO10 írta:
visca el barca írta: mindenestre vv nem barcalona szintu kapus. "sztarkapust" igazolni, akarmennyire is sokba kerul
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
mi az , h "nem barcelona szintü kapus". szerinted ki lenne BARCELONA szintü kapus.elsők vagyunk a bajnokságban, továbbmentünk a bl-ben, mit kell variálni.EZ A CSAPAT ÍGY JÓ AHOGY VAN!!!!ÉS ÍGY FOG MEGNYERNI MINDENT!!!!!
baratocskám, rosz helyre irkalsz ez nem az cselzi foruma, itt nem kell agresszivnek lenni...
leirtam a véleményemet.
és tartom is vv egy [auto_cenzúra] kapus.
ha meccsenként az ellenfélnek lenne 15 kapuralovési lehetose rájönnél mirol beszélek.
de nincs igy nem naon teszik probara...
Kép
Lezárt