Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Őszintén kétlem, hogy ezt meglépnénk, LE most nyilatkozta megint, hogy az első keret tagja, és reméli, hogy marad. Jövőre tuti megy, de idén nem hinném, hogy távozna, mindjárt vége az átigazolási szezonnak..LM10 írta: Ha LE ennyire akar Cuadrado helyett valakit, akkor nem hiszem, hogy Alvesnek nagy jövője van még itt. Szerintem várunk ajánlatra,. ha nem kell senkinek, akkor felbontjuk a szerződését, azt mehet ingyen ugye...
Szerintem erre az evre kell lekonyvelni. Bar ez a banda nagy penzugyi magusokbol all, ugyhogy ki tudjakristop írta:Sanama írta:masreszt pedig egy Matyio-Vermaelen pakkert kevesebbet lehetett volna fizetni, es semmi baj nem lennefogalmam sincs, hogy ezt hogy számolják a pénzügyekben, de jelenleg ennél konkrétan kevesebbet költöttünk, mert mathieu meg vermaelen egyelőre csak 10 - 10 be fájt nekünk, nem? vagy a többit is már az ideibe pénzügyi mérlegbe számítják, attól függetlenül, hogy később fizetjük ki?palesz77 írta:Hát eddig 75 millió mínuszban vagyunk nagyjából, ha megvennénk Cuadradot lenne belőle 120 is. (Amennyit elméletileg költhettünk volna idén emlékeim szerint, de hát gondolom tudják mit beszélnek..)
Sanama írta:masreszt pedig egy Matyio-Vermaelen pakkert kevesebbet lehetett volna fizetni, es semmi baj nem lenne
fogalmam sincs, hogy ezt hogy számolják a pénzügyekben, de jelenleg ennél konkrétan kevesebbet költöttünk, mert mathieu meg vermaelen egyelőre csak 10 - 10 be fájt nekünk, nem? vagy a többit is már az ideibe pénzügyi mérlegbe számítják, attól függetlenül, hogy később fizetjük ki?palesz77 írta:Hát eddig 75 millió mínuszban vagyunk nagyjából, ha megvennénk Cuadradot lenne belőle 120 is. (Amennyit elméletileg költhettünk volna idén emlékeim szerint, de hát gondolom tudják mit beszélnek..)
vagy inkább Faus meg a többi gazdaságis emberkevisca el barca írta:hahahaSanama írta:Aztan majd jon valaki, es kihozza hogy ezert sem Zubiek a felelosek, hanem LEnem, ezért ő a felelős ezt én is elismerem.
hahahaSanama írta:Aztan majd jon valaki, es kihozza hogy ezert sem Zubiek a felelosek, hanem LE
Ha minden igaz...roby122 írta:Ha minden igaz , a játékossal megegyeztünk , már csak egy pár részlet és hivatalos lesz a transzfer!
Este 21:00 kor Palmeiras - Sao Paulo
Tessék nézni a meccset streamen , és akkor véleményt formálni!!
Hát eddig 75 millió mínuszban vagyunk nagyjából, ha megvennénk Cuadradot lenne belőle 120 is. (Amennyit elméletileg költhettünk volna idén emlékeim szerint, de hát gondolom tudják mit beszélnek..)csababarca írta:Ezt értem,de nem költöttünk kirívóan sok pénzt idén,csak Suárezre.
Mindegy, hátha lealkudjuk Cuadradot kicsit, tudnám díjazni, nagyon tetszett a vb-n.
Ez nem is igaz, a Deu topicban múlkot még ki is emeltem, hogy egyetértek veled..Kash írta:Ugyan, megszoktam már, hogy mindig letámadtok, bármit is írok.![]()
Kár, hogy Cuadrado-t már nem tudjuk megszerezni...Pedig titkon reméltem, hogy igen.
Nem, ez akármekkora hülyeség, minden csapatra vonatkozik...a Man Citynek pl. be kellett fizetnie 60 milliót emiatt (ami nekik annyi, mintha en elmennek fagyiznicsababarca írta:Pénzügyi fairplay? Ugyan márez megint valami specifikus szabály ránk vetítve?
Mindegy, végleges a keret, jöttek új arcok, ez jó, a minőség kiba nagy kérdőjel.
Elől 4 emberrel akarjuk lehozni a szezont? Mondjuk abból három extra klasszis, meg egy Pedro.
Meglátjuk,egy kupára jók lehetünk,talán, ennyivel elégedett is lennék,többet nem lehet elvárni.
Nem, minden csapatra vonatkozik, ha jól tudom a City-t és a PSG-t(mily meglepőcsababarca írta:Pénzügyi fairplay? Ugyan márez megint valami specifikus szabály ránk vetítve?
Igen igazad van én is tudomzola8787 írta:Ha megnézel youtube-on egy Dani Alves-es videót (pl Daniel Alves skills), ott is látszik, hogy gyors, jól passzol, jól cselez, JÓL AD BE, ugyanis belevágták mind a 8 jó beadását amit nálunk sikerült megvalósítaniabarca0000 írta:Megnéztem pár youtube videót(tudom hogy nem mérvadó) erről a Douglas gyerekről és 3 dolog biztos 1.gyors 2.jól ad be 3.jól lő távolról!Az a baj hogy van egy olyan félelmem hogy ö is Keirrison meg Henrique sorsára fog jutni de ne legyen igazam.
Ugyan, megszoktam már, hogy mindig letámadtok, bármit is írok.Na ez gáz..Így újra elolvasva sanszos, hogy tényleg.. Sorry Kash!
végül is csak 7 játékos jöttcsabimo írta:keretmegujitás L.O.L
Ha megnézel youtube-on egy Dani Alves-es videót (pl Daniel Alves skills), ott is látszik, hogy gyors, jól passzol, jól cselez, JÓL AD BE, ugyanis belevágták mind a 8 jó beadását amit nálunk sikerült megvalósítaniabarca0000 írta:Megnéztem pár youtube videót(tudom hogy nem mérvadó) erről a Douglas gyerekről és 3 dolog biztos 1.gyors 2.jól ad be 3.jól lő távolról!Az a baj hogy van egy olyan félelmem hogy ö is Keirrison meg Henrique sorsára fog jutni de ne legyen igazam.
minek ment volna át? nem védőt játszattak vele. Boixos legalább Te ne idegesítsél márBoixos írta:ez a gyerek a vb-n át sem ment a felezővonalon. mármint vissza a saját térfelére.
mondjuk ezen azóta filózom, mióta bedobták a nevét... ez a gyerek a vb-n át sem ment a felezővonalon. mármint vissza a saját térfelére.Taibi írta:...
Tényleg a Cuadrado volna a megoldás jobbHÁTVÉD pozícióba? Ennyi erővel Alexis is maradhatott volna arra a posztra, kb annyi köze van hozzá neki is.
...
Ezt nem csak Te látod így:palesz77 írta:
Most bele se megyek részletesen, mert már felesleges igazából, de egy az, hogy elméletileg 120 milliót költhettünk idén igazolásokra nem? Eddig vagyunk -74 milliónál, ebbe kétlem, hogy ne férne bele Cuadrado..
De még ha nem is, akkor mondjuk Bravo helyett egy ingyen hozható cserekapus, és már meg is van az összeg.. Vagy ha nem szeretetszolgálatként ajándékozzuk a játékosaink, akkor az idei összes eladásból +10-15 millió befolyhatott volna még szerintem simán..
Én is őt hoztam volna még nyár elején szívem szerint, többször is írtam, hogy jobban passzolna szerintem a Messi-Neymar duó mellé, mert ő "csak" gólt lőni akar, játékot szervezni nem nagyon, úgyhogy nem venne el területet a többiek elől. Ideálisabb hármas lett volna szerintem - papíron legalábbis.LG írta:Első részhez: én a kolumbiait simán tartom olyan jónak, mint Suarezt, sőt.
Én is reménykedek még ilyenben, de nem látok rá semmi esélyt. Azért is jó lenne ez amúgy, mert akkor LE bizonyítaná, hogy nem csak egy ifivel szemben tud kemény lenni..LG írta:A második részhez: én bízok benne, hogy sikerül vhogy Alvest kipaterolni. Erélyesebben fel kéne vele szemben lépni, megmondani, hogy ha marad, egy percet sem fog játszani, és kész.
Na ez gáz..LG írta:Szerintem ironikusan írta.