2014.08.15. 11:14:04
Nem akarom ismét előkapni a vezetőség szapulását, de azért csak-csak előtör bennem a töketlenségük. Az idei igazolásokkal nincs is különösebb bajom, mert a lehetőségekhez képest jól erősítgettek! Az már más kérdés- és engem inkább ez bosszant -, hogy ők voltak azok, akik megelőzhették volna ezt a helyzetet. Éveken át Európa előtt jártunk, mert egy olyan garnitúránk volt, amely ötvözve a Barca játékstílusával éveken át megoldhatatlan feladatot jelentett az ellenfeleknek. Aztán kezdték kiismerni a játékunkat, ami szemlátomást le is lassult, a játékosaink öregedtek, túlnyerték magukat. Ebben volt szerény véleményem szerint szenzációs Fergusson, hogy ő kitette azt, aki már nem oda illett, legyen az bármekkora név is. Elvileg Pepnek is voltak hasonló törekvései, de nem volt mögötte már támogatottság, de ha jól tudom a Piqué, Cesc, Villa pakktól akart szabadulni...utólag meg is értem! Ehelyett a vezetőség ő üldözte el, és hozott olyan edzőket, akiknek 0 volt a hatalmuk, és tudták őket irányítani, vagy csak csendben maradtak. 3-4 éve mindenki látja a hiányposztokat és azt ahol nem úgy muzsikál a csapat, mint tette azt korábban. De nem lépett semmit a vezetőség, nem hozott egy védőt, nem frissített a csapaton. Szinte csak kizárólag cserepadra igazolt. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy kupa nélkül maradtunk, így nem tudták tovább becsukni a szemüket. Még 2-3 év eltelt volna, mi lettünk volna az új Milan, ahol nem lehetett megtörni a Gattuso, Seedorf, Pirlo középpályát. Kellett ez a változás, de ez most olyan nagy fokú, hogy csak reménykedni tudok benne, hogy nem siklunk ki a sikerek útjáról! 2-3 igazolás kellett volna minden évben. Frissíteni a keretet, megteremteni a konkurenciát. Nem tettük! Most meg agyra főre igazolunk, és csak reménykedni tudunk, hogy a többség beválik!