Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Real UEFAdrid!!!Alonso0190 írta:Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy ilyenkor is menni fog-e, hogy milyen kapcsolatban állunk az FIFA-val, UEFA-val és hogy kivéleznek velünk.
Hát azért volt szerencsém az Ajaxban látni az Arénában, hidd el szánt ő , ha kell , csak a francia légkör nem kelett volna nekiStickyFingaz írta:Ebbe a rendszerbe Ő illik a legjobban.Ide nem elég egy van der Wiel,aki ugyan jól védekezik de támadásban sehol sincs Cuadradohoz képest,aki viszont felszántaná a pálya jobb szélét.Zsando írta:Én nem hoznám Cuadradot pláne most , hogy elvileg lesz bünti igy meg aztán pláne drágán akarják majd odaadni, miért nem nézzünk más jhv-t a piacon?? pl van der Wiel.........stb
De szerintem senki se reménykedjen.Jön egy Douglas azt annyi 2 évre.
Ebbe a rendszerbe Ő illik a legjobban.Ide nem elég egy van der Wiel,aki ugyan jól védekezik de támadásban sehol sincs Cuadradohoz képest,aki viszont felszántaná a pálya jobb szélét.Zsando írta:Én nem hoznám Cuadradot pláne most , hogy elvileg lesz bünti igy meg aztán pláne drágán akarják majd odaadni, miért nem nézzünk más jhv-t a piacon?? pl van der Wiel.........stb
Egy biztos, a FIFA mai döntése nem könnyíti meg Cuadrado leigazolását, sőt...Messithebest írta: Cuadradot most valahogy el kéne még hozni és akkor ki lehet húzni.
Messithebest írta:Felesleges a CAS-hoz menni. Semmit nem tudnak tenni. Ez van, le kell nyelni.
már miért lenne felesleges? közben már be is jelentették, hogy fellebbezünk a CAS-nál.Kubla9 írta:Teljesen felesleges,páros lábbal rúgnak ki minket.
Kíváncsi vagyok, hogy erről mi Messi véleménye?visca el barca írta:A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) hivatalos közleményben tudatta, hogy elutasította a Barcelona és a Spanyol Labdarúgó-szövetség fellebbezését a katalán klub átigazolási embargójával kapcsolatban, így a gránátvörös-kékek 2016-ban igazolhatnak új játékost legközelebb.
Pont ez jutott nekem is eszembe. Azért belegondolva a Deulofeu-Munir-Samper-Halilovic-Grimaldo pakkban nagyon komoly potenciál van. Ha csak 1 közülük nagy játékos lesz, már akkor jó, de belőlük akár egyesével is az lehet. Egyébként ez alapján csak a vételekből, vagy az eladásokból is ki vagyunk zárva? Illetve a kölcsönadásokból is?LM10 írta:Most akartam linkelni. Igen, ezért lenne jó IDÉN Alvestől megszabadulni, és Cuadradot most elhozni. Akkor azt mondanám, hogy ki is bírnánk azt az 1 nyarat. Deulofeu ha jól teljesít, akkor jó erősítés lehet, plusz Munir és Samper a felkészülésben nagyon biztató volt.
Most akartam linkelni. Igen, ezért lenne jó IDÉN Alvestől megszabadulni, és Cuadradot most elhozni. Akkor azt mondanám, hogy ki is bírnánk azt az 1 nyarat. Deulofeu ha jól teljesít, akkor jó erősítés lehet, plusz Munir és Samper a felkészülésben nagyon biztató volt.visca el barca írta:A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) hivatalos közleményben tudatta, hogy elutasította a Barcelona és a Spanyol Labdarúgó-szövetség fellebbezését a katalán klub átigazolási embargójával kapcsolatban, így a gránátvörös-kékek 2016-ban igazolhatnak új játékost legközelebb.
cuadradoért most ki kell tenni amennyit kérnek.
Teljesen felesleges,páros lábbal rúgnak ki minket.Erxy írta:Official: FIFA reject appeal of Barcelona against transfer ban, Barcelona won't be able to sign players in the next two transfer windows
Szuper. Mehetünk megint a CAS-hoz...
Szerencsére LE-nél nincs szenioritás, nincs olyan, hogy kezdőjátékos - az egy Messit kivéve. Azzal lehet teljesítményre ösztökélni mindenkit, hogy akár egy B kerettag is játszhat helyette. Így az végképp nem mérvadó, hogy mennyi a szerződés szerinti fizetése. Pláne olyan játékosnál, akinek a szerződése év végén lejár.Lionel85 írta:Két dudás nem fér meg a csárdában. MIndkettő kezdőjátékos. Ráadásul Alvés nagy fizetése miatt nem padozhat, igazi luxus lenne. Meg aztán tényleg nem fair vele szemben, akár rossz teljesítményt nyújtott az előző szezonban, akár nem. Két sztárjátékos fizetését nem bírja a klub egy poszton.nagyiibarca írta:Egyébként lehet szemétség lenne Alvessel, de megtehetnénk azt is, hogy elhozzuk most Cuadradot és akkor a brazilt már nem nagyon játszassuk idén. Az teljesen mindegy lenne, ha a csapatban ott lenne-e vagy nem. Szvsz +-1 ember nem oszt-szoroz.
Nyilván felbonthatnák a szerződését is, de gondolom tekintettel vannak a múltjára, ezért az előbb említett dolog sem válna be.
Két dudás nem fér meg a csárdában. MIndkettő kezdőjátékos. Ráadásul Alvés nagy fizetése miatt nem padozhat, igazi luxus lenne. Meg aztán tényleg nem fair vele szemben, akár rossz teljesítményt nyújtott az előző szezonban, akár nem. Két sztárjátékos fizetését nem bírja a klub egy poszton.nagyiibarca írta:Egyébként lehet szemétség lenne Alvessel, de megtehetnénk azt is, hogy elhozzuk most Cuadradot és akkor a brazilt már nem nagyon játszassuk idén. Az teljesen mindegy lenne, ha a csapatban ott lenne-e vagy nem. Szvsz +-1 ember nem oszt-szoroz.
Nyilván felbonthatnák a szerződését is, de gondolom tekintettel vannak a múltjára, ezért az előbb említett dolog sem válna be.
Ha el tudnánk hozni Cuadradot, akkor el is hoznánk. Helyet úgy is lehet csinálni a keretben, hogy SR-t kölcsönadjuk. Alves dönthet a lelátó és az elmenetel között. A nagy pénzét így is-úgy is megkapja.nagyiibarca írta:Egyébként lehet szemétség lenne Alvessel, de megtehetnénk azt is, hogy elhozzuk most Cuadradot és akkor a brazilt már nem nagyon játszassuk idén. Az teljesen mindegy lenne, ha a csapatban ott lenne-e vagy nem. Szvsz +-1 ember nem oszt-szoroz.
Igaz Alvessel már inkább csak egyel kevesebben vagyunk ha a pályán van viszont a pofátlan fizetése miatt "illik" őt játszatni akármennyire is a (padló)fék a csapatban!nagyiibarca írta:Egyébként lehet szemétség lenne Alvessel, de megtehetnénk azt is, hogy elhozzuk most Cuadradot és akkor a brazilt már nem nagyon játszassuk idén. Az teljesen mindegy lenne, ha a csapatban ott lenne-e vagy nem. Szvsz +-1 ember nem oszt-szoroz.
Ebben igazad van, csak azt nem értem, hogyha Lucho annyira szeretné Cuadradot gránátvörös-kékben látni, akkor miért nem járunk el ugyanúgy, mint ahogy Douglas esetében tesszük/tennénk.MichaaBee írta: Szerintem pofonegyszerű a helyzet. Létszámban megvagyunk, így ha nem sikerül Alvésen túladni, akkor nem jöhet a helyére senki (Cuadrado).