Léfe írta:Egy dologban biztos vagyok. Ha nem hozzánk jön akkor sokan nem lennének ilyen elnézőek vele
szemben. Az alant felsorolt más példák sürübben előforduló - persze felháboritó - durvaságok, ez meg ismétlődően kicsit barbár. Pepét ha látom rosszul vagyok, de nem rugta hátba a fekvő ellenfelet mert annak szörnyü nyomai lettek volna, elrugott felette. De az igaz a Reál valahogy jobban fekszik ilyen esetekben. Remélem sok gollal járul hozzá, hogy jobban legyünk.
Itt nem az elnézésről van szó. Mindenki elismeri, hogy gusztustalan amit csinált, szankcionálni kell.
VISZONT. Amit nem nagyon vesznek figyelembe, hogy ezzel a szankcióval legalább annyira (ha nem jobban) károsítják a klubot, mint magát a játékost, főleg ha figyelembe vesszük, hogy nem is a klub kötelékében tette amit tett.
Pepe pedig az első rúgásával belenyomott egy szépet a lábába utána meg végigment a stopli a hátán ami nem rajta múlott. De ez már off, nem erre akartam kilyukadni, és nem is Suarezt felmenteni, csak nem értem, hogy a CAS azt miért nem vette komolyabban figyelembe, hogy ez a csapatnak mit okoz. A többi topicban is lehetett már olvasni, milyen problémákat vet fel más posztokon is az uruguayi hiánya. Ráadásul ez az első szezonja itt.
Én sem vagyok elnéző vele (kicsit persze jobban, mintha, mondjuk az Atmaban vagy a Realban lenne, de szerintem ez természetes), cseppet sem, de a büntetés szerintem akkor is túlzó.