Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az igaz,hogy Cech és Buffon előtt jobb védelem van,de nem a védelem miatt rúgja oda az ellenfélnek a saját kapuja előtt a labdát,nem a védelem miatt ejti ki a labdát!Meg emlékezz vissza,hogy pl Cech miket védett tavaly ellenünk!doki írta:Eggyértelmüen jó kapus Valdes,csak van néhány bakija ,mint minden kapusnak.Buffon és a cselszkij kapusa előtt a két legjobb védelem van.Így könnyü kevés gólt kapni.Idővel kevesebbet fog Valdes hibázni+a nyáron lesz(talán) egy normális jobb oldali védő is!
Teljesen egyetértek!redlions írta:24 éves... Már nem fiatal... Ennél Cech is 24 lesz, de messze jobb kapus, jobb adottságokkal. Nem véletlenül nőtte ki a Prágát.... Casillas meg 25 lesz, de ő hat éve a Madrid első csapatának a tagja. VV sosem lesz kiváló kapus, csak egy közepesen jó kapus... Sajnos.
én nagyon szeretem valdest, de szerintem soha nem fog buffon vagy cech vagy casillas szintjére érni, de én szeretném ha továbbra is az ő nevével kezdődne a barca összeállításadoki írta:Eggyértelmüen jó kapus Valdes,csak van néhány bakija ,mint minden kapusnak.Buffon és a cselszkij kapusa előtt a két legjobb védelem van.Így könnyü kevés gólt kapni.Idővel kevesebbet fog Valdes hibázni+a nyáron lesz(talán) egy normális jobb oldali védő is!
24 éves... Már nem fiatal... Ennél Cech is 24 lesz, de messze jobb kapus, jobb adottságokkal. Nem véletlenül nőtte ki a Prágát.... Casillas meg 25 lesz, de ő hat éve a Madrid első csapatának a tagja. VV sosem lesz kiváló kapus, csak egy közepesen jó kapus... Sajnos.Silvanus írta:No, akkor összefoglalom, ahogy én látom: Victor Valdes jó kapus! Nem a legjobb, attól még messze van, de nagyon jó úton halad a felé, hogy a legjobbak közt emlegessék! De még nagyon fiatal! Kell még neki pár év, és egy jó edző, aki sokszor elbeszélget vele, és visszavesz a hatalmas arcából!
ez egy nagyon jó hozzászólás.Silvanus írta:No, akkor összefoglalom, ahogy én látom: Victor Valdes jó kapus! Nem a legjobb, attól még messze van, de nagyon jó úton halad a felé, hogy a legjobbak közt emlegessék! De még nagyon fiatal! Kell még neki pár év, és egy jó edző, aki sokszor elbeszélget vele, és visszavesz a hatalmas arcából! Reméljük, hogy Rijkaard erre alkalmas lesz hosszú távon!?... Victornak csak nagy az arca, el van kényelmesedve, egy kis padozás lehet, hogy tényleg jót tenne neki... én így látom! Ennyi. Annak ellenére, hogy mondtam rá fűt-fát a bakijai miatt - szerintem több pontot mentett nekünk, mint amennyit rajta buktunk...
ez így igaz.és még volt egy pár nagy védése amire senki nem emléxik.én szeretem és kész!!deffent írta:Szerintem VV egyszerűen rossz formában van.
Egyébként egy nagy mentés eszembe jut mostanából is. Chelsea-Barca 1-0-nál védett egy Drogba ziccert. Ha az bemegy, asszem most Murinnyó örülne.
Ez szerintem is így van, de hál' Istennek eddig semmi probléma belőle, még ezt is elbírja a csapat, reméljük már erre az idényre nem tartogat újabb potyákat! Mindenképpen fejlődnie kell!deffent írta:Szerintem VV egyszerűen rossz formában van. Egy kicsit mintha nem lenne a pályán fejben.
A Villának odapasszolt labda, az Osasuna ellen kiejtett labda egyaránt koncentráció hiba. Nem azért ejti ki, mert nem képes megfogni a képességei alapján, hanem mert rossz formában van. Pihentetni kellene.
Casillas-t akartam írni...boggabor írta:Azzert Canizares nagyon gyenge kapus volt fiatalon es szerintem minden Madrid fan csak orult amikor vegre eladtak, de sokat fejlodotredlions írta:Nevetséges, hogy páran a mai napig nem látják be, hogy VV egy jó középszerű kapus... Nem érdemli meg a válogatottságot, attól messze van. Canizares messze jobb volt már fiatalabb korában is. Szerintem VV nem sztár, attól igen messze van... Sajnos.
redlions írta:Nevetséges, hogy páran a mai napig nem látják be, hogy VV egy jó középszerű kapus... Nem érdemli meg a válogatottságot, attól messze van. Canizares messze jobb volt már fiatalabb korában is. Szerintem VV nem sztár, attól igen messze van... Sajnos.
Azzert Canizares nagyon gyenge kapus volt fiatalon es szerintem minden Madrid fan csak orult amikor vegre eladtak, de sokat fejlodotredlions írta:Nevetséges, hogy páran a mai napig nem látják be, hogy VV egy jó középszerű kapus... Nem érdemli meg a válogatottságot, attól messze van. Canizares messze jobb volt már fiatalabb korában is. Szerintem VV nem sztár, attól igen messze van... Sajnos.
Zubi sem volt nagy eset, de Busquetstol 1000x igen szerintem meg Hesp volt a legbisztosabb, de teny Valdes jo, de nem Iker sajnos es kell mar egy megbizhato kapus es o nem az inkabb Reinat kellene visszahozni.antiimperialista írta:Azért volt egy Andoni Zubizarreta nevű kapusunk, aki egyértelműen a világ legjobbjai között volt (persze egy-két potya neki is becsúszott).Charlie írta:Emlékezzzünk a Valdes előtti időkre,kik álltak a Barcelona kapujában.Valdes 10szer jobb mind1ikőjüknél.
A Barcelona amúgyse kapusairól volt híres a történelemben.
C.
Amúgy amikor Ten-Cate odakerült, azt hittem, viszi magával Babos Gabit, mivel az MTK-ból (Fehér Csabival együtt) Hollandiába, a Bredába is magával vitte. Sajnos nem lett igazam, pedig de jó is lenne magyar kapust látni a Barca kapujában...
Azért volt egy Andoni Zubizarreta nevű kapusunk, aki egyértelműen a világ legjobbjai között volt (persze egy-két potya neki is becsúszott).Charlie írta:Emlékezzzünk a Valdes előtti időkre,kik álltak a Barcelona kapujában.Valdes 10szer jobb mind1ikőjüknél.
A Barcelona amúgyse kapusairól volt híres a történelemben.
C.
baratocskám, rosz helyre irkalsz ez nem az cselzi foruma, itt nem kell agresszivnek lenni...BaRcADINHO10 írta:visca el barca írta: mindenestre vv nem barcalona szintu kapus. "sztarkapust" igazolni, akarmennyire is sokba kerul![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi az , h "nem barcelona szintü kapus". szerinted ki lenne BARCELONA szintü kapus.elsők vagyunk a bajnokságban, továbbmentünk a bl-ben, mit kell variálni.EZ A CSAPAT ÍGY JÓ AHOGY VAN!!!!ÉS ÍGY FOG MEGNYERNI MINDENT!!!!!