Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az jó! Egészséges...redlions írta:Majd répát rágcsál!Charlie írta:Egyre nagyobb szegénynek,annál gyengébb lex!eszter21 írta: Hát most képzeld el Ronniet egyenes fogakkal. Szerintem így sokkal jobb... Biztos, h a játékára is hatással van
C.
Az enyémet nehéz lenne.köbö 30 centi,és rá van írva hogy"a világ legnagyobb kulcstartója".redlions írta:Nem tudsz vigyázni az értékeidre???Barcaforever írta:Elhagytam a Dinho-s kulcstartómat, amit a Nou Campban vettem.![]()
Nem tudsz vigyázni az értékeidre???Barcaforever írta:Elhagytam a Dinho-s kulcstartómat, amit a Nou Campban vettem.![]()
Majd répát rágcsál!Charlie írta:Egyre nagyobb szegénynek,annál gyengébb lex!eszter21 írta:Hát most képzeld el Ronniet egyenes fogakkal. Szerintem így sokkal jobb... Biztos, h a játékára is hatással vanBoixos írta:biztos focizni is azoktól tud ilyen jól...
C.
többet kellene rágnia.Charlie írta:Egyre nagyobb szegénynek,annál gyengébb lex!eszter21 írta:Hát most képzeld el Ronniet egyenes fogakkal. Szerintem így sokkal jobb... Biztos, h a játékára is hatással vanBoixos írta:biztos focizni is azoktól tud ilyen jól...
C.
Egyre nagyobb szegénynek,annál gyengébb lex!eszter21 írta:Hát most képzeld el Ronniet egyenes fogakkal. Szerintem így sokkal jobb... Biztos, h a játékára is hatással vanBoixos írta:biztos focizni is azoktól tud ilyen jól...
Ha nem ilyenek lennének a fogai, már nem is lenne olyan "igazi" Ronaldinho.Charlie írta:eszter21 írta:Mi a baj a fogaival??Lujo írta:Majd ha a gyereket olyan fogakat akarnak, amilyen Ronnienak van, akkor azt mondom, hogy helyes. De ha neked tetszik, az a te dolgod. Minden mögöttes gondolat nélkül mondom ezt.
Az átlagnál 1 picivel nagyobbakDe ez nem jelent semmit!
C.
eszter21 írta:Mi a baj a fogaival??Lujo írta:Majd ha a gyereket olyan fogakat akarnak, amilyen Ronnienak van, akkor azt mondom, hogy helyes. De ha neked tetszik, az a te dolgod. Minden mögöttes gondolat nélkül mondom ezt.
Mi a baj a fogaival??Lujo írta:Majd ha a gyereket olyan fogakat akarnak, amilyen Ronnienak van, akkor azt mondom, hogy helyes. De ha neked tetszik, az a te dolgod. Minden mögöttes gondolat nélkül mondom ezt.
ezt kinek írtad? mert engem a fazonja nem érdekel, a focitudása annál inkább. tőlem lehetne a quasimodo is, csak úgy zsugázzon, ahogy kell.Lujo írta:Majd ha a gyereket olyan fogakat akarnak, amilyen Ronnienak van, akkor azt mondom, hogy helyes. De ha neked tetszik, az a te dolgod. Minden mögöttes gondolat nélkül mondom ezt.
Jó csak ezt már többen mondták...Lujo írta:OK! Én nem kötözködés képpen mondtam, amit mondtam. Meg hát egy férfi nem szokott megnézni egy másikat. Én a játékáért szeretem!
Nekem minden tetszik benne. De tényleg...Lujo írta:Hogy Ronnie a legvonzóbb férfi. Azért nem lenne belőle sztármodell. A futballtudásáért szeretjünk, nem pedig azért mert egy szép gyerek. De ha neked ő tetszik, akkor ez van. Szokták mondani: A szerelem vak.