Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezen én is kiakadtam ma. Suarez eladását is csak azért tartottam jónak, mert Barca játékos lett, de hogy ez a "nem is tudom minek nevezzem" játékos Pool mezt húzzon!PCsabi írta:Balotelli valószínűleg megy a Liverpool-ba.
Balotelli a Skynak elárulta: "Ez az utolsó napom a Milannál."noname írta:Annál még Suarez is kevesebb ősz hajszálat okoz.PCsabi írta:Balotelli valószínűleg megy a Liverpool-ba.
J.De Guzmán- Napolimessideco írta:Fermessideco írta: Fer és Depay helyzete is kérdéses egyelőre.QPR
Ugye a kieső Norwichból megy át a frissen feljutóhoz. Hát nem tudom, mennyire előrelépés ez számára.
Valóban, köszönöm. Javítottam.fanbarca írta:Leo Baptistaodanianevem írta:...
Leo BaptistaoAtlético Madrid (kölcsön)
Rayo Vallecano ( eredetileg az AtMa játékosa)
Az argentin védelem egyik biztos pontja volt a vb-n, hogy hosszú távon (elvileg) középen hogyan teljesít majd a jövő kérdése... Viszont a Sporting helyett a MU-ban mutathatja meg, mert már hivatalos megerősítés is volt az átigazolásával kapcsolatban.ZBarca írta:Én nagyon jó játékosnak tartom Rojo-t és örülök neki, hogy a vb-n nyújtott teljesítménye után egy nagyobb csapat is megkereste (/leigazolta()).
Én nagyon jó játékosnak tartom Rojo-t és örülök neki, hogy a vb-n nyújtott teljesítménye után egy nagyobb csapat is megkereste (/leigazolta(danianevem írta:Marcos RojoManchester United
![]()
Maga a játékos nyilatkozta le egy rádiós interjúban, de még hivatalos megerősítés nem volt. Eddig 20 millió euróról + Nani kölcsönadásáról írtak, mint a transzfer költsége. Pár napon belül valószínűleg majd megerősíti vagy cáfolja a MU.
Hm, pedig ő is nagy tehetségnek volt kikiáltva anno. Ő sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.ZBarca írta:Gai AsulinMallorca
Az ex-Barcás Gai Asulin (23) a másodosztályú Mallorcához igazolt a Herculestől, ahol a Granada játékosaként volt kölcsönben.
Millió fontos kérdés... Nem is nagyon néztem utána ki is ő, annyira megszoktam már, hogy a brit játékosokat jóval magasabb áron értékesítik, mint a hasonló tudású légiósokat.PCsabi írta:27 éves, az utóbbi 3 PL-szezonban így "termelt": 8, 8, 7 gól. Mi került rajta 15 millióba?
Szerintem nem gyengültek meg annyira, alsóházba le fognak csúszni, de Koeman jó edző, biztosan összerakja majd a csapatot.PCsabi írta:Amúgy nem lennék meglepődve, ha kiesési gondjai lennének majd a Southampton-nak.
27 éves, az utóbbi 3 PL-szezonban így "termelt": 8, 8, 7 gól. Mi került rajta 15 millióba?danianevem írta: Shane LongSouthampton
A nagy kiárusításból kb. 120 millió euró bevétele lett az angoloknak, ennek ellenére eddig eléggé visszafogottak voltak a piacon, most 15-ért hozták a Hull City támadóját. Összesen amúgy 58 milliót költöttek el a transzferekre.
danianevem írta:Javi GárciaZenit
A Cityben inkább kiegészítő emberként számítottak rá, az oroszoknál kulcsember lehet. Engem meglepett, hogy keletre igazolt, azt hittem visszajön a spanyol ligába.
Shane LongSouthampton
A nagy kiárusításból kb. 120 millió euró bevétele lett az angoloknak, ennek ellenére eddig eléggé visszafogottak voltak a piacon, most 15-ért hozták a Hull City támadóját. Összesen amúgy 58 milliót költöttek el a transzferekre.
Én is, de ha ez az üzlet létre jön, akkor meglengetem a fehér zsepit Zubiéknak.salas9 írta:Elég rendesen meglepődnék, ha összejönne![]()
Állítólag közel kerültek, hogy elhozzák Reus-t![]()
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... st-2357011" target="_blank
De akkor már csak egy embert kell gazolnunk majd, ott lesz Ié!visca el barca írta:ez megint csak nézőpont kérdése. ha beválik, 10 évig jó lesz. a mi védőink 28-30 évesek, lehet olcsók, de 2-3 év mulva csere...
ez megint csak nézőpont kérdése. ha beválik, 10 évig jó lesz. a mi védőink 28-30 évesek, lehet olcsók, de 2-3 év mulva csere...Varatrix írta:Na itt tart a piac... Szóval biztos jó játékos meg minden, de ennyiért én kummára örülök hogy nem jött ide. Ráadásul azért nem egy sokat látott világklasszis játékosról beszélünk.StickyFingaz írta:A Chevrolet is valami rekordösszeget fizet nekik.
Közben Mangala a Cityé.53 millát fizettek érte.
Nem tudok olyan védőt akiért ez az összeg nem lenne sok.
Na itt tart a piac... Szóval biztos jó játékos meg minden, de ennyiért én kummára örülök hogy nem jött ide. Ráadásul azért nem egy sokat látott világklasszis játékosról beszélünk.StickyFingaz írta:A Chevrolet is valami rekordösszeget fizet nekik.
Közben Mangala a Cityé.53 millát fizettek érte.